cook kararsizim

Eee senda yazlık evinize gitme otele gidin pansiyona gidin koskoca konyaltı ve aşırı kalabalık :)
Ama bence anneniz haklı başka yere gidin.

Onuda düsündük ama inanin Konyaalti o kadar büyük degil dayim gilin gezdikleri yerler belli ama oralari bende gezmek istiyorum o yüzden kesin birileri görür yani ... annemide kirmayim gitmeyim :))

Hayatında bir daha konya altına gitme şansın yok mu ? Biraz şımarıklık gibi geldi bana yaptığın.
Ailen nişanlınla tr'a gelmene izin vermiş bi konyaaltına gitme demiş ona da gitsem mi kararsızım diyorsun.

Başka güzel yerler var tatil yapabileceğiniz oraları tercih etseniz.
Sanırım ailen için izin vermek bile büyük bir adım. Siz de onların dediklerini yapın. Cidden denk gelmeniz rahatsız edici olur .Yok yere milletin ağzına sakız vermeyin.

simariklik degil inan özlem ...
tabiiki gitme sansim varda... seneye evli olucam ...
nisanlimin annesi babasi köyde... maglum cogu izin orada gecicek diye korkuyorum

Ben anlamadim bu kadar korkuyorsa biri gorur diye neden izin veriyor ki?

Tüm cevaplariniz icin cok tsk ederim kizlar ... gözlerim pörtledi ac gözlülük yapiyormusum az daha anneme babama ...

iyiki varsiniz

Canim konya'da baska yerlerde var oralara gitseniz belki yine gorurler sizi, annen rahatsiz oluyorsa.. o zaman alanya'ya falan gidin ya da ne biliyim istanbula gidin daha guzel olur

Ankarada arkadaslarimiz var acaba onlara mi gitsek diyoruz ... evlerinin yakininda bir oda tutariz oda güzel olur aslinda
Cok iyi fikir! Cok tsk ederim...

Ankara gezilecek yerler olarak konya'dan daha iyi.. Alisveris anlaminda da daha iyi.. Siz suan nisanlisiniz gezilecek yerlere gidin.. Zaten sonra evlenince akraba ziyaretleri falan illa ki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…