çook sevilseniz de bu sevginin size yetersiz geldiği oluyor mu

kaydirigubbakcemile5 bütün kızlar aynıdır. hep daha fazla daha fazla sevsin isteriz... :asigim:
şöyle birşeyde var ben çok severim, değer veririm ve hep karşıdaki kişi ne kadar severse sevsin benim sevgim daha çok derim. belki onların sevgisi daha fazladır ama bizimkini geçemez diye düşünürüz ya da düşünürüm... biz bayanlar zor insanlarız ya :utangac:

Evet bak bu durum da var. Sonra bi bakarım o benim için daha çok şey yapmıştır ya da daha güzel şekilde ifade etmiştir sevgisini bana. Ama gene de ben mi daha çok seviyorum o daha çok sevsin derimm :utangac:

Aldatıldım,dayak yedim diye dertlerimiz olacağına derdimiz sevgi arsızlığı olsun...Allah nazarlardan saklasın...Allah tamamına erdirsin...:nazar:a.s.

Evet bak bu durum da var. Sonra bi bakarım o benim için daha çok şey yapmıştır ya da daha güzel şekilde ifade etmiştir sevgisini bana. Ama gene de ben mi daha çok seviyorum o daha çok sevsin derimm :utangac:
gözümüz doymaz hiç :asigim::asigim::asigim:
ama bak ne dicem. benim eski ilişkimde. erkek arkadaşım sevgisini hiç belli etmezdi. daha doğrusu zaman geçtikçe ya sevmemeye başlamıştı ya da şımarmıyım diye belli etmiyordu. :mymeka: ama ben deli gibi seviyor vazgeçemiyordum ondan.
öyle zaman gliyordu ki ufacık seni seviyorum demesi yetiyordu. uçuyordum havalara o beni çok seviyor falan diye avutuyordum kendimi... sositososito
ondan seviyorsa sanada gösteriyorsa acaba diye düşünme kıymetini bil doya doya yaşa sorgusuz acabasız... :lepi:

sevgilim her konuşma bitişinde seni çok seviyorum der..

telefon olsun evden çıkarken olsun yanından ayrılırken olsun hep söyler amayine de yetmez ki bana..:(

birde en ufak bir dalgınlık soğukluk olsun kuruntu yapıp kavga ediyorum:( çok ötü birrrşey bu

Back
X