F fenhersey Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 2 2 1 25 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi fenhersey #1 Merhabalar, Pcos tanısı aldım doktorum combinol PCOS verdi acaba kullanan var mı? Varsa deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden
Merhabalar, Pcos tanısı aldım doktorum combinol PCOS verdi acaba kullanan var mı? Varsa deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 755 292 23 25 26 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi fenhersey #2 Banada pcos görünümü var yumurtalarda dendi ondan verdiler bir ay kullandım sonra kullanmadım
F fenhersey Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 2 2 1 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi fenhersey #3 zeyyoo .!.: Banada pcos görünümü var yumurtalarda dendi ondan verdiler bir ay kullandım sonra kullanmadım Genişletmek için tıkla... Neden bıraktınız bir de yararını gördünüz mü acaba ?
zeyyoo .!.: Banada pcos görünümü var yumurtalarda dendi ondan verdiler bir ay kullandım sonra kullanmadım Genişletmek için tıkla... Neden bıraktınız bir de yararını gördünüz mü acaba ?
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 755 292 23 25 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi fenhersey #4 fenhersey .!.: Neden bıraktınız bir de yararını gördünüz mü acaba ? Genişletmek için tıkla... Gebelik olusmadı ondan aslında duzenli kullanılması gereken bir ilaç ama alışmak lazım aslında
fenhersey .!.: Neden bıraktınız bir de yararını gördünüz mü acaba ? Genişletmek için tıkla... Gebelik olusmadı ondan aslında duzenli kullanılması gereken bir ilaç ama alışmak lazım aslında
yazmayanyazilimci Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2024 270 100 18 25 31 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi fenhersey #5 fenhersey .!.: Merhabalar, Pcos tanısı aldım doktorum combinol PCOS verdi acaba kullanan var mı? Varsa deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum 3 aydır ve yumurtlama çok güzel oldu. Bu ay gebelik bekliyorum
fenhersey .!.: Merhabalar, Pcos tanısı aldım doktorum combinol PCOS verdi acaba kullanan var mı? Varsa deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum 3 aydır ve yumurtlama çok güzel oldu. Bu ay gebelik bekliyorum