çook yorgunum

kimsinnsen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
301
179
103
36
çok yoruldum çok...
eşimi sürekli hoş görmekten,anlamsız triplerinden...
4 yıl oluyor evleneli,3 yıl görüşme ve nişan dönemi oldu o zamanlarda da aynıydı ama sonrasında bukadar yorulacağımı düşünmemiştim.normalde hiçbi sorunumuz yok ama haftasonu geldiğinde illaki kavga edecek bişey buluyoruz ve tatilimizi mahvediyoruz.bu hafta sonu yine gelenek değişmedi.yine kavgalıyız,busefer benimde suçum var kabul ediyorum ama normalde küs kalmaya hiç dayanamazken dün akşam yanına yaklaşmak bile istemedim.acaba bazı değerleri kaybediyomuyuz?evlilikler ilerledikçe sıradanmı oluyo herşey?

evliliğin sıradan olmaması tamamen çiftlerin elinde..tartışma olmayan evlilik yoktur..önemli olan tatlıya bağlamak ve uzatmamak..

işin garibi tartışmadan direk küsüyoruz.daha sonrasında barışmak için konuştuğumuzda tartışıyoruz.bilmiyorumki normalmi bu.kimseyede anlatamıyorum...

beni herkes şakacı esprili güler yüzlü biri olarak bilir tanır.ama son iki üç aydır gülmeye mecalim yok....

eşim benim inatçı olduğumu söylüyo ama bence o daha inatçı..
sebepler çok saçma.mesela yolda yürürken beni yolun bi tarafına çekti bende diğer tarafa gittim neymiş ben çok bencilmişim.onun dediği olmasın diye yapıyomuşum herşeyi,illa benim dediğim olsun diye onun üstüne baskı kuruyomuşum.başlıyo yolda "artık seni sevmiyorum,senden nefret ediyorum"biliyorum öyle değil ama çok kırıyo beni bu laflar.defalarca söyledim dışarda insanların içinde bana böyle şeyler söyleme diye ama anlatamadım...

bide evlenmemizi ailem hiç istememişti.eşim benden 10 yaş büyük ve dış görünüş olarak bizi yakıştıramadılar.ben eşimi sevdiğim ve güvendiğim için vazgeçmedim.ama hala ailem tam olarak ısınmış değil..şimdi bide tüp bebek tedavisi yaptırmamız gerekiyormuş,eşimin vücudu sperm üretmiyomuş,geçenlerde "senin hayatını mahvettim,ölsemde kurtulsak"falan gibi saçma laflar etmişti.acaba diyorum psikolojisi bozulduda bana mı sarıyo

bazen düşünüyorum Allah büyük dert vermedi diye kaşınıyoruz sanki...çok şükür halimize ne hayatlar var.ama şükretmek 2 dakika sürüyo.sonrası yine aynı...

tatlıya bağlamaya çalışın.
tartışılmayan evlilik yok.
eşin kendini kötü hissediyor olabilir.
destek olmaya çalışmalısın.

buakşam konuşmayı düşünüyorum zaten ama benim durumum neolacak?kendimi çok güçsüz halsiz mutsuz hissediyorum.şimdi dünya yansa umrumda olmayacak gibiyim...

size acil bir baş belası elti ve kv gerekiyor

eşinin psikolojisi bozulmuş olabilir. ki demişte zaten, kendini yetersiz hissediyordur.

ayrıca yaş olarak koca baya büyük oldu mu (bizimde yaklaşık 10 yaş var). bir abi amcaya nasıl yaşı gereği hürmette bulunuyorsak onlar da o şekilde hürmet bekliyorlar. bizde bu konuda çok tartışırız. ama evliliğin başında daha çoktu şimdi baya azaldı...

inatlaşmayın. sen inatlaşmamayı dene bir süre sonra düzene girer...

size acil bir baş belası elti ve kv gerekiyor
ayy ALLAH korusun.hiç uğraşamam öyle şeylerle..geçenlerde görümcemler konuşuyoduk telefonda nasılsınız ne durumdasınız diye sordu.benimde sanki birinin sormasına ihtiyacım varmış gibi bişeyler anlattım.görümcem eşimi aramış fırçalamış.sen ne istiyosun o kızdan niye kızı daraltıyosun diye...

aslında bi doktora gidelim dedim.geçen yılda sanki böyle bişeyle olmuştu.sürekli mutsuz sürekli ölmek istiyo filan.ama kabul etmedi.bulunduğu ortamdan çok rahatsız.monoton yaşamaktan,sabah işe gidip akşam eve gelmekten,kendimize vakit ayıramamaktan,ama değiştirebileceğimiz şeyler değilki bunlar..ben sabrettikçe bakıyoki bu sesini çıkarmıyo daha çok üstüme geliyo.valla bazen öyle zamanlar oluyoki avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum...

çok mu geç çıkıyor işten, hafta sonu çalışıyor musunuz. aslında sizin elinizde. monotonluktan kurtulmak için bir şeyler yapın. eşini de hasta olarak kabul et depresyondadır belki.

biz de aynıyız haftaiçi haftasonu gelsin diye bekliyoruz haftasonu gelince de zehir ediyoruz kavga bağırış tartışma. benim eşimle çok yaş farkı yok ama kendisine inanılmaz derecede saygı duyulmasını bekliyor. mesela saçmalama desem bile şakayla, saygısız diye bağırıyor bana. biz yeni evliyiz ondan mı acaba diyordum alışma süreci vs.. ama 4 yıl geçse de değişmiyor demek ki

geç çıkıyo malesef akşam 8de işten çıkıyo,eve geliyo yemek ye çay iç saat oluyo 10-11 o saatten sonra anca yatıp dinleniyoruz.sadece pazar günleri izinli.ona zaten hassas davranmaya çalışıyorum ama ben çok yoruldum.artık kaldıramıyorum..

bizdede bazı sınırlar vardır ne o aşar sınırlarını ne de ben.dünde bi olay yaşadık . o benim sınırlarımı zorladı bende onun...derken sonuç hüsran.aslında böyle şeylere gerek yok 3 günlük dünya hoşgörsek neolurki....

işte kavga bittikten sakinleştikten sonra insan öyle diyor ama o an insanın gözü kararıyor. ağızdan laf çıktı mı kontrol edemiyorsun artık. bir de biz bu kısacık süreçte alıştık ve artık kötü bir şey söylemek çok kolay oldu nasıl geri kazanılır o saygı hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…