- 9 Mayıs 2015
- 1.445
- 4.209
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de teraziyim ya, dengesiz değilim ketum da :)Terazi diyince aklima geldi.
Bi arkadasim vardi dengesizin onde gideniydi. Oyle ketumduki. En sonunda selami sabahi kestim.
Ketum değilim ama karar verememekten ötürü çok gelgit yaşarım, illallah ederler. En sevmediğim huyumdurTerazi diyince aklima geldi.
Bi arkadasim vardi dengesizin onde gideniydi. Oyle ketumduki. En sonunda selami sabahi kestim.
teklif, flört teklifi sonuçta arkadaşım olan bir insanı her anlamda tanıyabilecek kadar cürretkar bir şekilde yoklayamıyorum. öyle yapıyorum zaten. tanıyorum ne olacaksa artık hayırlısı.Sizde zamana bırakın o zaman, teklif ne anlamadım?
Beraber vakit geçirin, kendiniz olun,altında bir şey aramadan tanımaya çalışın.
Size uymuyor ise, görüşmezsiniz olur biter zaten.
Ama garip oyunlara inanın gerek yok.
Tamam o zmn hadi sen haric diyekkben de teraziyim ya, dengesiz değilim ketum da :)
Ketum değilim ama karar verememekten ötürü çok gelgit yaşarım, illallah ederler. En sevmediğim huyumdur![]()
bunlar benim de aklıma geliyor evet.Adını koymadan iyice tanımaya çalışıyordur, yavaş yavaş sindire sindire, ona göre dozunu ayarlayacaktır ya da sadece arkadaş kalacaktır. Aklıma bu geldi.
Aynen bazı durumlarda yapıyorum bunu (genelde)Bide galiba direkt olamiyosunz. Bahanelerin ardina siginmak daha kolay oluyor. " ben gelmek istemiyorum" demek yerine " maalsef gelemiyorum,benim elimden bisey gelseydi seve seve gelirdim ama oyle oldu/ boyle oldu tuh" demek daha kolay oluyor.
Konuştuğum biri var. Adı konulmuş bir ilişki değil. Arkadaşça tanışıyoruz ama flörte benziyor bazı hallerimiz.
Ben tanımak istiyorum aslında onu ama onun niyet edip teklif etmesini bekliyorum. Ama bu arkadaş ne irtibatı koparıyor ne de beni kazanmaya çalışıyor. Yanımda çok mutlu. Önemsemiyor desem önemsiyor konuşmasam ısrarcı olup iletişimi tekrar sağlıyor ama o kadar. Ne bırakıyor ne tutuyor. İletişimi de kesmiyor tavlamaya da çalışmıyor. Mesajıma cevap yazmıyor tam sinirleniyorum derken bir bakıyorum telefon etmiş. Cool ben neler gördüm geçirdim havalarında yaşı da genç aslında.
Ne şimdi bu ?
Benden rahatsız olsa iletişimi kestiğimde memnun olur, ya da bir şekilde konuşmaz mecbur değil ya. Konuşuyor ama kız gibi kararında.
neyse ki ben üstüne düşmüyorum ondan kaçmıyor duruyor olduğu yerde.
Demek olay "Eehh!!" demekteymişAynı benim beyin ilk zamanlardaki halleri. En sonunda "eeh seninle mi uğraşcam bee, arama beni bir daha" deyince o coolluktan eser kalmamıştı adamda. Tavsiye ederim işe yarar bi yöntem. Ya gider ya kalır. İki arada olmaktan iyidir.
aslında evet haklısın, bir inat oluştu ben de bu konuda. sen oynuyorsan ben de oynayacağım diyorum içinden. sonuna kadar gideceğim bu oyunun ama duygusal bir yanımda yok değil kafamı meşgul etmesi bazen aşık mıyım diye düşünmeme neden oluyor :/Anladığım kadarıyla siz hoşlanmıyorsunuz, sadece kafanız karıştırıldığından ilgi duyuyorsunuz...
Yapmayın derim. Kafa karışıklığına itibar etmeyin. Gelmeyin bu gizemli cool erkek oyunlarına
Kendini açmaya korkan ya da bunu beceremeyen veya karakterlerinin etkilemekte yetersiz geleceğinden çekinen insanlar bu kafa karıştırma yollarına başvuruyor bence. Bu böyle sürerken sağlıklı bir ilişki yürüyemiyor bana kalırsa, çünkü gerçekten kim olduğunu anlamanız için epey çabalara girmeniz ve zaman harcamanız lazım. Sonra ne olduğunu anlamadan, sırf kafanız hep onunla meşgul diye bir bakmışsınız, daha doğru düzgün tanıyamadığınız halde, aşık olmuşsunuz - ya da olduğunuzu sanmışsınız.
Sessizce, hiç olay çıkarmadan uzaklaşmak lazım diyorum![]()
bugün kadın erkek ilişkilerinden konu açıldı, dürüstlük açık net olmaya vurgu yapıyor güvenden bahsediyor.Bir cacık olmaz diyorum ciddi ilişki anlamında, öylesine konuşuyor senle ilgini farketmiş hoşuna gidiyor, nefret ederim bu tip muallakta kalmış durumlardan ben olsam dayanamaz bastırırdım sonu neyle bitecekse bitsin, ki daha önce bu tip görüştüğüm insanlar olmuştu birinin benle konuşurken sevgilisi olduğunu öğrendim, öbürü de ben gibi 5 kişi ile konuşuyormuş onu öğrendimyani böyle muallak bir durum varsa mutlaka altından bir pislik çıkar emin ol
aslında evet haklısın, bir inat oluştu ben de bu konuda. sen oynuyorsan ben de oynayacağım diyorum içinden. sonuna kadar gideceğim bu oyunun ama duygusal bir yanımda yok değil kafamı meşgul etmesi bazen aşık mıyım diye düşünmeme neden oluyor :/
Çok gecikitirmeden Sephoraa'nın bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim D deretepeAynı benim beyin ilk zamanlardaki halleri. En sonunda "eeh seninle mi uğraşcam bee, arama beni bir daha" deyince o coolluktan eser kalmamıştı adamda. Tavsiye ederim işe yarar bi yöntem. Ya gider ya kalır. İki arada olmaktan iyidir.