Olma ihtimali cok yuksek en erken beta hcg idrar testinde 9.gun cikiyor sabah ilk idrarla yapin cok silik de olsa cikiyorKızlar ovülasyon terslerim ekte . 30-31-1 pik gördüm . Bugün yarım saat önce test yaptım şüphelendim . Kaşık ağrılarım göğüs ağrılarım ve akıntım vardı. Ovülasyon testim bugünde böyle çıktı hamile olabilir miyim lütfen yorum istiyorumm. Çok heyecanlıyım . Reglime 6 gün var
Erken gebelik almaniza hic gerek yok 5 tl olanlarda cikti benimYa inşallah rabbim bana da nasip etsinErken gebelik alsam çıkar mı ?
Merhaba benim de ovu böyle çıkmıştı adete 6 gün kala. Adete 3 gün kala erken gebelik testi çok belirsiz çıktı hatta eşim görmek istediğin için görüyorsun dedi adet gününde yine erken gebelik testi silik çıktı. İnşallah hamilesinizdir ama çıkmazsa bile üzülmeyin adet günü testinizi tekrarlayınKızlar ovülasyon terslerim ekte . 30-31-1 pik gördüm . Bugün yarım saat önce test yaptım şüphelendim . Kaşık ağrılarım göğüs ağrılarım ve akıntım vardı. Ovülasyon testim bugünde böyle çıktı hamile olabilir miyim lütfen yorum istiyorumm. Çok heyecanlıyım . Reglime 6 gün var
Sonucunuz ne çıktı acabaaKızlar ovülasyon terslerim ekte . 30-31-1 pik gördüm . Bugün yarım saat önce test yaptım şüphelendim . Kaşık ağrılarım göğüs ağrılarım ve akıntım vardı. Ovülasyon testim bugünde böyle çıktı hamile olabilir miyim lütfen yorum istiyorumm. Çok heyecanlıyım . Reglime 6 gün var
Moralini bozma cnm Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda ikiz bebislerin olur tabi istiyorsanZaten moralim çok bozuldu bekleyeceğim 16 sı regli günün 15 inde kan veririm
O test geçersiz canım sen 3 gün daha bekle ondan sonra test yap..Kızlar ben kör müyüm hayal mi görüyorum nedir bu ? Erken gebelik testim sabah yaptım baktım yok attım çöpe sonra bir baktım ince kıl gibi bir çizgi var . Ben yanlış görmüyorum değil mi
Kuruma çizgisi..Kızlar ben kör müyüm hayal mi görüyorum nedir bu ? Erken gebelik testim sabah yaptım baktım yok attım çöpe sonra bir baktım ince kıl gibi bir çizgi var . Ben yanlış görmüyorum değil mi
3 sene ugrasmis ve testlerle ilgili baya tecrube kazanmis biri olarak soyluyorum erken gebelik ve normal testlerde kuruma cizgisi oluyor malesef. Erken gebelik testlerinde hele ki içini açar açmaz aninda cizgi beliriyor. Kurumanin etkisiyle. Sizin daha erken cikmaz zaten dedigim gibi yarin veya obur gun ancak cikar varsa o da cok silik sekilde. Insallah yazarsiniz buraya hepimiz sevinirizKızlar ben kör müyüm hayal mi görüyorum nedir bu ? Erken gebelik testim sabah yaptım baktım yok attım çöpe sonra bir baktım ince kıl gibi bir çizgi var . Ben yanlış görmüyorum değil mi
İkinci kez yumurtlama olmuş olabilir mi bazı bayanlar 2 kez yumurtlama dönemi olabiliyor çünküYumurtlamanın üzerinden 7. Gün bugün . Erken gebelik testi yaptım hiç birsey cıkmadı. Sabah tekrar ovülasyon yaptım oda bu şekilde sabah sabah ağlamayla beraber saat 5:30 dan beri ayaktayım çok moralim bozuk . Sizce kan ne bozamam vermeliyim
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı sizce hamilelik olabilir mi aynu zamanda bel ağrım hafif hafif mide bulantım ve ara ara kasık ağrım varOlma ihtimali cok yuksek en erken beta hcg idrar testinde 9.gun cikiyor sabah ilk idrarla yapin cok silik de olsa cikiyor
Adete 3 gun varsa normal gebelik testinde cikar. Ovülasyon testiyle pek anlasilmiyorMerhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı sizce hamilelik olabilir mi aynu zamanda bel ağrım hafif hafif mide bulantım ve ara ara kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?