- Konu Sahibi kimsinnsen
Bence esiniz kendisini yetersiz hissettigi icin size bu sekilde davraniyor olabilir tup bebek tedavisi ve bu tedavinin erkekten kaynakli olmasini her erkek malesef kaldiramiyor. bende nisanliyim 9 aydir, normalde bu ay evlenecektik nisanlanmadan onceki planimiz nisani cok uzatmamakti fakat ev satin almak istiyoruz ve cesitli nedenlerden dolayi bunu basaramadik henuz ve nisanliligimizin bi bu kadar daha uzama riski var. Ve nisanlim bunu cok sorun ediyor ailene karsi kendimi mahcup hissediyorum sana karsi ezik hissediyorum vs dedi ama tum bunlari bizim atesli tartismamizdan sonra ben artik aynen sizin gibi yeter artik diyince paylasti. Cok gergin cok stresli ve kendini kotu hissettigi icin bu davranislarina yansiyor nazi tek size gectigi icin sizin uzerinize geliyor. uzun lafin kisasi esinizi karsiniza alin ve konusmaya calisin bu durumun sizi gereksiz yiprattigini monotonlugun sizide sktigini ama hayati eglenceli kilabilicek olanin yine siz oldugunu asilayin mutlaka su doneme kadar cok fazla zorluk yasamissinizdir onlardab ornek verin bunlari atlattik bununda ustesinden gelebilir diye... erkekler bazen kedi gibiler nekadar severseniz sevin yetmiyor daha fazlasinda oluyor gozleri o yuzden onu sevdiginizi her ne olursa olsun desteklediginizi arkasinda oldughnuzu bilmesine izin verin eminim o zaman daha farkli olacaktir.aslında bi doktora gidelim dedim.geçen yılda sanki böyle bişeyle olmuştu.sürekli mutsuz sürekli ölmek istiyo filan.ama kabul etmedi.bulunduğu ortamdan çok rahatsız.monoton yaşamaktan,sabah işe gidip akşam eve gelmekten,kendimize vakit ayıramamaktan,ama değiştirebileceğimiz şeyler değilki bunlar..ben sabrettikçe bakıyoki bu sesini çıkarmıyo daha çok üstüme geliyo.valla bazen öyle zamanlar oluyoki avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum...