Gelinlik Ayakkabısı Converse?

iyide arkadaşım sen eğer converse giyersen çok gülerler sana ben senin iyiliğin için giyme diyorum. tabi yinede sen bilirsin. 1 gece rahat etme ne olcak?:) ayrıca dedim ya düz tabanlı klasik ayakkabılar var yani. ha tenis ayakkabısı ha converse ne farkı var? ikiside spor değilmi?kaydirigubbakcemile3. ben onları genel olarak söyledim ayrıca özellikle senin için söylemedim yani. şık omak istemiyosan tamam anladım sen bilirsin. aman banane ya bende niye fikir veriyosam hata bende aslında bunları yazmadım farzet zaten doğruları söyleyeni 9 köyden kovarlarkaydirigubbakcemile4

arkadaşım kovduğum filan yok, ama yorumun ağırdı hala da devam ediyorsun.. ayrıca tenis ayakkabısı ve converse aynı şey değiller..

arkadaşım kovduğum filan yok, ama yorumun ağırdı hala da devam ediyorsun.. ayrıca tenis ayakkabısı ve converse aynı şey değiller..

sende ne kadar çok alıngansın ya. hayır sanki küfür ediyorum. o cümleyle beni kovuyosun falan demek istemedimkaydirigubbakcemile3 cümleyi iyi oku ayrıca tabikide kimsenin kimseyi kovma hakkı yok burda o ayrıyerimseniben. bir arkadaşın sana bunları yüzüne söylese böyle terslicekmisin? benim amacım seni kırmak değil sen fazlasıyla alınıyosun. aynı şey olmayabilirler ikiside spor yani.sence gelinliğin altına spor ayakkabısı giymek normalmi? valla bana hiç normal gelmedi şaşırdım yani.kırıldıysanda kusurabakma yani başka söylicek söz bulamıyorum umarım istediğin gibi olur.

Bayanlar güzel ve sakin paylaşımlar diliyorum...
aman tartışma olmasın....
hadi bakalım...
sevgiyle kalın...

herkesin tarzı var ben günlük hayatta da topuklu giyerim... sen kendine yakıştırdıktan sonra neden olmasın.. olmadı çantana at fantazi ayakkabılarını bi terslik olursa salonda giy...

Topuklu ayakkabı düşünürüm ben açıkçası...

Ama gecenin ilerleyen zamanlarında ''converse'' neden olmasın... yerimseniben

Veya şık bir babet de giyilebilir esasen. Annemin çığlıklarını saçmalama elaleme bizi mi güldüreceksin derken gözümde canlandırabiliyorum...
ohaoldumsmile

lireancım öncelikle hayırlı olsun dilerim...
açıkcası bende seninle aynı durumdayım henüz evlillik yok ama bende converse giymeyi düşünüyorum topuklu giyince erkek arkadaşımı geçiyorum:D:D:D:D
bu yüzden converse giymeyi düşünüyorum ayakkabıyı taşlarla süsleyip iplerini beyaz saten kurdele yapabilirsin...bence süper olur ben nişanlığımın altına bile nişanlığım nerenk ise o renk converse giymeyi düşünüyorum tantana yok düğün mekanıymış yok dawetliler çok özelmiş takma bunları farklı olmak ve nasıl rahat edeceksen öyle yap...benim arkadaşım istanbul swiss otelde evlendi converse giydi kuzenim de aynı şekilde converse giydi hatta içine beyaz spor yarım çorap giydi :D:D:D:D gayette süper oldu...mutluluklar cnm...

lireancım öncelikle hayırlı olsun dilerim...
açıkcası bende seninle aynı durumdayım henüz evlillik yok ama bende converse giymeyi düşünüyorum topuklu giyince erkek arkadaşımı geçiyorum:D:D:D:D
bu yüzden converse giymeyi düşünüyorum ayakkabıyı taşlarla süsleyip iplerini beyaz saten kurdele yapabilirsin...bence süper olur ben nişanlığımın altına bile nişanlığım nerenk ise o renk converse giymeyi düşünüyorum tantana yok düğün mekanıymış yok dawetliler çok özelmiş takma bunları farklı olmak ve nasıl rahat edeceksen öyle yap...benim arkadaşım istanbul swiss otelde evlendi converse giydi kuzenim de aynı şekilde converse giydi hatta içine beyaz spor yarım çorap giydi :D:D:D:D gayette süper oldu...mutluluklar cnm...

teşekkür ederim canım :)
nişanlığımın altına pek olmaz aslında converse çünkü diz altında düz bi elbise, ama gelinlikte zaten tüllerden ayakkabı görünmüyor daha sonrada rahatça giyebileceğim birşey olsun istiyorum

teşekkür ederim canım :)
nişanlığımın altına pek olmaz aslında converse çünkü diz altında düz bi elbise, ama gelinlikte zaten tüllerden ayakkabı görünmüyor daha sonrada rahatça giyebileceğim birşey olsun istiyorum

hehe hadi bakalım ben biraz uçuk olduğum için =) ama gelinliğin altına converse süper olur...bizde nişanlığın altına nişanlığımızın renginden özel babet yaptırırz:D çare tükenmez :D ben bi ara gelinliğimin altına plaj düğünüm olursa beyaz parmak arası terlik giyerim diye düşündüm :dance: hala dahada düşünüyorum...hayırlı olsun cnm tekrar...mutluluklar...:Saruboceq:

bende düğünümde converse giydim ve acaip rahattı

düğün çıkışı ne ayak ağrısı ne bişi,:dance: eskiden beri hayalimdi zaten converse giymek
gelinliğin altındada istemezseniz hiç belli olmuyor düğün salonunda fark etmeyenler fotoğraflarımda converseleri görünce sok olmuslardı
bence kendini rahat hissetmek istiyorsan ya converse giy yada o tarz bişiler

Değişik bir tarz olur hem de klas durur bence giy ...boncuk işlettikten sonra fotolarını koysan da baksak biz de :delphin:

Kayınvaliden ve annen birşey demiyor dimi..Benim kayınvalidem olsa

'ammaan bunu mu giyicen bu ne gız ben sana ayakkabı alırım spor giyme maça gidiyomuş gibi '

derdi :delphin:

Cesaret işi ya ama güzel değişik denemek lazım :lepi:

(dip not: denesem mi ne sempatiksalakcinni )

Bence taşlarla süsleyeceksen neden olmasın çok tatlı olur? Oda senin tarzın olur ve sade bile giysen önemli olan senin kendine yakıştırman. Sen kendini öyle iyi hissedeceksen neden olmasın? Ben böyle bir gelin görsem aklıma ilk gelen şey ":nazar:kendine özgüveni olan bir kız bu" demek olur.

bende düğünümde converse giymek istiyorumm kaydirigubbakcemile2

bence çok hoş ve değişik oluyor

bende gıymek ısterdım esımle aramda yaklasık 20 cm olmasaydı eger :))

benimde eşimle boy farkım yok.çok rahat bi babet giymiştim ,babetler her zaman vazgeçilmezimdir..spor ayakkabı hiç düşünmedim,düşünmemde..

Back
X