- 13 Temmuz 2014
- 85
- 106
- 23
- Konu Sahibi yagmurada26
-
Merhabalar.zehra mete sizin doktorunuz mu? Profil fotonuzda cok tatli bir bebis var.sizinse eğer sezeryan mi oldunuz.ben normal yapamiyorum.zehra hanim mi yapti?Dr.Zehra Mete var özel muaynehanesini biliyorum KSK sahil yolu üzerinde kesinlikle tavsiye ediyorum. Netten tel.ve adresine ulaşabilirsiniz.
Gerçekten cok üzüldüm okuyunca.ne denir ki bilmiyorum.benim de ilk doğumda sikinti olduğu için bunda cok hassaslaniyorum. Şifaya diş için gidiyor Esim ve cok memnun.eğer doktor da bulabilirsem cok iyi olur.yakin hem bize.tesekkur ederim.Şifa ünv git canim ozeller para tuzağı. Kent hastanesinde doğum yaptim bebeğimi kaybettim.
Merhaba foto daki benim cici oğlum :) Ben şuanda ilk bebise gebelik yaşıyorum. Şöyle anlatayım Zehra Mete yi annem buldu kendisinin ben bildim bileli hep kadın hastalıklarından sıkıntısı olmuştur fakat gittiği çoğu Dr. Dan sonuç alamıyordu.Bi gün yine bi rahatsızlığında bu Dr. U buldu ve artık miyomları ur a çevirmek üzereyken bunu teşhis etti ve ilaç tedavisi ile yok etti ki çoğu insanı bu yüzden ameliyat ediyorlar.Bi arkadaşımda kürtaj oldu memnun du iyi bi Dr olduğunu gözlemledigimiz için önerdim. Eğer ızmirde yaşıyor olsaydım kesinlikle doğum için onu secerdim ama maalesef istanbuldayım.Merhabalar.zehra mete sizin doktorunuz mu? Profil fotonuzda cok tatli bir bebis var.sizinse eğer sezeryan mi oldunuz.ben normal yapamiyorum.zehra hanim mi yapti?
Merhaba foto daki benim cici oğlum :) Ben şuanda ilk bebise gebelik yaşıyorum. Şöyle anlatayım Zehra Mete yi annem buldu kendisinin ben bildim bileli hep kadın hastalıklarından sıkıntısı olmuştur fakat gittiği çoğu Dr. Dan sonuç alamıyordu.Bi gün yine bi rahatsızlığında bu Dr. U buldu ve artık miyomları ur a çevirmek üzereyken bunu teşhis etti ve ilaç tedavisi ile yok etti ki çoğu insanı bu yüzden ameliyat ediyorlar.Bi arkadaşımda kürtaj oldu memnun du iyi bi Dr olduğunu gözlemledigimiz için önerdim. Eğer ızmirde yaşıyor olsaydım kesinlikle doğum için onu secerdim ama maalesef istanbuldayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?