çook büyük bi derdim war dua edin lütfenn!!!!

dermet

FURKANIM VE BABASI
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
1.895
29
118
Diyarbakır
as herkese cnm çok sıkkın kızlar annem ve babam boşanmak üzere hemde öyle iki medeni insan tarzı değil bende bu nu hiiiç istemiyorum.ewliliğin bitmseine her ne kadar babam sebep olsada o bnm babam kıyamıyorum ona annemin abileri ve kardeşleri babamı vurmaktan bahsediyor çok zordayım bir taraftan onları sakinleştirmeye çalışıyorum diğer taraftan annemi ewde tutmaya çalışıyorum ama ayrı şehirlerdeyiz gidebilsem bişeyler yaparım belki ama gidemiyorum.kardeşlerimin bi çabası yok sanki onların ailesi değilmiş gibi delirmek üzereyim bu akşam intiharı bile düşündüm annemi aradım eğer ewe gitmezsen öldürürm kendimi dedim ama artık kaldıramıyorum napacağm bilmiyorum herkes boşanmalarından yana bir tek ben çırpınıyorum çokk yoruldum yardım edin ve dua edsin ççok ihtiyacım war..:((((

cnm özell değilse ne oldu böyle herkes babana karrşı ya her nee olursa olsun insan vurlurmu hi annenin yanına 1 kaç günlüğünede olsa gitme şansın yokmu cnm allah yardımcın olsn canım hayırlısı ile düzelir inş.bu durum

Canım geçmiş olsun öncelikle...
Ben boşanmış anne babanın çocuğuyum, ama benimkiler ben çok küçükken boşandılar. Sana bir kaç tavsiyem olacak.
1. Asla hiç bir şey için kendini sorumlu hissetme, sen çocuksun, onların aralarını yapmaya çalışsan da seni ciddiye almazlar, yine bildiklerini okurlar
2. Aralarında kalmamaya, birbirlerine laf iletme kuryeliği yapma durumuna düşmemeye çalış. Bak bu çok önemli! Yoksa onların öfkeleri arasında sen ezilirsin, kimsenin umurunda bile olmaz
3. Onlar şu anda kendi dertlerindeler, kimsenin senin ne kadar üzüldüğünü, hatta intiharı düşündüğünü akıl edecek hali yok.
4. Dolayısıyla intihar falan diyerek saçma bir harekette bulunma. Çoğu intihar ilgi çekmek için yapılır ve 3'te 2'si gerçekten ölümle sonuçlanır. SAKIN YAPMA!

Lütfen bir uzmandan yardım almaya çalış bu durum için, ama annen ve baban için değil, kendi psikolojin için.

canım öncelikle sakin ol.benim annemle babam da boşanma arefesinde.evde huzursuzluklar var.seni en iyi ben anlarım.öncelikle o intihar fikrini aklından çıkar lütfen.hayat tüm yaşananlara rağmen devam ediyor.babanı neden vurmak istiyorlar ben oaraya takıldım.annenin ailesi boşanmaları taraftarı değil mi?

ortalığı sakinleştirme görevi bizim evde de bana aittir.burda da sana düşmüş anlaşılan.ve eminim uzakta için hiç rahat etmiyor.gitme şansın var mı?

cnm özell değilse ne oldu böyle herkes babana karrşı ya her nee olursa olsun insan vurlurmu hi annenin yanına 1 kaç günlüğünede olsa gitme şansın yokmu cnm allah yardımcın olsn canım hayırlısı ile düzelir inş.bu durum
aslında yılların birikimi annem ve babam inanç konusunda taban tabana zıt daha öncede anlaşamıyrlardı ben ewlendikten sonra bunlara bi haller oldu bir yıldır her gün bişey olacak korkusundayım.annem babamla zaten anlaşamıyordu eşimide onaylamadı babam bu konuda yanımda olunca araları iyice açıldı heleki ben anlaşamıyorum dedikten sonra annem tamamen babamı suçladı.bugün ordan geldim annem bi kaçgündür yanımdaydı onu alıp gittim ben ewe döndüktan hemen sonra ewden gitmiş aradım kendimi öldürecem falan dedimde ewe döndü

Canım geçmiş olsun öncelikle...
Ben boşanmış anne babanın çocuğuyum, ama benimkiler ben çok küçükken boşandılar. Sana bir kaç tavsiyem olacak.
1. Asla hiç bir şey için kendini sorumlu hissetme, sen çocuksun, onların aralarını yapmaya çalışsan da seni ciddiye almazlar, yine bildiklerini okurlar
2. Aralarında kalmamaya, birbirlerine laf iletme kuryeliği yapma durumuna düşmemeye çalış. Bak bu çok önemli! Yoksa onların öfkeleri arasında sen ezilirsin, kimsenin umurunda bile olmaz
3. Onlar şu anda kendi dertlerindeler, kimsenin senin ne kadar üzüldüğünü, hatta intiharı düşündüğünü akıl edecek hali yok.
4. Dolayısıyla intihar falan diyerek saçma bir harekette bulunma. Çoğu intihar ilgi çekmek için yapılır ve 3'te 2'si gerçekten ölümle sonuçlanır. SAKIN YAPMA!

Lütfen bir uzmandan yardım almaya çalış bu durum için, ama annen ve baban için değil, kendi psikolojin i
ya ben ewleneli 15 ay oldu 12 ayımız berbattı temuzda ayrılma kararı almıştık neyse biz düzelttik durumları bizden sonra bu beş aydır bir türlü düzelmediler.hem inanki dikkat çekmek değildi şimdi düşündüklerimden utanıyorum tabiki öyle birşey yapmayacam da ama çıkış yolu bulamıyordum.yardıma ihtiyacım war b,liyorum ama bi türlü gitmiyorum hastanede çalışmama rağmen..

aileler arasında kalmak hele anne baba arasında kalmak çok zor allah yardım etsn ama bnce hayılısı ve güzel bir şekilde ayrılsınlar cnm devamlı kavga nereye kadar

ortalığı sakinleştirme görevi bizim evde de bana aittir.burda da sana düşmüş anlaşılan.ve eminim uzakta için hiç rahat etmiyor.gitme şansın var mı?

ewt sorunda o ben onlarla olsaydım ya da bekar olsaydım ya yanlarına giderdim ya da onları da yanıma alırdım.şimdi eşim war maddi de manewide istediğim gibi dawranamıyorum.

aileler arasında kalmak hele anne baba arasında kalmak çok zor allah yardım etsn ama bnce hayılısı ve güzel bir şekilde ayrılsınlar cnm devamlı kavga nereye kadar

ya bende isterdim ama dayılarım olacak o adamlar ablalarını sakinleştireceklerine ayrıl die iısrar ediyorlar ben de onlara kızdım bekara karı boşamak kolay demi sıkıyorsa siz yuwanızı dağıtın dedim şimdi onlarlada bozuğum :(

canım öncelikle sakin ol.benim annemle babam da boşanma arefesinde.evde huzursuzluklar var.seni en iyi ben anlarım.öncelikle o intihar fikrini aklından çıkar lütfen.hayat tüm yaşananlara rağmen devam ediyor.babanı neden vurmak istiyorlar ben oaraya takıldım.annenin ailesi boşanmaları taraftarı değil mi?

ya zaten onlar körüklüyorlar babam bi kaç defa ewi terk etti bunlarda şerefimz die tutturmuş ayrılacaksın die baskı yapıyorlar bende bi türlü anneme kendi aklıyla hareket etmesi gerektiğini anlatamıyorum

şöyle ortalığı karıştıran insanlar yokmu ay çok sinirm bozuluyo sözde destek oluyolar :50:

Öncelikle ölüm fikrini aklindan cikar demekki isler cekilmez noktaya geldiki böyle bi karar aldilar bu saatten sonra yapabilcegin bisey oldugunu sanmiyorum bosansalarda onlar yine annen ve baban ...

Annem ve babam ben 19 yasimdayken ayrildilar babam annemi tehdit ediyordu sizin meselenin tersine dayimlara anne tarafima tehdit yagdiriyordu sonuc olarak kimseye bisey olmadi ayrildilar.böyle gergin zamanlarda böyle tehditlerin olmasi sinirle söylenen seyler.

Evlenmek nasil normalse yolunda gitmeyen bi evliligi noktalamakta normal senin yapman gereken sey sakin olmak taraf olma sonradan arada kalan sen olursun evden uzaktasin sanirim evde neler yasaniyor bilemezsin kardeslerin neler cekiyo kimbilir kayitsiz olduklarini sanmiyorum..

ya bazen düşünüyorumda hep bana mı bunlar diyorum allahım sana isyan etmiyorum ama nolur kaldıramayacağm şeylerle beni sınama..o kadar sıkıldım ki baba annemi kaybettim amcam kalp krizi geçirdi ölümden döndü erkek kardeşim kız arkadaşıyla alıp başını gitti biz boşanmaya kalktık direkten döndük çok şükür biz düzeldik şimdide bizimkilewr ayrılma kararı aldı

Cok uzuldumm yaaa allah yardmcn olsn cuk zor br durum ama er seyden once allah tan ayırlsni iste allah bılki seni ve aieni imtıan ediyo acisı tatlisı ıle sabretmekten baska sansın yok sakin ıntıharı aklina gtirme sen allah ın verdgi cani alamazsn duanı et bizlerde sna duaaa edecgz

annemin bi yerden geliri olsa tmm diyecem yada babamın çekip gitme şansı ama ikiside mümkün değil.annem ne kardeşlerimi alabilecek ne de onlarsız yaşayabileck ben onlar ayrılırsa delirirm heralde bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

boşanma taraftarılar ama kızımızı boşandın meselesi onların kide ne bileyim dışardan konuşmak kolay:(

canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ama kesinlikle intihar düşüncesini kafandan çıkar :45:annenle babanla konuş nebileyim bir akşam yemeğe davet et mesela ikisininde sevdiği sözünü dinlediği bir aile büyüğünüz falan varsda onuda çağır beraber konuşun inşallah hayırlısı olsun onlar içinde senin içinde

canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ama kesinlikle intihar düşüncesini kafandan çıkar :45:annenle babanla konuş nebileyim bir akşam yemeğe davet et mesela ikisininde sevdiği sözünü dinlediği bir aile büyüğünüz falan varsda onuda çağır beraber konuşun inşallah hayırlısı olsun onlar içinde senin içinde

ya ben yanlarına gidebilsem birşeyler yaparım şu anda babam hatalı olduğu için ne desem yapmaya hazır annemde beni dinliyor ama ben yanındayken ewime döndüğüm zaman dayılarım tekrar aklını çeliyor

dermet inanki birşey bulamıyorum yazacak.nede olsa aile meselesi ama Allah yardımcın olsun hem senin hem ailenin..

Back
X