Çoook isteyerek evlenen varmı ?

beeeeennnnnnnnnn hiç gelmeyecek gibiydi sanki hiç kavuşamayacaktık...

hasret gün gün yakıyordu biz deli gibi aşıktık herkes bize devrin leyla ile mecnunu diyordu onu düşünmeden saniyem geçmiyordu onunda beni...

sonunda kavuştuk peri masalı gibi olmasa da düğünümüz bizimdi ilk etapta her evlilikte olan iki ayrı bireyin aynı evde yaşamaya alışma süreci sıkıntısı gibi sıkıntılarımız olsada 10 senedir birbirimize aşkımızın büyüdüğü bir evliliğimiz var...

biri 8 diğer 6yaşında iki tane dünya güzeli kızımız var ...

daha bu sabah hafta sonu tatilinden çıktığımız için olsa gerek işe giderken içim yandı hiç kalkmasın istedim yanımdan kokusu burnumda kaldı...

öğlen olmadan aradım halbuki öğlen yemeğine gelecekti çok özledim dedim o da bu sabah çok zordu senin yanından kalkıp işe gelmek dedi aynı duyguları yaşadığım yanımdayken bile özlediğim bu duygunun katıyla karşılığını aldığım bir hayat arkadaşım var...

umarım sorunun yanıtını almışsındır:)

Tamamiyle aldım cevabımı valla , çok tşk. ederim :31:.. Maşallah :nazar: nazar değmesin.. Hep böyle olun inşallah , inşallah biz de hep öyle oluruz.. Hep artar sevgimiz sizin gibi inşallah hep..

Bizzz iki asla evlenmem diyen insan yani
İlk görüşte aşık olduk . Kısa süre sonra evlilik teklifi aldım. bir kaç ay sonra Apar topar evlilik daha erken evlenecektik baharı bekledik bide ailem biraz tanı bari dedi:52:
Her günü sayıyorduk bütün gün gece birlikteydik çok aşıktık anlatsam destan olur böylesini ben ne gördüm ne duydum:16:

Şimdi 1.5 yıllık evliyiz hayatımızın en güzel doğru kararıyız çok güzel bişi hayallerin gerçek olması

Not evlenince aşk bitmiyor artıyormuş

Maşallah demeyi unutmuşum maşallah:nazar::nazar::nazar:

Sizinki biraz hızlı olmuş canım :) Ama doğru insanmış, Allahtan yanılmadın , Allah huzurlu , mutlu günler nasip etsinn :54::54:

ben evlenmek falan istemiyordum çünkü bir önceki yaşadığım ilişki beni çok yıpratmıştı hatta eşime bile güvenmiyordum başlarda .ama kısmet olunca oluyor .aslında istemekle ilgisi yok .önemli olan doğru kişiyi bulmak bence .yaşın çok küçükse evlenmeyi düşünme hemen .kendinni geliştir dil konusuna veya kendi alanında .mutlaka üniversiteye git oku .ilerde kendi çocuklarını yetiştiriken örnek bir anne ol önemlisi bu .evlenmekle iş bitmiyor .

Zaten üni. okuyorum canım 20 yaşındayım 21'e girdim hatta , insan sevdiği insanla , doğru insanla tabi ki de evlenmek ister .. Bu normal bir şey bence..

sen yıne karsılıklı hayal kuruyorsun ben o hayallerı 6 sene boyunca tek basıma kurdum ve 2,5 yıllık evlıyız allah bagıslasın 3 aylık bebegımız var :nazar: cok sevdım oyle cok sevdım kı sukurler olsun sımdı ııkı sevmısım ııkı sevgımden vazgecmemısım dıyorum. darısı basına:nazar:

Aminn..

Ayy 6 senemii... :nazar::nazar:

Ve 3 aylık bebişşş :nazar:

Allah mutluluğunuzu ve sevginizi hep arttırır inşallah, bu duyguyu tadmayanlarada tattırır inşallahhh :16::16:

Var canım been :3:

Çoook severek evlendik :nazar:

Hasret çektik :26:

Hiiç evlenceğimiz gün gelmeyecek sandık :41:

Başımıza bi iş gelecek ve o günü bi türlü göremicez sandık :18:

Ama evlendik nihayetinde :38: :123:

Bizim şarkımızdı bu hep dinler aramızdaki yollara daha çok inat ederdik :24:

Vız gelir
Dağlar denizler yaban eller
Sevmeye enge değil mesafeler
Geçici bu ayrılık
Bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak
Sabreeet :24:

Aynı bizim gibiymişsiniz o zaman :) İnşallah sonumuz da sizin gibi olur ..
Allah o günleri görmeyi bize de nasip etsin inşallah :)

Zaten üni. okuyorum canım 20 yaşındayım 21'e girdim hatta , insan sevdiği insanla , doğru insanla tabi ki de evlenmek ister .. Bu normal bir şey bence..

Aminn..

Ayy 6 senemii... :nazar::nazar:

Ve 3 aylık bebişşş :nazar:

Allah mutluluğunuzu ve sevginizi hep arttırır inşallah, bu duyguyu tadmayanlarada tattırır inşallahhh :16::16:

normal brşey ama bence erken erkek arkadaşında senin yaşlarındaysa ilerde problem olur erken evlilik .bu enim düşüncem erken evlenen çoğu erkek pişman oluyor .

20 yasindayim ve 2 senedir evliyim.Pisman miyim?Gec mi evlenseydim? Tabi ki hayir aksine bu kararimdan oturu cok mutluyum :nazar: allah kimseyi pisman etmesin insallahhh,hakkin da hayirlisini versin :3:

Back
X