Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hatami kabul ediyorum zten onu kaybetmem ders oldu bana hic mi sans vermez bunlari soyleyen bir erkek gidip tekrr knsmak istyrm
1.5 yillik iliskimden ayrildim
Ben onu cok sıkıyormuşum çok bunalmis bogulmus kacdefa uyarmis beni duzelmemisim benim icin olen beni deli gibi seven insan buyuzden sildi beni hattini degistirdi evini kilidini degistirdi anahtari vardi bende neden bunlari yaptigini sordugumda zorlastirirdin cevabini verdi hersey sevmekle olmuyormus dua ediyormus benim icin ins mutlu olur iyi biri karsisina cikar die ben degistim seni kaybedince anladim hersyin kiymetini dedim bana artik cok gec ben karar verdiysem kararimdan donmem dedi
Cok sevindim adiniza allah mutlu etsin hc ayrlmayn inss.. Okdar kararlydiki sozumden geri donmem dedi bana geride donmez hattini dgstrdi kndimi unuttrmamam imkansz sdce gdip knsrsam olablr bska yapablcegm brsy yok
1.5 yillik iliskimden ayrildim
Bnde helal etmyrm onada soyledm canimm hayatmda boyle bir aci cekmemistm bir sans dha vermek bkdar zor olamazdi versydi hersyn dgstgni gorecekti yazk etti bize