Merhabalar benim 1.5 yıllık güzel giden bir ilişkim var (yani belki de ben öyle olduğunu sanıyorumdur) erkek arkadaşımın da öyle çok kız ortamı yoktur benim de erkek ortamım, şimdiye kadar problem yaşamadık. Ama bugün benim çok canımı sıkan bir şey oldu, fakülteden eskiden çok görüştüğüm ama yatay geçiş yapınca iletişimimiz azalan bir erkek arkadaşım bana yazdı instagramdan
. Bu çocuk gay o bizim okuldayken toplu vir şekikde çok fazla yemeğe gittik, özelden falan da konuşmuşluğumuz vardı, beraber çok vakit geçirmiştik, bu arkadaşım bana yazdı istanbul’a geliyorum bir date yapalım mı diye ben de olur dedim. Bir kahve içip ayrılırım diye düşündüm. Sevgilime de laf arası bahsettim “gitmeyeceksin demi” dedi ben de gideceğimi söyledim yok istemiyorum ben olsam kıyameti koparırdın, kendi yerine beni koy falan dedi. Ben de çoktan evet dediğimi söyleyince beni düşünüyorsan bu durumu düzelt dedi. Kendi yerime koyunca birebir bir kızla date’e çıkması bana da kötü bir fikir gibi geliyor ama çocuk beni de sevgilimi de tanıyor, gay diye çok rahat davranıyordum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım