Yemegin yapilis asamalarini hic fotograflamadigi icin saniyorum. Sadece kullanilan malzemeler ve pismis halinin görüntüsü vardi. Geriye kalan hicbir asama yoktu. Aslinda ben yazacaktim yarisma kurallari disinda degil mi diye ama sonra eklendiyse demek ki diye düsünerek yazmamistim.
Oh nohutlu pilav da gelmis Egunal`dan!!! :)
Hem de bulgur gelmisssss :)
Benim aslinda en sevdigim pilav bulgur pilavidir.
Niye pirinc yaptin diye sormayin, öyle esti.
Ohhh nefis çok severim bende bu arada , bak yine karnım guruldamaya başladı
Ah sedacım ya , bir tembelleştim ki bu aralar , ama bu sefer katılayım dedim çok ara verdim , bir girsem mutfağa yapacağım da
Farketmez , ben dedim diye kimse yapmaktan vazgeçmesin , başka bir şey yaparım ben . Aman ha perde pilavı yapacak olan varsa önünüzü kapamış olmayayım , atırıveririm ortaya bir maklube bende o zaman
yok canım daha konusu geçmesi hem önce yapan yapar yani neden önünü kapayacaksın diye vazgeçeceksin iki aynı tarifte olabilir hangisi beğenilirse ona oy gelir ben yapacaktım diyene rastlamadım topikte ben düşünmüştüm daha kategori bile yokken ama katılmıcam ben zaten balımm
Benimde haftaya annemler geliyor ciddi bir işe başlamam gerekiyor ama eşim izin vermiyor bugün başlayacağım inşaallah
Doğum günü kutlu olsunKolay gelsin canım çok sağol
Benimde haftaya annemler geliyor ciddi bir işe başlamam gerekiyor ama eşim izin vermiyor bugün başlayacağım inşaallah
Doğum günü kutlu olsunKolay gelsin canım çok sağol