Çook kötüyüm

Beni bu insan ne hale getrdi biliomsnz kizlar diorumki artik beni kimse onun gbi sevmeyecek bana boyle deger veren bir insan karsima hcbrzmn cikmayack ozguvenim bitti yikti beni

Ben hatami kabul ediyorum zten onu kaybetmem ders oldu bana hic mi sans vermez bunlari soyleyen bir erkek gidip tekrr knsmak istyrm

aynı olay yaklaşık 8 ay önce bende yaşadım. Hatta sabah gidip kapısının önünde ise gitmek için evden çıkış. Saatini felan bekledim aradim meşaj attm cewp wrmdı felan fılan tamam diyip daha aramadm onu her gece aglamaktan helak oldum. Bi gun ummadgm anda mesajyla uyandım. Bi zaman sonra baristk we nisanliyız su an benim icin o zamanlar hayal gbi geliyodu smdi nisanlım 1 ay sonra da kocam olacak allah nasip. Ederse şimdi sorduğumda aklın başına gelsn dıye o ayrılık seni kendine getirdi dedi haklıydı da şu an çok mutluyuz. Sabret seviyorsan ama ustune de cok dusme ama hepten untmasna da izn werme :(

Cok sevindim adiniza allah mutlu etsin hc ayrlmayn inss.. Okdar kararlydiki sozumden geri donmem dedi bana geride donmez hattini dgstrdi kndimi unuttrmamam imkansz sdce gdip knsrsam olablr bska yapablcegm brsy yok

Ben onu cok sıkıyormuşum çok bunalmis bogulmus kacdefa uyarmis beni duzelmemisim benim icin olen beni deli gibi seven insan buyuzden sildi beni hattini degistirdi evini kilidini degistirdi anahtari vardi bende neden bunlari yaptigini sordugumda zorlastirirdin cevabini verdi hersey sevmekle olmuyormus dua ediyormus benim icin ins mutlu olur iyi biri karsisina cikar die ben degistim seni kaybedince anladim hersyin kiymetini dedim bana artik cok gec ben karar verdiysem kararimdan donmem dedi

tatlım tatlım tatlım şu yazdıklarını okuyunca dedim ki tıpkı benim yaşadıklarımın aynısı harfi harfine ama inan ki gerçekten sevseydi böyle yapmazlardi zaten yeni taktik artık bide bize suçlu hissettiriyorlar. yok kaderde varsa zaten geri gelir seni bulurum bilmem ne. ben anlamıyorum artık bunlar nasıl insanlar nerde vicdanlar aklım almıyor. ben çok zor zamanlar geçirdim bu yüzden 2 ay boyunca süründürdü beni yemeden içmeden kesildim kilo verdim uyku yok gece gündüz ağladım. en son psiklojik destekle rahatladım hâlâ canım yanıyor aklıma geldikçe kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum çünkü. hakkımı hiç helâl etmiyorum beni kırdığı yerlerden kendisi de kırılır inşallah. . sana tavsiyem sakın üzülme benimm gibi olma..

Canim ben ona sordum son knsmamzda bskasi mi var die ben okdar serefsiz bir insanmyim demisti bana biri oldgu hissi gelmedi ama varsa suan gercektn serefsz bi insanms varsa kske ogreneblsem

Bnde helal etmyrm onada soyledm canimm hayatmda boyle bir aci cekmemistm bir sans dha vermek bkdar zor olamazdi versydi hersyn dgstgni gorecekti yazk etti bize

Cok sevindim adiniza allah mutlu etsin hc ayrlmayn inss.. Okdar kararlydiki sozumden geri donmem dedi bana geride donmez hattini dgstrdi kndimi unuttrmamam imkansz sdce gdip knsrsam olablr bska yapablcegm brsy yok

:( uzme kendini lutfen son bi gun kez daha konuşmak iste. Hareketlerine bak eger gercekten unttgna inanrsan daha da usteleme.

Arkadasim, yalanlarini yakaladim, yuzune carptim diyorsunuz. Demek ki su an sizin zannettiginiz kadar mukemmel bir iliskiniz yokmus. Kaybedince hep "melekti oo" gibi gelir. Kotu anilariniz yok mu hic? Var mutlaka ama simdi acinizla goremiyorsunuz. Bir de nedir bu "onsuz yasayamam" lakirdisi? İnsanlar ölüyor, evliler bosaniyor ama kimse ölmüyor. Gururunuz sizin her seyiniz, onu kaybetmeyin. Ustune gitmeyin, ben bile boguldum.

1.5 yillik iliskimden ayrildim

öncelikle merhaba;
konuyu baştan sona okudum. Bence 1.5 yılın ardından bir insan sana benden daha iyilerine layıksın gibi, paylaşımcı bi cümle kurduysa seni kesinlikle gözden çıkarmıştır. Ben sana bir örnek vereyim, bir erkek arkadaşım vardı, sürekli görüşür, konuşur dakikamızı saniyemizi paylaşırdık. Bir gün, çok basit bi konuda tartıştık, haberleşmedik. Diğer gün konuştuğumuzda bana " sen daha iyilerine layıksın, çok iyisin vs." dedi. Senin şu yazdıklarının aynısını yaşadım. Sanki dünyadaki tek erkek oymuş ve ben o erkeği kaybetmişim gibi. Asla peşine düşmedim, hayatını da araştırmadım. Bir hafta sonra sınava gitmek için sınava gireceğim okula gittim, kapıda içeri alınmayı beklerken, arabasıyla bir başka kızı sınava getirdiğini gördüm. Sınavdan çıktığımda kolumdan tutup şuan arkadaşız, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz seni aldatmadım dedi. Bende ona, çok haklıymışsın ben senden daha iyilerine layığım, hoşcakal deyip uzaklaştım.
Ben bu cümleden oldum olası tiksinirim. 1.5 yıllık ilişki yazmışsın ama o insanın bu 1.5 yıl umrunda değil belli ki, demem o ki bırak gitsin, önemseme.

Arkadaslar simdi bana kizmayin ama iliskilerine bizzat sahit olmadik. Benimde ayni hattimi degistirip izimi kaybettirmeyi dusundugum bir erkek arkadasim var. Ben onu hala seviyorum ama kor kutuk asik degilim. Suan ayrilamiyorum bazi sebeplerden. O beni cok sevdigini soyluyor ama gelin o sevgiyi bir de bana sorun. Neler cektirmedi ki bana. Lafa gelince ya da ayrilik lafi olunca sen hic sevmemissin der. Ben ne emekler verdim onun icin. Ama kendimden sagligimdan oldum. Onun agzindan dinleseniz bu kiz hic sevmemis derdiniz. Olaylarin iki yonunu de degerlendirmek lazim bence...

Konu sahibi yanlis anlama haksizsin demiyorum sana.

Bnde helal etmyrm onada soyledm canimm hayatmda boyle bir aci cekmemistm bir sans dha vermek bkdar zor olamazdi versydi hersyn dgstgni gorecekti yazk etti bize

valla canım onlar zaten kafasında çoktan bitirmiş oluyorlar bizi daha benim ki bide oyun yaptı bana bi kızın facesinden ben yeni sevgilisiyim bilmem ne msj attı beni kontrol etti kendince bilmiyorum belki de gercekti. bi telefon almıştı bana utanmadan onu istedi geri kendini nasıl düşürdü anlatamam. bakıp bakıp bu benim tanıdığım adam mı deyip hayretler içinde kaldım hâlâ da aklım almıyor ama psikologun dediğine göre o hep böyle bi insanmis da ben onu temiz görmüşüm falan. inan daha hâlâ etkisindeyim yani nasıl böyle oynayabiliyorlar anlamıyorum. Üstteki arkadaşın da dediği gibi gururunu hiç ayaklar altına alma sen çabalama..

Benden iyilerine layksn demedi benim gbi seven bulamicaksn dua edyrm senn icin karsina biri ckarsa iyi mutlu eden olsun die dedi

Back
X