- 29 Haziran 2021
- 59
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi Rosepink19
-
days comfort dımı? yumurtlamanın 10. gunü. adete 4 kala yanıi ama ben begenmedım o testı ne yalan soyleyım . laboquick normal gebelık testınden bıle daha hayalı cızgı cıkardı. gozum cıktı gorucem cıgıyı dıye. aynı gun ıkısını de denemıstım. hıc erken gb degıl ustunde ılıskıden 6 gun mu ne yazıyo yalan . daha cocuk yerlesmeden nreye cıkcak.Kızlar comfort erken gebelik testi kullanan varmı kullandıysanız en erken ne zaman sonuç aldınız
Canım çok erken daha kanda bile çıkmayabilir negatif çıkarsa üzülme boşuna ben salı günü gece 2 de miratech erken gebelik testi yaptım gece 12 yi geçtiği için 6 gün vardı bugün 5 gün kala gündüz comfort yaptım hayalet bi çizgi gördüm yarın kan vereceğim bakalım doğru olup olmadığını anlarım ama sende bekle biraz boş yere üzülmeEvet ben altında yapsammi kararsız kaldım adetime 12 gün var baktim burda bazıları 12 gün kala öğrenmiş denemek istiyorum ama üzülmem inşallah
Çok silik bisey var canım ama erken gebelik testi alıp yap bence kaset testte böyleyse erken gebelik testinde daha belirgindir
Haklisin cnm oyle yapim bugun gidip alim vucudumdaki degisikliklerden yaptim aslinda yapmicaktin ama dedim noluo bana oylelikle yaptim teşekkür ederimÇok silik bisey var canım ama erken gebelik testi alıp yap bence kaset testte böyleyse erken gebelik testinde daha belirgindir
Daha önce yapmış miydin yoksa bugün yeni mi yaptın canımHaklisin cnm oyle yapim bugun gidip alim vucudumdaki degisikliklerden yaptim aslinda yapmicaktin ama dedim noluo bana oylelikle yaptim teşekkür ederim
Yapmamistim cnm bugun yaptimDaha önce yapmış miydin yoksa bugün yeni mi yaptın canım
Erken gebelik testide yapınca foto bekliyorumYapmamistim cnm bugun yaptim
Bi cikabilsem okadar sicakki cikmaya üşeniyorumErken gebelik testide yapınca foto bekliyorum
Gitmedim sicaktan evde yine kaset test vardi onu yaptim oda pozitif cikti silik yine ama adetime 5,6 gun varGitmedin mi daha
days comfort dımı? yumurtlamanın 10. gunü. adete 4 kala yanıi ama ben begenmedım o testı ne yalan soyleyım . laboquick normal gebelık testınden bıle daha hayalı cızgı cıkardı. gozum cıktı gorucem cıgıyı dıye. aynı gun ıkısını de denemıstım. hıc erken gb degıl ustunde ılıskıden 6 gun mu ne yazıyo yalan . daha cocuk yerlesmeden nreye cıkcak.
Kızlar merhaba rica etsem testime bakar mısınız yumurtlamanin 11.gunu, geçen ay kuruma çizgisi çıkmıştı umitlendim ama bu sefer daha belirgin teşekkür ediyorumErken gebelik testide yapınca foto bekliyorum
ohoo bu normal cizgi bildigin silik milik degil gozlerimi aldiKızlar merhaba rica etsem testime bakar mısınız yumurtlamanin 11.gunu, geçen ay kuruma çizgisi çıkmıştı umitlendim ama bu sefer daha belirgin teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim akşam vericem kan duramayacağim zatenohoo bu normal cizgi bildigin silik milik degil gozlerimi aldikan ver bence hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?