sevgilim haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim için haksız kocamın kız arkadaşı var görüşür de benim de erkek arkadaşım var görüşürüm aöylemem bile ama bu bizim ilişkimiz sen ona kısıtlama yapıyorsan karışılık alırsın

Sevgilim başka şehirde. Ben daha önce böyle bir şey yaşamadığım için (ilişkimizin ilk başında 3 erkek arkadaşıyla kız arkadaşının yanına onların şehrine geldi diye ziyarete gitmişti sadece) empati yapamıyorum.
Sizin dinamiğiniz farklıdır belki bizim akıl vermemiz çözüm sağlamaz. Nerdeyse 10 senelik kocamla birbirimize hiç bu konularda sınır koymadık gerek de yok zaten kararlarını hayata bakışını benimsemesem/ benimsemesek ne sevgili olurduk ne evlenirdik ne de sürerdi.
Bana ayıp geliyor bu müdahaleler

Ay beni oldurecek bu yeni nesil gercekten.
Tamam oyledir evet dumduz iki arkadas date'e cikar hihi tamam.
ablacım yazılanı okumuyor musun? ben sana doğru anlamda kullandığımızı demiyorum çocuk yanlış anlamda kullansa da o anlamda kullanmamıştır “yeni nesil” olarak her anlamda artık kullanılıyor diyorum. Doğrusu bu demiyorum.

Benim için haksız kocamın kız arkadaşı var görüşür de benim de erkek arkadaşım var görüşürüm aöylemem bile ama bu bizim ilişkimiz sen ona kısıtlama yapıyorsan karışılık alırsın
İşte kısıtlama yapacağım bir ortam hiç olmadı. Kendisinin kız arkadaşlarıyla da bizzat tanıştım, o da benim erkek arkadaşlarımla tanıştı. Böyle bir durumu ilk defa yaşıyorum

ablacım yazılanı okumuyor musun? ben sana doğru anlamda kullandığımızı demiyorum çocuk yanlış anlamda kullansa da o anlamda kullanmamıştır “yeni nesil” olarak her anlamda artık kullanılıyor diyorum. Doğrusu bu demiyorum.
Kullanmayın kcjdj helikoptere tren diyo musun?

Birlikte olduğum insan bana bu kadar güvenmese hakaret sayarım, bu kadar güvenmediğim adamla da birlikte olmam, kaç yaşında insanların karşı cinsten arkadaşı olabilir, görüşebilir, bunun için izin almak bana aşırı saçma geliyor.
Zaten kız ve erkek arkadaşlarımız var genelde baş başa olmasa da sık sık görüşürüz ikimiz de bu problem olmaz. İlk defa pek bilmediği ve başbaşa olabilecek bir olay olduğu için hem hak veriyorum bir yanım da gerçekten saçmalık olarak görüyor ne münasebet ondan izin almak diye

İnsan bir arkadaşıyla buluşmak için niye sevgiliden izin alır ya .

Saygıysa haber verirsin olur biter bi arkadaşımla buluscaz die. cinsiyetin ne önemi var . Varsa da güven problemi vardır .

Merhabalar benim 1.5 yıllık güzel giden bir ilişkim var (yani belki de ben öyle olduğunu sanıyorumdur) erkek arkadaşımın da öyle çok kız ortamı yoktur benim de erkek ortamım, şimdiye kadar problem yaşamadık. Ama bugün benim çok canımı sıkan bir şey oldu, fakülteden eskiden çok görüştüğüm ama yatay geçiş yapınca iletişimimiz azalan bir erkek arkadaşım bana yazdı instagramdan
. Bu çocuk gay o bizim okuldayken toplu vir şekikde çok fazla yemeğe gittik, özelden falan da konuşmuşluğumuz vardı, beraber çok vakit geçirmiştik, bu arkadaşım bana yazdı istanbul’a geliyorum bir date yapalım mı diye ben de olur dedim. Bir kahve içip ayrılırım diye düşündüm. Sevgilime de laf arası bahsettim “gitmeyeceksin demi” dedi ben de gideceğimi söyledim yok istemiyorum ben olsam kıyameti koparırdın, kendi yerine beni koy falan dedi. Ben de çoktan evet dediğimi söyleyince beni düşünüyorsan bu durumu düzelt dedi. Kendi yerime koyunca birebir bir kızla date’e çıkması bana da kötü bir fikir gibi geliyor ama çocuk beni de sevgilimi de tanıyor, gay diye çok rahat davranıyordum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım
Deytçibaşı gey arkadasin çukunu kestirmeden bu is olmaza benziyor, bi teklif et bakalim ameliyata yanasir mi?

iyy keko keko seyler
gay olsun hetero olsun ne alaka bir arkadasinla bir yemek yiyemeyecek misin?
hic iraden yok mu yemeği yiyip sohbet koyulasinca onun evine gidip yataga mi gireceksiniz mesela?
bundan mi korkuyor?
ya da neden
yok istemiyorum ben olsam kıyameti koparırdın, kendi yerine beni koy falan dedi. Ben de çoktan evet dediğimi söyleyince beni düşünüyorsan bu durumu düzelt dedi. Kendi yerime koyunca birebir bir kızla date’e çıkması bana da kötü bir fikir gibi geliyor
o ne zamandir gormedigi bir arkadasiyla ciksa sen kiyameti koparirdin, kizardin??
karsilikli sacmasiniz bence
sizi medeniyete davet ediyorum:)

Burada olay sevgiliye güvende bitiyor ya. Benimde liseden çok samimi arkadaşlarım var. Sürekli sıkı fıkı her an bir arada değiliz ama oturduğum şehire gelip bir kahve içmek isteseler ben görüşürüm. Çok düzgün çocuklar çok severim. Onlara karşı ne benim ne onların farklı bakışı olamaz, eşim katılmak isterse oda katılabilir. Eşimin böyle bir arkadaşı yok ama olsa görüşebilir. Eşiminde farklı bakacağını sanmam. Altı üstü eski bir dostla kahve içilecek abartmamak lazım

İnsan bir arkadaşıyla buluşmak için niye sevgiliden izin alır ya .

Saygıysa haber verirsin olur biter bi arkadaşımla buluscaz die. cinsiyetin ne önemi var . Varsa da güven problemi vardır .
İzin almadım alsam çocuğa direkt evet buluşalım
iyy keko keko seyler
gay olsun hetero olsun ne alaka bir arkadasinla bir yemek yiyemeyecek misin?
hic iraden yok mu yemeği yiyip sohbet koyulasinca onun evine gidip yataga mi gireceksiniz mesela?
bundan mi korkuyor?
ya da neden

o ne zamandir gormedigi bir arkadasiyla ciksa sen kiyameti koparirdin, kizardin??
karsilikli sacmasiniz bence
sizi medeniyete davet ediyorum:)
hemen mide kaldırmaya gerek yok sakin, ben zaten kendi başıma bu tarz bir şey gelmediği için buraya yazmıştım, empati yapamadım

Ya ben biraz geri kafalıyım yani başbaşa görüşmezdim aynı şekilde sevgilimin de lezbiyen bi kızla date’e çıkmasını istemezdim. Konuşabilirler ama başbaşa buluşmak, hayır:d
Onu ilk yazdığın mesajdan anlamiştık zaten ;) neyse ki üyelik iptali olmuş sevdim 👌🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X