Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 yillik iliskimden ayrildim
Ben onu cok sıkıyormuşum çok bunalmis bogulmus kacdefa uyarmis beni duzelmemisim benim icin olen beni deli gibi seven insan buyuzden sildi beni hattini degistirdi evini kilidini degistirdi anahtari vardi bende neden bunlari yaptigini sordugumda zorlastirirdin cevabini verdi hersey sevmekle olmuyormus dua ediyormus benim icin ins mutlu olur iyi biri karsisina cikar die ben degistim seni kaybedince anladim hersyin kiymetini dedim bana artik cok gec ben karar verdiysem kararimdan donmem dedi
Ben onu cok sıkıyormuşum çok bunalmis bogulmus kacdefa uyarmis beni duzelmemisim benim icin olen beni deli gibi seven insan buyuzden sildi beni hattini degistirdi evini kilidini degistirdi anahtari vardi bende neden bunlari yaptigini sordugumda zorlastirirdin cevabini verdi hersey sevmekle olmuyormus dua ediyormus benim icin ins mutlu olur iyi biri karsisina cikar die ben degistim seni kaybedince anladim hersyin kiymetini dedim bana artik cok gec ben karar verdiysem kararimdan donmem dedi
Okadar katiydiki akillandim dedim son konusmada artik cok gec diye cevap verdi kaldiramiyorum boyle beni severken nasi kalbine soz gecirir
Okadar katiydiki akillandim dedim son konusmada artik cok gec diye cevap verdi kaldiramiyorum boyle beni severken nasi kalbine soz gecirir
Cok haklisin bilemezsin ama davranislari bana yaklasimi benim icin yaptiklari beni boyle dusunduruyor suan sanki sadece o beni boyle sevebilir bska kmse beni boyle sevemez gibi geliyor
1.5 yillik iliskimden ayrildim
Hatam sadece kucuk kavgalari uzatmak sorun yapmak buyutmek bkac yalanini yakaldktan snra konusuyr benmle ben tamam kapattm dyip kapatmyrm yuzune vuryrm bu ortada benim ne yalanim var ne de ona guven verememem sorunumuz sadece buydu