Combo dert

Senelerdir katlanıyorum üniversitefen eve gelince ikimiz de evdeysek beni kovup duruyo burası senin evin değil diye ne yapacağımı bilmiyorum artık insanlar anne baba Zulmünden kaçıyo ben abla
ne güzel besliyosunuz evde bunu bravo. benim annem benden önce atardı dışarı bunu.
ablayı atın eve kedi alın sokaktan.
gerçek huzur neymiş anlarsınız.
asla şaka yapmıyorum.

ne güzel besliyosunuz evde bunu bravo. benim annem benden önce atardı dışarı bunu.
ablayı atın eve kedi alın sokaktan.
gerçek huzur neymiş anlarsınız.
asla şaka yapmıyorum.

Onun için bu ev otel eğer yemek olmazsa surat asıp küser en azından kedi köpek bunu yapmaz. Bi saat önce anneme küfür etri duvaa vurdu gitti geldi hiç bişey olmamış gibi sonra yine çıktı. Tek kurtuluşumuz evlenmesi o da çok düşük ihtimal

evlenmesi mi kurtuluşunuz?
kimse evinde kadın etmez bu halleriyle.
en azından şuan tek kişi kucagı karnı boş..

evlenmesi mi kurtuluşunuz?
kimse evinde kadın etmez bu halleriyle.
en azından şuan tek kişi kucagı karnı boş..

zaten kimse evlenmek istemiyor herkes gitse bi ay sonra geri gelir diyo tek seçeneğimiz bu o da mümkün değil, ben bi haftaya gidicem o burda annem sabah işe gidiyo gelince onun yatağını giydiğini yediğini temixleyip ancak dinlencek keşke annemi yanımda götürwbilsem diyorum ya da düzelse

Sizin hataniz ablanizi normal bir insan ggibi görüyor olmanız.O gerçekten hayat kalitesi düşük kendisine bile yetemeyyen permeperisan bir hayatı olan,acınası bir halde..ablaniza dua edin..Fiili duanizida edin bı psikiyatri kliniğinin uyuşturucu bagimlilarina yönelik tedavi gerçekleştiren birimleri var orası için çaba gösterin.kalbinizi bı yumşatin.elbisenizi paylaşmak istememekte ben size hak verdim.Belli etme ama sakla gizle veya bugün ben giycem de ama bu sizin için büyük mesele olmasın.Fakat muameleye gelince defolsun gitsin para kazansın demek manasız.kendine hayri olmayan bı kadın çünkü.anneniz tabiiki atamicak..Atmamalida zaten.hani bir söz vardır deli kimin derler deli sahibinindir..Deli değil ablaniz ama anneniz onun iyisiyyle kotusuyle arkasında olmalı.sevin ablanizi..Dua edin ona.Zamanla sevgi ve ilgiyle toparlanacaktir

Hep dua ediyorum düzelsin diye ama daha kötü oluyo ani sinirleri ağzımızı açmamıza küfürler etmesi onun zıttı bişey yapıp desem mesela onu bugün ben giyicem desem yemediğim hakaret kalmaz. Ayrıca dün öğrendiğim kadarıyla benim annemin arkasından insanlara dedikodu yapıyomuş çok inanmak istemedim. Önceden de çok kulağımıxa geliyodu bizi kötülediği bilmiyorum nasıl olacak ben herşeyimi alıp götürürüm de tek derdim annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…