Çook kötüyüm

Ben onu cok sıkıyormuşum çok bunalmis bogulmus kacdefa uyarmis beni duzelmemisim benim icin olen beni deli gibi seven insan buyuzden sildi beni hattini degistirdi evini kilidini degistirdi anahtari vardi bende neden bunlari yaptigini sordugumda zorlastirirdin cevabini verdi hersey sevmekle olmuyormus dua ediyormus benim icin ins mutlu olur iyi biri karsisina cikar die ben degistim seni kaybedince anladim hersyin kiymetini dedim bana artik cok gec ben karar verdiysem kararimdan donmem dedi

Uzatiyordum kavgamizi kapatmyrdum oda dolmus tasti boyle seler yapti ben onun ailesini o benim ailemi taniyordu nisan yapcaktik bu sene okdar kotuyumki bana benim gibi seven birini bulamicaksn kadere inanrm kadermde varsan gelir seni bulurum dedi evet biliyrm onun gbi seven birini bulamicam

bize de bir şey düşmez ki bu durumda

bence kendinizi toparlayın.

Ben onu cok sıkıyormuşum çok bunalmis bogulmus kacdefa uyarmis beni duzelmemisim benim icin olen beni deli gibi seven insan buyuzden sildi beni hattini degistirdi evini kilidini degistirdi anahtari vardi bende neden bunlari yaptigini sordugumda zorlastirirdin cevabini verdi hersey sevmekle olmuyormus dua ediyormus benim icin ins mutlu olur iyi biri karsisina cikar die ben degistim seni kaybedince anladim hersyin kiymetini dedim bana artik cok gec ben karar verdiysem kararimdan donmem dedi

daha ne demesı lazım..gururunun devreye girmesi için?

kuzum
bunun bir ismi var ama ben şimdi söyliyemiycem burdan :47:
sen benden daha iyilerine layıksın
yok kaşının üstünde gözün var
ve senin bahsettiğin bahaneler
seven insanın sözleri değil bunlar
:50:
kendini suçlama
sütü bozuk bence bu adamın
gidiyorsa gitsin
suçu sana atıcağına
adam olup dürüst olsun bence
kendini suçlamana neden olmuş birde
tabiki seven sevdiğini kısknaır
yoklar
sorar
başka gemilere yelken açtığını düşündürdü söyledikleri
ve diyorki
sanada daha iyisi çıkar

bencede çıkar
en azından
adam gibi bahanelerin arkasına saklanmayacak birini bulursun
:46:
çok sinir oldum ya
gidiyorsa gitsin
bide seni suçlu hissettirip vicdan yapıyor
:47:

Okadar katiydiki akillandim dedim son konusmada artik cok gec diye cevap verdi kaldiramiyorum boyle beni severken nasi kalbine soz gecirir

Okadar katiydiki akillandim dedim son konusmada artik cok gec diye cevap verdi kaldiramiyorum boyle beni severken nasi kalbine soz gecirir

çok ilginç insanlar onca senelik evli oluyorlar eşinin sevgisinden emin olamıyor siz nasıl bu kadar eminsiniz?

Niye akıllandım diyosun ki, önceden akılsız mıydın yani??:19:
Kimse için gururunu onurunu ayaklar altına alma sakın :31:
Hayatta kimsenin garantisi yok. Evli insan boşanır, sevgililer ayrılır. Hayatın normal işleyişi bu :10:
Yalvarma boyutuna girme bi daha :ssz:

Cok haklisin bilemezsin ama davranislari bana yaklasimi benim icin yaptiklari beni boyle dusunduruyor suan sanki sadece o beni boyle sevebilir bska kmse beni boyle sevemez gibi geliyor

Cok haklisin bilemezsin ama davranislari bana yaklasimi benim icin yaptiklari beni boyle dusunduruyor suan sanki sadece o beni boyle sevebilir bska kmse beni boyle sevemez gibi geliyor

böyle düşündüğünüze göre çok ciddi hatalar yaptınız

Hatam sadece kucuk kavgalari uzatmak sorun yapmak buyutmek bkac yalanini yakaldktan snra konusuyr benmle ben tamam kapattm dyip kapatmyrm yuzune vuryrm bu ortada benim ne yalanim var ne de ona guven verememem sorunumuz sadece buydu

kendini toparlamalısın canım çünküde belkide evlenseydiniz daha kötü şeyler olacaktır. büyük bir acı yaşamadım ama biliyorum ama işte böylesi daha hayırlı olur belki sizin için. :( :) :) :)
1.5 yillik iliskimden ayrildim

Sen benden daha iyilerini hak ediyorsun layıksın gibi cümlelerini kullanan bir insan ;
seni gözden çıkarmıştır demektir..
O yüzden üzülmene değmez..

Hatam sadece kucuk kavgalari uzatmak sorun yapmak buyutmek bkac yalanini yakaldktan snra konusuyr benmle ben tamam kapattm dyip kapatmyrm yuzune vuryrm bu ortada benim ne yalanim var ne de ona guven verememem sorunumuz sadece buydu

bu az bir şey değil ki.ciddi bir sorunmuş ve gerçekten insanı bıktıracak bir durum.sizin bu davranışlarınız onu yalana da sevk etmiş olabilir

Son düzenleme:
Evet senden daha iyilerini hakediyorum haklısın deyip verseydiniz ağzının payını :47:Kısmet herşeyde vardır bir hayır daha hayırlı dahada çok seven sayan biri çıkacaktır karşınıza hayırlısı olsun:ssz:

Son düzenleme:
Back
X