• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Converse Modelleri

Convers serim oldu annem sürekli aynı ayakkabıyı alıp ne duruyosun diyo ama gördümmü dayanamıyorum çok rahatlar zaten başka ayakkabımda yok düğün harici herzaman converse giyerim insan alıştımıda bırakamıyo sırnaşık şey

birisini bile beğenip almam.ben şu klasik,tek renkleri seviyorum.bir de deri olursa süper.ilk converseim bordo deriydi,4 yıl sonunda annem başımın etini yedi yeni ayakkabılarını giy yeter diye
en son 3 yıl önce 2 çift aldım,hala yepyeniler.bu gidişle 3-4 yıl daha götürürler :) bir de moda olup suyu çıkmasaydı..ah ah yine de vazgeçemiyorum

bunlar da benim vazgeçemediğim cicilerim
ayakkabmax6.jpg

ayakkabm1eq5.jpg

yaa ben bu mavili olanı ankarada her yerde aradım bulamadım nerden bulablceimi sölicek olan varmıa.s.

cok güzel modeller yaa ben aynısını bi converse modelleri diye sitede daha görmüştüm ordakilerde güzelde ama burdakilerde güzel gercekten ama pahalı yaa gercekten en düşük olanaı 100 lira :S evlat ecısı gibi devlet veriyorr 180 lira 100 liraya converse alırsak olmaz demeyani :)

Converseee,ben de çok severim,başkada bişey giydiğim yok zatenn Şeniz
sağoL payLaştığın için tatLışım Şeniz
ben öLe çok aLLı puLLu pabuçLarı sevmiyorum,sade bi havası oLacakk a.s

benimde va siyah bileke kadar iç tabanı turuncu iç bilek kenarları kırmızı siyah ekoseli koleksiyon olarak özel üretilmis havam batsınnn :1closedeyes:

valla hep convers giyerim çok ta rahat verdiğin paraya değiyo yani.100 veriyon 2 sene gtürüyo seniiiii ama en sevdiklerim bordo siyah tabanlılar ve çok skidiler ama atmıyom saklıyomkaydirigubbakcemile3 ark o modelden bulamıyom ya nerde bulabilirim çok seviyorumçünkü o modeli

Beyazlarım çok eskimişti, yenisini aldım sonunda :sm_cool: Gelinliğimin altınada giyicem :roflol::roflol:

ayy converse her yaşta her yerde giyilir
kıyafetine uyuyorsa sorun yokk
yaşı mı var ayol :roflol:
bayılıyorum şu rahat papuçlara :asigim:

Ben de converse delisiyimdelikafadulden
Bir düzine oldu bıkmıyorum,sıkılmıyorum..O kadar rahatlar ki.şakkıdı.Bazılarına gore bu sadece marka takıntısı ama denemeden ve rahatlıgını kesfetmeden yorum yapmak olmaz..yasakkelime
Kızım da 16 aylık - ayaklarda mını mını converse ler..:ecrin_bebek:
En son gecen hafta kırmızı ve mavı sımlısını aldım...Cok memnunum...:1closedeyes:
Yazlıgı kıslıgı mevsımlıgı ne ararsan var..
Ortaokulda basladı bu cılgınlıgım lısede bıter dedı annecım,bıtmedı unıv.e basladım bıtırdım calıstım evlendım bebısım oldu hala converse deyım...:kahve:
vazgecemıyorum naappim.:dilcikar: :delphin:.

converse benim tek tutkum ayakkabıdaa:asigim:
resmen deli oluyorum her gördüğümde yeni modellerini,
özellikle derileri bi harikaaaaa:lepi:
yaz için şimdiden beyaz klasik mod. almış kocişim bana
o da delisin seen derr hepp ama napiim yhaaa
böyle bir tutkuu yookkkk:asigim:
100 tane olsa 100000 tane daha isterim,
hee bu arada sen evlisin bilmemnee giyme diyenleredee
conversede giyerim,nikahda kıyarım:dilcikar:

bende çok seviyorum acaip rahatlar. hemen hemen herzaman giyerim.
benim bi arkadaşım var gelinliğin altına giyecek. nişanlısı kısa boylu. oyüzden düz giymesi gerekiyo. oda anı olsun diye converse giyecek.

bende bu hafta alıcam beyaz converse.... converse giymek gerçekten bi tutku bütün kış boyunca converce giydim eskittim şimdi de yazı çıkarmak için alıcam :) yaz gelmeden alıyım da kazık yemeyim :D bu arada ukrayna da ALL STAR varmı ki benim bi tanıdığım var ondan istesem bulabilirmi ki??? fisfisfis

kimse üstüne alınmasın ama 2 yıl önce alma hatasına düştüm..hala nasıl olurda kıytırık bir bez parçasına 90 ytl baydım ..:1no2: yanlardan patladı bezi yırtıldı..en kalitesi puma gıcır gıcır....bende var hala duruyor..bana bile dayandı....:hooray: 3 kuruş fazla olsun kalite olsun..

istanbulda oturanlar için büyükçekmecede AYMERKEZ alışveriş merkezi var geçen hafta 53 liraydı çokta güzellerdi almayı düşünenlere tavsiye ederim

size bişey diyim mi bunu satan adam dediki conversin orjinalini de alsan çakmasını da alsan aynı çünkü bezden yapılıyo.. yani pahalı bi deriden değilki. belli bi zaman sonra orjinali de yırtılıyo zaten.. ayrıca kadıköyde biyerde çakmaları satılıyo orjinal gibi 35 tlye. bende vazgeçemiyom şu meretten ama paranıza yazık okadar vermeyin :))

Back
X