Canım ben gördüm hemen çıktıysa çizgi vardır inşallah testini tekrarla umarım koyulaşırÇok zor gözüken bi çizgi var flaş ile belli oluo hamile olan varmı bu sekıldeEki Görüntüle 2945284
Adetinize kaç gün varÇok zor gözüken bi çizgi var flaş ile belli oluo hamile olan varmı bu sekıldeEki Görüntüle 2945284
Bugün tekrarladım ama cıkmadı canım ya dun yaptıgmda kuruyuncs bariz ben burdayım dye belli etms kendini hemen cıkmıstıCanım ben gördüm hemen çıktıysa çizgi vardır inşallah testini tekrarla umarım koyulaşır
Bunu 6 gün kala yaptım canım suan 5 gün kaldı dun predictor early de almıstım silik cıktı bugün gene ilk idrar ile predictor early yaptm cıkmadı dün cıkıp bugün cıkmaması anlamadm dun ıkı testtede cıktı bugün ikisindede cıkmadıAdetinize kaç gün var
Bence erken gebelik testi yapma onlar çok yalancı çizgi çıkarabiliyor. Git ucuz testlerden al inan ben 5gün varken ucuz testle öğrendimBunu 6 gün kala yaptım canım suan 5 gün kaldı dun predictor early de almıstım silik cıktı bugün gene ilk idrar ile predictor early yaptm cıkmadı dün cıkıp bugün cıkmaması anlamadm dun ıkı testtede cıktı bugün ikisindede cıkmadı
Yarın öyle yapaym cnmBence erken gebelik testi yapma onlar çok yalancı çizgi çıkarabiliyor. Git ucuz testlerden al inan ben 5gün varken ucuz testle öğrendim
Canım ben gördüm hemen çıktıysa çizgi vardır inşallah testini tekrarla umarım koyulaşır
Canım bu test yanıltabiliyo genelde erken gebelik testleri yanıltıcı. Gebelik olsa hepsinde çıkardı. Beş tllik kasetlerle yap daha güvenilirComfortta cıkıyor ama baska erken gebelıkde ckmıo böyle olan varmı acaba
Canım adete 3 gün kaldı yumurtlamadan 11 gün geçti markası comfort hemen cıktı olablrmi sence silik ama belli cizgiAdetinize kaç gün var
Çok emin olamadm canım kuruma gibi. Diğer sefere kaset test yapCanım adete 3 gün kaldı yumurtlamadan 11 gün geçti markası comfort hemen cıktı olablrmi sence silik ama belli cizgi
Çok emin olamadm canım kuruma gibi. Diğer sefere kaset test yap
Allahım şükürler olsun 19 ay sonra gelen mutlulukkkDaha çok yeniiki gün sonra tekrar kan ver canım
Sağlıkla gelsin inşallah canımAllahım şükürler olsun 19 ay sonra gelen mutlulukkk
Amin canım inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım
Canım ben gördüm hemen çıktıysa çizgi vardır inşallah testini tekrarla umarım koyulaşır
Canım bu test yanıltabiliyo genelde erken gebelik testleri yanıltıcı. Gebelik olsa hepsinde çıkardı. Beş tllik kasetlerle yap daha güvenilir
Sağlıkla gelsin inşallah canım
Hepsi bir vesile işte canım inşallah güzelce artar değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?