Gebeliğe Hazırlık Comfort days gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rukis26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
1.201
447
43
30
Çok zor gözüken bi çizgi var flaş ile belli oluo hamile olan varmı bu sekılde

Canım ben gördüm hemen çıktıysa çizgi vardır inşallah testini tekrarla umarım koyulaşır
Bugün tekrarladım ama cıkmadı canım ya dun yaptıgmda kuruyuncs bariz ben burdayım dye belli etms kendini hemen cıkmıstı

Adetinize kaç gün var
Bunu 6 gün kala yaptım canım suan 5 gün kaldı dun predictor early de almıstım silik cıktı bugün gene ilk idrar ile predictor early yaptm cıkmadı dün cıkıp bugün cıkmaması anlamadm dun ıkı testtede cıktı bugün ikisindede cıkmadı

Bence erken gebelik testi yapma onlar çok yalancı çizgi çıkarabiliyor. Git ucuz testlerden al inan ben 5gün varken ucuz testle öğrendim

Aynı sekilde cıktı 2 gün arayla anlamadm

Comfortta cıkıyor ama baska erken gebelıkde ckmıo böyle olan varmı acaba

Eklentiler

• IMG-20211106-WA0009.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 1.648
Comfortta cıkıyor ama baska erken gebelıkde ckmıo böyle olan varmı acaba
Canım bu test yanıltabiliyo genelde erken gebelik testleri yanıltıcı. Gebelik olsa hepsinde çıkardı. Beş tllik kasetlerle yap daha güvenilir

Eklentiler

• 20211107_132117.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 1.728
Canım ben gördüm hemen çıktıysa çizgi vardır inşallah testini tekrarla umarım koyulaşır

Canım bu test yanıltabiliyo genelde erken gebelik testleri yanıltıcı. Gebelik olsa hepsinde çıkardı. Beş tllik kasetlerle yap daha güvenilir

Sağlıkla gelsin inşallah canım

Hepsi bir vesile işte canım inşallah güzelce artar değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…