Yarın inşallahBende görür gibi oldumbence acile gidip direk kan verin nasıl duruyoruz böyle ya ben yumurtlamanın 13. Günü dayanamayıp gecenin 3ünde kan vermeye gitmiştim
Evet aldım mini minnacıktı 48.80di sonucumYarın inşallahsonrasında üzülmek istemiyorum siz pozitif sonuç aldınız mı
Ay ne güzel bende pozitif bir sonuç alabilirim inşallahEvet aldım mini minnacıktı 48.80di sonucum
Ayyy nasıl sevindimEvet aldım mini minnacıktı 48.80di sonucum
Kızlar adetime 6 gün kala yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım ilk beş dk da böyle silik bir çizgi çıktı ama gerçekten çok silik. Bilmiyorum görebiliyor musunuz ama böyle olupta hamile olan var mı?
Malesef hamile değilimbenimde aynı böyle Cok silik çıktı ama resim yükleyemiyorum belirtileriniz varmi
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun benimde reglime 1 gün kaldı az önce test yaptım ama sanki hayalet çizgi var gibime geliyor yoksa öylemi görmek istiyorum midem bulandığı için test yaptım bakarmısınızBende aslen Rizeliyimama Tekirdağ'da oturuyorum
Cnn gözükmüyor burda en iyi kan ver benceCanım merhaba öncelikle hayırlı olsun benimde reglime 1 gün kaldı az önce test yaptım ama sanki hayalet çizgi var gibime geliyor yoksa öylemi görmek istiyorum midem bulandığı için test yaptım bakarmısınız
Gözle görünür hafif gölge gördük gibide biraz daha bekliyim diyorumCnn gözükmüyor burda en iyi kan ver bence
Bekle sonra hayal kırıklığı na ugramssin em azında nGözle görünür hafif gölge gördük gibide biraz daha bekliyim diyorum
Aynen inşallah o güzel görüntüyü görürüm bende hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlarBekle sonra hayal kırıklığı na ugramssin em azında n
Amin inşallah canım benimAynen inşallah o güzel görüntüyü görürüm bende hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Arkadaşlar merhaba adete 2 gün var ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım 4 yıllık evliyim bugün çatlama in üstünden 10 gün geçti adetin 27 .gunundeyim sabah 7 de heyacanla kalkıp test yaptım baktım bir şey yok uyukulu uykulu uyudum geri saat 9 a doğru kalktım baktım hangi ara böyle oldu bilmiyorum sonra ovulasyon testi yaptım hani bazen ovulasyon testi ile hamile kaldigini öğrenende varmış ya silik çıktı ama önceki günler yaptığımda tek çizgiydi sadece bugünkü siliklesmişti sizce olabilir mi çok istiyorum ve çok karmaşık duygular yaşıyorumAmin inşallah canım benim
Bakarmisiniz testime lütfenAyyy nasıl sevindim
Canım çıkmış kan ver pazartesiLütfen bakarmisiniz testime
Pazartesi ınslalah sonucunda çıkar müjdeyi verirsinBakarmisiniz testime lütfen
Yalnis yazmışım 28.gunde böyle olduYaptimda bugün yine gebelik testi negatif çıktı Ovulasyonda yaptım belki pik olur diye olmadı 1 gün var adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?