Yöresel Tarif cookplus'tan hediye gelen ürünlerim ile yaptığım yemekler ve sunumlar :)

Yöresel Yemekler

İnşallah gazelim çok beğendim hepsini hatta eşimede gösterdim

:44:bu saate kadar zor durdum yazmayım diyorum ama yapamıcam söyleyimde kurtuluyum artık

yemekler güzel olsada o tencere tava ızgara hiç hoş değil:44:

:26:yada yemekler güzel değil diğerleri güzelll

:18::18::18::18: kıskanmıyorum işte hiç kıskanmıyorum benim olsun da istemi,yorum

hıhhh

"""eline emeğine yüreğine sağlık

İyi günlerde kullan:)

teşekkürler canım

çok kötüler dimi, hiç güzel pişirmiyor zaten ızgara da iğrenç..
tencerelerde eciş bücüş bişey..
pis kaka
ay mujum güldürdün beni gece gece..
daha güzelleri sana gelsin canım

gazelim ellerine saglik canim bidakine davet isterim ,böyle pcye yapisip kalmakla olmuyorki

yarismada basarilar dilerim

gazelim ellerine saglik canim bidakine davet isterim ,böyle pcye yapisip kalmakla olmuyorki

yarismada basarilar dilerim

sağol rabiam teşekkür ederim...buyur gel herzaman davetlimsin
bu arada ben yarışmıyorum, reklam için çektim resimleri...

bende yazarken çok eğlendim,

aminnn bana gelsinnn :18::18::18:

amin canım hayırlısı olsun..

Seramik set secmekle cok iyi yapmissiniz, pilavlar daha güzel pisiyor degil mi? :)
Elektrikli izgara fikri de hiccc fena degilmis.
Cok güzel görünüyor hediyeleriniz, güle güle kullanin.

Gazel'ciğim döktürmüşsün yeni tencerelerinle ve ızgaranla.Eline sağlık canım.Izgara çok güzelmiş.Güzel günlerde,sevdiklerine lezzetli yemekler yapman dileğimle,güle güle kullan canım.

kuzum benim
çok teşekkür ederim...daha güzelleri senin olsun, sevdiceğinle musmutlu ızgaralar yapıp yiyin inşallah..ne güzel dua dimi
ızgarayı bende sevdim gözdem, tavsiye ederim..

oyyyy oooyyy oyyyyy bal damlıyor ağzından
inşallah canım arkadaşım inşallah
oda bayılır ızgaraya bende hem böyle pratik şeylere bayılırım bende biliyorsun anneme dedim benim onu kesin almam lazıııımmm diye yeter be aç gözün doysun bana daha birşey aldırma kendin alırsın dedi
aklımda bakıcam kesin

Gazel'ciğim döktürmüşsün yeni tencerelerinle ve ızgaranla.Eline sağlık canım.Izgara çok güzelmiş.Güzel günlerde,sevdiklerine lezzetli yemekler yapman dileğimle,güle güle kullan canım.

sağol adram çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim... darısı başına inşallah

Seramik set secmekle cok iyi yapmissiniz, pilavlar daha güzel pisiyor degil mi? :)
Elektrikli izgara fikri de hiccc fena degilmis.
Cok güzel görünüyor hediyeleriniz, güle güle kullanin.

çok teşekkür ederim canım..evet teflondan çok daha farklıymış..çok kullanışlı birşeymiş..
elektrikli ızgarayı bukadar seveceğimi düşünmemiştim...sçok pratik bişey gerçekten...

Konuyu daha yeni gördümGazelcim hediyelerin harika
Mamalar da nefis görünüyor
Hediyelerini güle güle kullan canım

Gazelciğim çok güzel seçimler yapmışsın güle güle güzel günlerde kullan hediyelerini ve yemek harika gözüküyor ellerine sağlık

gazelciğim ...yemekler nefis olmuş..hediyelerini güle güle kullan ..iyi günlerde..sağlıkla..

Gazelciğim çok güzel seçimler yapmışsın güle güle güzel günlerde kullan hediyelerini ve yemek harika gözüküyor ellerine sağlık

teşekkür ederim balım, beğenmene sevindim..

gazelciğim ...yemekler nefis olmuş..hediyelerini güle güle kullan ..iyi günlerde..sağlıkla..

çok teşekkürler canım...darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…