beeeeennnnnnnnnn hiç gelmeyecek gibiydi sanki hiç kavuşamayacaktık...
hasret gün gün yakıyordu biz deli gibi aşıktık herkes bize devrin leyla ile mecnunu diyordu onu düşünmeden saniyem geçmiyordu onunda beni...
sonunda kavuştuk peri masalı gibi olmasa da düğünümüz bizimdi ilk etapta her evlilikte olan iki ayrı bireyin aynı evde yaşamaya alışma süreci sıkıntısı gibi sıkıntılarımız olsada 10 senedir birbirimize aşkımızın büyüdüğü bir evliliğimiz var...
biri 8 diğer 6yaşında iki tane dünya güzeli kızımız var ...
daha bu sabah hafta sonu tatilinden çıktığımız için olsa gerek işe giderken içim yandı hiç kalkmasın istedim yanımdan kokusu burnumda kaldı...
öğlen olmadan aradım halbuki öğlen yemeğine gelecekti çok özledim dedim o da bu sabah çok zordu senin yanından kalkıp işe gelmek dedi aynı duyguları yaşadığım yanımdayken bile özlediğim bu duygunun katıyla karşılığını aldığım bir hayat arkadaşım var...
umarım sorunun yanıtını almışsındır:)
Tamamiyle aldım cevabımı valla , çok tşk. ederim

Bizzz iki asla evlenmem diyen insan yani
İlk görüşte aşık olduk . Kısa süre sonra evlilik teklifi aldım. bir kaç ay sonra Apar topar evlilik daha erken evlenecektik baharı bekledik bide ailem biraz tanı bari dedi
Her günü sayıyorduk bütün gün gece birlikteydik çok aşıktık anlatsam destan olur böylesini ben ne gördüm ne duydum
Şimdi 1.5 yıllık evliyiz hayatımızın en güzel doğru kararıyız çok güzel bişi hayallerin gerçek olması
Not evlenince aşk bitmiyor artıyormuş
Maşallah demeyi unutmuşum maşallah![]()
Sizinki biraz hızlı olmuş canım :) Ama doğru insanmış, Allahtan yanılmadın , Allah huzurlu , mutlu günler nasip etsinn