B brkbyz Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 1 0 1 21 22 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi brkbyz #1 Doktor hamile kalmam için combinol ilaç verdi kullanıp hamile kalan var mı birde ilaç nasıl kullanılır 1.5 senedir çocuk istiyoruz
Doktor hamile kalmam için combinol ilaç verdi kullanıp hamile kalan var mı birde ilaç nasıl kullanılır 1.5 senedir çocuk istiyoruz
B Belirsizzzz Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2024 116 26 13 21 24 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi brkbyz #2 brkbyz .!.: Doktor hamile kalmam için combinol ilaç verdi kullanıp hamile kalan var mı birde ilaç nasıl kullanılır 1.5 senedir çocuk istiyoruz Genişletmek için tıkla... Banada aynısını verdi her sabah her akşam bir tane dedi bana ama size nasıl yazdı bilmiyorum ve sürekli kullanın aksatmayın bende bir aydır kullanıyorum daha adette olmadım 1 Ekim de bekliyorum adetimi inşallah bu ay tutmuştur
brkbyz .!.: Doktor hamile kalmam için combinol ilaç verdi kullanıp hamile kalan var mı birde ilaç nasıl kullanılır 1.5 senedir çocuk istiyoruz Genişletmek için tıkla... Banada aynısını verdi her sabah her akşam bir tane dedi bana ama size nasıl yazdı bilmiyorum ve sürekli kullanın aksatmayın bende bir aydır kullanıyorum daha adette olmadım 1 Ekim de bekliyorum adetimi inşallah bu ay tutmuştur