Cook odun ya yemin ederim odun

dozcelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
13
0
30
Selam arkadaşlar.
Benim hoslandigim bir çocuk var idi. Goz goze gelmeleri filan oldu sonrasında ilk adımı ben attım o devamını getirdi en son facebook tan filan eklemis idim mesaj attım muhbbet kurmadi devam ettirmedi bidaha ne baktım ne msj attım. Kendimi geri çektim o yanıma geldi.sonrasinda (3 hafta sonra) faceten yazdı filan mesaj attı. Telefonumu da aldı ama cook odun gerçekten muhabbet kuramiyor konuşmayı devam ettiremiyor konuşuyoruz mesela konuşurken cevap olarak sadece birkac gülücük koymasi sinir ediyorr muhabbet kuramiyo napmak lazim :KK12::KK12:

düzeliiir durduramazsın sonra cenesini tadını cıkar

belki çok ortak konular bulamadığınızdan konuşamıyordur. kendisini daha rahat hissetmesi için onun ilgi alanlarından konular açın.

Valla canim ne yapmali bilemefim de yapmaman gerekeni yapmissin bans gore sen degil de ilk o adim atsaymis
hersey daha net olurdu
beklemezdin yani.

Ben buna daha cok ilgilenmiyor derim
Erkekler ne olursa olsun ne kdr anlamasada ne kdr odun olsada dogru zaman ve dogru insanla herseyi yapiyorlar en azindan karsidaki insanla bir hayata basliyorlar. O yuzden artik bekleyin derim bu kdr adim fazla bile.

Ben de sinir olurdum sevdiğimin bu huyuna. Genelde de sakin bir yapısı mi var? Benimki öyleydi muhabbeti sarardı ama cok ilerlemezdi.
Ohooo şimdi komşu kızı hatce ne yapmislara kadar konusuyor :KK70:
Zaman lazim

Sen elinden geleni yapmissin, dur bi bekle bakalim. Belki zamanla acilir. Hemen cekindiginden konusamiyor demek de yanlis, belki de sana isinamadi soyleyemiyor. Zoraki ilerletecekse hic baslamasin zaten.

Selam arkadaşlar.
Benim hoslandigim bir çocuk var idi. Goz goze gelmeleri filan oldu sonrasında ilk adımı ben attım o devamını getirdi en son facebook tan filan eklemis idim mesaj attım muhbbet kurmadi devam ettirmedi bidaha ne baktım ne msj attım. Kendimi geri çektim o yanıma geldi.sonrasinda (3 hafta sonra) faceten yazdı filan mesaj attı. Telefonumu da aldı ama cook odun gerçekten muhabbet kuramiyor konuşmayı devam ettiremiyor konuşuyoruz mesela konuşurken cevap olarak sadece birkac gülücük koymasi sinir ediyorr muhabbet kuramiyo napmak lazim :KK12::KK12:

Hoşlandığınızı söylediğinize göre onu tanıyorsunuzdur.

Herkese karşı böyle ve tutuksa yapacak bir şey yok, çocuğun karakteri böyle.

Herkese karşı değil de size karşı böyleyse yeterli duyguları olmadığı içindir yoksa neden tepkisiz kalsın.

Zaten sizin adım atmanıza rağmen başta muhabbet kuramamış, siz geri çekilince hamle yapmış vs.

Ortada ya çok silik ve ezik ya da sizin ilginizle kendini iyi hissetmek isteyen bir çocuk var.

İki durum da tatsız.

Ama iki durumun da karşılığı "odun" değil, ilgisiz, çekimser, başka şeylerle meşgul vs demek daha doğru olur çünkü odun demek için bir duygu yoğunluğu olup da bunu dile dökemiyor olması lazım.

Hoşlandığınızı söylediğinize göre onu tanıyorsunuzdur.

Herkese karşı böyle ve tutuksa yapacak bir şey yok, çocuğun karakteri böyle.

Herkese karşı değil de size karşı böyleyse yeterli duyguları olmadığı içindir yoksa neden tepkisiz kalsın.

Zaten sizin adım atmanıza rağmen başta muhabbet kuramamış, siz geri çekilince hamle yapmış vs.

Ortada ya çok silik ve ezik ya da sizin ilginizle kendini iyi hissetmek isteyen bir çocuk var.

İki durum da tatsız.

Ama iki durumun da karşılığı "odun" değil, ilgisiz, çekimser, başka şeylerle meşgul vs demek daha doğru olur çünkü odun demek için bir duygu yoğunluğu olup da bunu dile dökemiyor olması lazım.
Evet herkese böyle yani pek insanlarla konuşan biri degil.ama yüzyüze muhabbetimiz var yeri geldi kendi de geldi konuşmaya. Yüzyüze daha cok konuşuyorduk.

Bekle bakalim o gulucuklerden sonra.
Konu kapansin.
Baska konu acmaya cabaliyormu bak bakalim.
Eger azda olsa cabaliyorsa ( sacma bi konu olsa bile) o zmn konusmaya devam et.

Yok daha yazmiyorsa tamamdir.
Ilgisizdir.

Heyecandandir sanirim. Ilgisi olmasa hic yaklasmaz. Beraber biseyler yapin. Cok konusmaniz gerekmez, en azindan yaptiginiz sey hakkinda konusursunuz ve ortak noktaniz olur. Bisey yapmak derken kahve falan degil, ne bileyim spor aktiveler falan

Heyecandandir sanirim. Ilgisi olmasa hic yaklasmaz. Beraber biseyler yapin. Cok konusmaniz gerekmez, en azindan yaptiginiz sey hakkinda konusursunuz ve ortak noktaniz olur. Bisey yapmak derken kahve falan degil, ne bileyim spor aktiveler falan
ama sonucta mesajlasırken neden heyecan yapsınkı bununkı resmen okuzluk

X