- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi HerYerKaranlik
-
hımmm
şey yapın o zaman başka yerde kalın olmaz mı ki ..
mesela adrasan a gidin günübirlik konyaaltına gelir gezip dönersiniz madem özledin buraları
olmazmı ki?
Eee senda yazlık evinize gitme otele gidin pansiyona gidin koskoca konyaltı ve aşırı kalabalık :)
Ama bence anneniz haklı başka yere gidin.
Hayatında bir daha konya altına gitme şansın yok mu ? Biraz şımarıklık gibi geldi bana yaptığın.
Ailen nişanlınla tr'a gelmene izin vermiş bi konyaaltına gitme demiş ona da gitsem mi kararsızım diyorsun.
Ben anlamadim bu kadar korkuyorsa biri gorur diye neden izin veriyor ki?Merhaba arkdaslar,
annemden babamdan izin aldik nisanlimla 9. ayda beraber türkiyeye gidicez izin yapmaya ama annem diyorki konyaaltina gitmeyin gören olur falan fisman ... (dayim, teyzem orda yasiyor...)
oturup agliyasim var 24 saat ...
Cok gitmek istiyorum cok büyük bir özlem duyuyorum cünkü orasi benim memleketimSizce gitmeyim mi nisanlimla konyaaltina? Cok istiyorum ama annem karsi... Onuda ezip gecmek istemiyorum zaten izin vermelerine bile cok sükür
Napiyim ki simdi?
izine gitmemize izin veriyor konyaaltina hayir diyor cnm :))Ben anlamadim bu kadar korkuyorsa biri gorur diye neden izin veriyor ki?
Bu köy mevzsunu evlenmeden şimdiden konuşun, buradaki eşim tatile götürmüyor köye gidiyoruz vs konularını oku ya da.simariklik degil inan özlem ...
tabiiki gitme sansim varda... seneye evli olucam ...
nisanlimin annesi babasi köyde... maglum cogu izin orada gecicek diye korkuyorum
Canim konya'da baska yerlerde var oralara gitseniz belki yine gorurler sizi, annen rahatsiz oluyorsa.. o zaman alanya'ya falan gidin ya da ne biliyim istanbula gidin daha guzel olurizine gitmemize izin veriyor konyaaltina hayir diyor cnm :))
Bu köy mevzsunu evlenmeden şimdiden konuşun, buradaki eşim tatile götürmüyor köye gidiyoruz vs konularını oku ya da.
Canim konya'da baska yerlerde var oralara gitseniz belki yine gorurler sizi, annen rahatsiz oluyorsa.. o zaman alanya'ya falan gidin ya da ne biliyim istanbula gidin daha guzel olur
aa niye oyle dedin, bak ben smdik thailand phukete gidicemInsallah... baska hic bir yeri merak etmiyorum... yunanistanmis taylandmis peeeeh
aa niye oyle dedin, bak ben smdik thailand phukete gidicemdeymeyin keyfime !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?