Kekler - Pastalar Cookplus tan Gelen Hediyelerim ...

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.590
141.628
598
Merhaba Arkadaşlar ,

Patates yemekleri yarışmasından aldığım 1. lik sonucu
cookplus tan kazandığım hediyeler bu hafta elime ulaştı .

Gelen hediyelerimi sizlerle paylaşmak istedim .

Geniş ürün yelpazesinden
cookplus tan benim seçtiğim hediyeler ;

KARACA PORSELEN FIRIN KABI VE YİNE KARACADAN ÇOK AMAÇLI PORSELEN KASE

EMSAN ÇELİK TABAN / PORSELEN DEMLİK ÇAYDANLIK

KARACADAN 2 ADET PORSELEN ZEYTİNLİK

EMSAN BEYAZ TEFLON YANMAZ / YAPIŞMAZ NON STİCK KARNIYARIK TENCERE VE TAVA

Ürünler tescilli markaları , Karaca ve Emsan güvenirliliği ile son derece kaliteli ve şık .

Her birini kullandığımda memnuniyetimi objektif olarak bu sayfada görsel tariflerimle paylaşacağım

Yarışmayı düzenleyen Kadınlar Kulübüne ve hediyelerin elime ulaşması aşamasında takibi için özellikle Kazen ' e ve sponsor cookplus a çok teşekkürler .

Çok güzel bir seçim, hepsi harika hediyeler canım
Çaydanlık ayrı güzel, bayıldım... Hediyelerin uzun ömürlü olsun, güle güle kullan canım
Darısı başıma

Hediyelerin çok güzel canımÇok güzel seçimler yapmışsınGüle güle iyi günlerde kullan

Çok güzel bir seçim, hepsi harika hediyeler canım
Çaydanlık ayrı güzel, bayıldım... Hediyelerin uzun ömürlü olsun, güle güle kullan canım
Darısı başıma

Teşekkür ederim vuslatcım , sende kazan inşallah , mutfağında paralansın

Hediyelerin çok güzel canımÇok güzel seçimler yapmışsınGüle güle iyi günlerde kullan

Çok teşekkürler nevreste , kullandıkça buradan paylaşacağım

Aus seçtiğin her parça çok güzel.Tencerelerimiz aynı galiba:)Hepsini güzel günlerde kullan canım.

Aus seçtiğin her parça çok güzel.Tencerelerimiz aynı galiba:)Hepsini güzel günlerde kullan canım.

Sağol canım , sende güle güle kullan tencerelerini .

Ben teflonu bırakıp seramiğe geçmiştim ama ıı ıhhh güzel pilav yapamıyorum seramikte , o yüzden yeniden pilav için özellikle geri döndüm , memnun kalacağımı düşünüyorum , yüzeyi çok sağlam teflonların

Çok güzeller canımm iyi günlerde kullan

Canım ablacım, ikimizde de aynı şeyler var tabi bana daha kullanmak nasip olmadı..
Ay gerçekten çok güzellermiş bi daha emin oldum.
Evladınla, eşinle, sevdiklerinle güzel güzel yemeklerin olur inşallah bereketli sofralarında.

Kalitesiyle harika ürünler gercekten ve secimlerinde tam onikiden vurmus :) Iyi günlerde kullan canim

Son düzenleme:

Ausum güle güle kullan
Çok tatlı şeyler seçmişsin
Hayırlı uğurlu olsun :13:
Güzel yemekler pişirip ağız tadıyla yemeni dilerim

Hediyeler harikaa hepsi birbirinden güzel :) güzel güzel yemekleriniz, huzur dolu sofralarınız olur inşallah :)

bir çay sever olarak özellikle çaydanlığa bayıldım
mutlu mutlu yemekler hazırlayıp huzurlu huzurlu yiyin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…