Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba,
düğünün ertesi günü gelinin gelinlikle oturduğu ve kadınlardan oluşan dua okunan, eğlenilen duvak adında bir adet duydunuz mu hiç??
duydunuzsa gelin bunu istemeye, düğünün ertesi günü balayında olmak yerine yorgun argın tekrar gelinlik giyip kadınların içinde vakit geçirmeye mecbur mu??
bu kv ve yakınları tarafından sorun edilecek bir şey mi sizce?*
Bizim düğün adetlerimiz niçin hep ilk cinsel ilişki kutlaması üzerine.Beldeki kuşak bile bana hediye paketi gibi geliyor.
Bence en iticisi ise kız ailesinin çiftin evine çerez, tepsiyle baklava, yemek götürmesi.Damat yesin de enerji olsun mantığı resmen.Kayınvalidem eşimle haber yollamış bana.Baklava ve kızarmış tavuk getirecekler mi ben hazırlayayım mı diye.Öyle bir şey olmayacak dedim eşime.Düğünün ertesi günü 3 kere aradı oğlunu.En sonunda yumurtladı maksadını.Sabah el öpmeye beklemişler bizi de kayınpeder bana harçlık verecekmiş.KaçırmışımOnun harçlık dediği de 50tl olsa iyidir. Çirkinliğe bak. Ne iyi yaptın al bu da parası der gibi.Sizin ritüel de bizim gelin kadın oldu hey hey hey kutlaması resmen