- 11 Mart 2015
- 301
- 179
- 103
- 36
- Konu Sahibi kimsinnsen
-
Ne gibi sebeplerden kavga ediyorsunuz? İkiniz de inatçı tipler misiniz?işin garibi tartışmadan direk küsüyoruz.daha sonrasında barışmak için konuştuğumuzda tartışıyoruz.bilmiyorumki normalmi bu.kimseyede anlatamıyorum...
çok yoruldum çok...
eşimi sürekli hoş görmekten,anlamsız triplerinden...
4 yıl oluyor evleneli,3 yıl görüşme ve nişan dönemi oldu o zamanlarda da aynıydı ama sonrasında bukadar yorulacağımı düşünmemiştim.normalde hiçbi sorunumuz yok ama haftasonu geldiğinde illaki kavga edecek bişey buluyoruz ve tatilimizi mahvediyoruz.bu hafta sonu yine gelenek değişmedi.yine kavgalıyız,busefer benimde suçum var kabul ediyorum ama normalde küs kalmaya hiç dayanamazken dün akşam yanına yaklaşmak bile istemedim.acaba bazı değerleri kaybediyomuyuz?evlilikler ilerledikçe sıradanmı oluyo herşey?
ayy ALLAH korusun.hiç uğraşamam öyle şeylerle..geçenlerde görümcemler konuşuyoduk telefonda nasılsınız ne durumdasınız diye sordu.benimde sanki birinin sormasına ihtiyacım varmış gibi bişeyler anlattım.görümcem eşimi aramış fırçalamış.sen ne istiyosun o kızdan niye kızı daraltıyosun diye...size acil bir baş belası elti ve kv gerekiyor
aslında bi doktora gidelim dedim.geçen yılda sanki böyle bişeyle olmuştu.sürekli mutsuz sürekli ölmek istiyo filan.ama kabul etmedi.bulunduğu ortamdan çok rahatsız.monoton yaşamaktan,sabah işe gidip akşam eve gelmekten,kendimize vakit ayıramamaktan,ama değiştirebileceğimiz şeyler değilki bunlar..ben sabrettikçe bakıyoki bu sesini çıkarmıyo daha çok üstüme geliyo.valla bazen öyle zamanlar oluyoki avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum...eşinin psikolojisi bozulmuş olabilir. ki demişte zaten, kendini yetersiz hissediyordur.
ayrıca yaş olarak koca baya büyük oldu mu (bizimde yaklaşık 10 yaş var). bir abi amcaya nasıl yaşı gereği hürmette bulunuyorsak onlar da o şekilde hürmet bekliyorlar. bizde bu konuda çok tartışırız. ama evliliğin başında daha çoktu şimdi baya azaldı...
inatlaşmayın. sen inatlaşmamayı dene bir süre sonra düzene girer...
aslında bi doktora gidelim dedim.geçen yılda sanki böyle bişeyle olmuştu.sürekli mutsuz sürekli ölmek istiyo filan.ama kabul etmedi.bulunduğu ortamdan çok rahatsız.monoton yaşamaktan,sabah işe gidip akşam eve gelmekten,kendimize vakit ayıramamaktan,ama değiştirebileceğimiz şeyler değilki bunlar..ben sabrettikçe bakıyoki bu sesini çıkarmıyo daha çok üstüme geliyo.valla bazen öyle zamanlar oluyoki avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum...
çok yoruldum çok...
eşimi sürekli hoş görmekten,anlamsız triplerinden...
4 yıl oluyor evleneli,3 yıl görüşme ve nişan dönemi oldu o zamanlarda da aynıydı ama sonrasında bukadar yorulacağımı düşünmemiştim.normalde hiçbi sorunumuz yok ama haftasonu geldiğinde illaki kavga edecek bişey buluyoruz ve tatilimizi mahvediyoruz.bu hafta sonu yine gelenek değişmedi.yine kavgalıyız,busefer benimde suçum var kabul ediyorum ama normalde küs kalmaya hiç dayanamazken dün akşam yanına yaklaşmak bile istemedim.acaba bazı değerleri kaybediyomuyuz?evlilikler ilerledikçe sıradanmı oluyo herşey?
bizdede bazı sınırlar vardır ne o aşar sınırlarını ne de ben.dünde bi olay yaşadık . o benim sınırlarımı zorladı bende onun...derken sonuç hüsran.aslında böyle şeylere gerek yok 3 günlük dünya hoşgörsek neolurki....biz de aynıyız haftaiçi haftasonu gelsin diye bekliyoruz haftasonu gelince de zehir ediyoruz kavga bağırış tartışma. benim eşimle çok yaş farkı yok ama kendisine inanılmaz derecede saygı duyulmasını bekliyor. mesela saçmalama desem bile şakayla, saygısız diye bağırıyor bana. biz yeni evliyiz ondan mı acaba diyordum alışma süreci vs.. ama 4 yıl geçse de değişmiyor demek ki
bizdede bazı sınırlar vardır ne o aşar sınırlarını ne de ben.dünde bi olay yaşadık . o benim sınırlarımı zorladı bende onun...derken sonuç hüsran.aslında böyle şeylere gerek yok 3 günlük dünya hoşgörsek neolurki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?