Gelinlik Ayakkabısı Converse?

her zaman giyersin converslerini. O şık gelinliğin altına giyip uyumu bozma bence, gelinliğinin modeli ne olursa olsun sonuçta o bir gelinlik,ha oynarken rahat etmek istiyorum dersen o sırada giyebilirsin ama diğer anlarda görsel olarak kötü bence.

bencede en iisi bana izin werseler bende giysem ama tantan a walla ayıpmış özel günmüş falan offf:(

her zaman giyersin converslerini. O şık gelinliğin altına giyip uyumu bozma bence, gelinliğinin modeli ne olursa olsun sonuçta o bir gelinlik,ha oynarken rahat etmek istiyorum dersen o sırada giyebilirsin ama diğer anlarda görsel olarak kötü bence.

çok haklısın :kahve:

ben tam bir converse hastasıyım :)) sözlüme böle bişi demiştim bi ara gülmüştü tam senlik gibisinden bişeyler söylemişti...çok tatlı ve sevimli olur bence hemde rahat zemuszemus

merhaba canım..
gelinliğinin modelini bilmiorum spor olcak demişsin ama bazı arkadaslar gibi bende gelinlığin altına giyilcek ayakkabının sık onu tamamlaması gerktıgnı düşünüorum ama nıkah esnasında yerimseniben ben sahsen kendı nıkahımda gelinliğimın altına ona uygun sık topuklu bı ayakkabı gıydım hem topuklu gelınlıgı daha guzel gösterıo kaldırıo bence cunku..nesee nıkahtan snr eglenceye gittik biz orayada converselerımı götürdüm giydim ve sabaha kadar deli gib dansettım...gercekten rahattı...sende ööle yapabilirsin nıkah esnasında sık bişi giyip daha snr deiştirebilirsin bence daha uygun olur... tabi karar senın.. a.s

benmde teysem gymişti 2 yıl oldu dugunune smdi moda olan bişi deil yani o da ewden cıkarken studyoda filan gusel bi ayakkabı gydi sonra salonda da converse giydi rahat edebilmek için..topuklu ayakkabı bi sure sonra agrıtıo insann ayagını yani gaytte gusel olmustu..bencede sadece oynarken gymen daha ii olur ama onemli olan senn nasıl istedigin tabi cnmm..

Bende giyicem düğünümde işallah, sende giy bence kaydirigubbakcemile3

niye olmasın ki :)) bence nikahtan sonra değıştırın ama. ayağına basarken topukluyla basın daha çok acısın :lepi:

şaka bi yana oynarken falan giyin rahat olması açısından.

gelinligin altina converse olurmu ya :roflol:
bence sacma olur gelinlik adi üstünde ama herkesin kendi bilecegi bisey yinede

:)) aslında düşünülecek olursa o gün rahat olman gerekiyor ve en önemlisi sen bu ayakkabı ile rahat ediyorsan neden sorun olsun ki :))

ama en sonunda karar senin tabi ki o gün en azından rahat olacaksın hep oynayacaksın :)) bol bol da ayakkabılarını çekecekler ;) gelinliğin veya çiçeğinin üzerindeki boncuklardanda dik üstüne kendi modanı yapyerimseniben

bnde dusunurdm giysemmi diye ama bazende aklima gelio omrum boyunca gorebilcegim en ozel gecem olucak cok guzel ve cok sik olmaliyim kisacasi harika olmaliyim... zemuszemus
ama damatta giyerse neden olmasin :teytey:

neden herkes converse takmış durumda anlamış değilimfisfisfis ya ne özelliği var? başka spor ayakkabı yokmu? herkes fabrika çıkışı gibi converse giyinince sinir oluyorum.ben başkasında aynı şeyi görsem rahatsız olurum valla.gelelim gelinlğin altına converse giymeye.kliptemi gördünüz? hımm çok ilginçCADIARZU yakında gelinlik yerine yırtık kotlar giyilir heralde:) arkadaşım senin boyun uzunsa şık düz tabanlı bir ayakkabı alsana allaşkına ya ne conversi komik ya hemde çok daha neler duycam dünyanın sonumu geliyor ne:roflol:

neden herkes converse takmış durumda anlamış değilimfisfisfis ya ne özelliği var? başka spor ayakkabı yokmu? herkes fabrika çıkışı gibi converse giyinince sinir oluyorum.ben başkasında aynı şeyi görsem rahatsız olurum valla.gelelim gelinlğin altına converse giymeye.kliptemi gördünüz? hımm çok ilginçCADIARZU yakında gelinlik yerine yırtık kotlar giyilir heralde:) arkadaşım senin boyun uzunsa şık düz tabanlı bir ayakkabı alsana allaşkına ya ne conversi komik ya hemde çok daha neler duycam dünyanın sonumu geliyor ne:roflol:

dövseydin bir de?
klipte filan görmedim, hangi klipte gelinlik altında converse var merak ettim açıkçası... en rahat ettiğim ayakkabı olduğu için bunu tercih etmeyi düşündüm ben, evet var başka spor ayakkabılar, ama ben rahat hissetmiyorum kendimi onlarda, tenis ayakkabısı mı giyeyim allahaşkına? ve şık ayakkabı giymeyi sevmiyorum genel olarak.

ben sadece fikir sordum, ne saçma sapan bir yorum olmuş seninki bir düşün bakalım, yırtık kotmuş bilmemneymiş. ayıptır arkadaşım..

saygılar...

dövseydin bir de?
klipte filan görmedim, hangi klipte gelinlik altında converse var merak ettim açıkçası... en rahat ettiğim ayakkabı olduğu için bunu tercih etmeyi düşündüm ben, evet var başka spor ayakkabılar, ama ben rahat hissetmiyorum kendimi onlarda, tenis ayakkabısı mı giyeyim allahaşkına? ve şık ayakkabı giymeyi sevmiyorum genel olarak.

ben sadece fikir sordum, ne saçma sapan bir yorum olmuş seninki bir düşün bakalım, yırtık kotmuş bilmemneymiş. ayıptır arkadaşım..

saygılar...

iyide arkadaşım sen eğer converse giyersen çok gülerler sana ben senin iyiliğin için giyme diyorum. tabi yinede sen bilirsin. 1 gece rahat etme ne olcak?:) ayrıca dedim ya düz tabanlı klasik ayakkabılar var yani. ha tenis ayakkabısı ha converse ne farkı var? ikiside spor değilmi?kaydirigubbakcemile3. ben onları genel olarak söyledim ayrıca özellikle senin için söylemedim yani. şık omak istemiyosan tamam anladım sen bilirsin. aman banane ya bende niye fikir veriyosam hata bende aslında bunları yazmadım farzet zaten doğruları söyleyeni 9 köyden kovarlarkaydirigubbakcemile4

Bence komik durur.Niye diyeceksiniz gelinlik şıkırtılı ve fantezi bişey ama converse spor.Her ne kadar taşlarlada süsleseniz bence yakışmaz.Sonuçta eteğinizi topladığınız zaman görünecek.Biri spor biri fantezi hoş durmaz.Onun yerine kısa topuklu beyaz taşlı bir ayakkabı giyseniz daha uyumlu olur.Bir tanıdığımız gelinliğin altına kalın ve kaba dolgu topuk bir ayakkabı giymişti o bile çoğu insana komik gelmişti.Gelinlik, altındaki ayakkabıyla uyum içinde olmalıdır.Gelin kuğu gibi olmalı ve ayakkabısıda zarif durmalı bence.Her ne kadar converse moda olsa dahi gelinliğin altına en son tercih edeceğim bişey.Ben naçizane fikrimi paylaştım sadece..

katılıyorum canım sana.düz topuksuz çok şık zarif ayakkabılar var.bilekten beyaz tülle fiyonklu olanlar falan varken asla convers giymezdim.

bende düğünde balerin ayakkabısı tarzında ayakkabı giymiştm bilekten bağlı babet converse giyerdim ama düğünün olacağı mekan ve davetliler bunu kaldıracak şekilde değildi ha arkadaslar arasında kır düğünü yapsaydım giyerdim
ama düğünden sonra bara gittik arkadaslarla o zaman ayakkabımı cıkarıp converse giydim kuaföre giderken ayagımda onlar vardı arabada onlar vardı

Converse giyme derim, ama komik duraağı çok spor olacağı şık olmayacağı için değil....
Çıkarığp giymesi kolay bişey al....
Ben çok daralmıştım mesela kuaförden çıkı annemlere gidip orda gelin lma oldu sonra ordan çık nikah salonuna ordan çıkı biz kocişle ve kaçtık ben boyun aşağısı duş aldım sonra çıkıp bu sefer de düğün yemeğinn olacağı yere gittik falan ve hava sıcaktı... Converse olsaydı sıcaktan pişerdim heralde.... Ben kolay giyip çıkarılabilen rahat bir ayakkabı tercih ettim ve hiç pişman olmadım... ordan oraya giderken sıkışan trafike de canım sıkıldıkça ayakabılarımı çıkarıp hava aldırdım....

Back
X