• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOOOK kararsızım yardım!!MASLAK Acıbadem MI UMUT tüp bebek mi?

Bende 2 kez Eurofertil de olumsuz aldım embriyolar çok kaliteli olduğu halde 3.denememi başka merkezde yapmak istiyorum.

Memorial Şişli Nur Dokuzeylül

İstanbul Tüp Bebek Aret Kamar

Medicana International Selman Laçin

Bu 3 doktorla gidip yüzyüze görüşeceğim fikirlerini ve fiyatlarını alacağım.Buna göre karar vereceğim canım. Memorial de rapor geçmiyormuş malesef :43:

benimde 2. denemem olucak banada bilgi veririsen sevinirim kararsız kaldım çokk.

ya arkadaşlar bende umut tüp bebekte ulun beyin hastasıyım bugun yumurta toplamam oldu hatta bukadar olumsuz sonuca rağmen inş.sonucum iyi olur korkmaya başladım.sizlerinde yeni gittiği yerde sonuçları iyi olurda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş...dediğim gibi be geçen sene bülent beyn hastasıydım acıbadem maslakta hiç memnun kalmadım okadar araştırmadan sonra umut tüp bebek hakkındaki olumlu sonuçlara dayanarak orayı tercih ettim.merkezden şimdilik bi şikayetim olmadığı için olumlu fiirlerimi beyan ettim.bu olumsuz yazan arkadaşlarada kızmadım değil şimdi. neden daha önce yaşadıklarını paylaşmadıkları için.merkezleri bilmediğimiz için yorumlara göre hareket ediyoruz hepimiz.bence yaşanan olumsuzluklar paylaşılmalı paylaşılmaliki yol göstersin bizlere.neyse benim şuan yapacak birşeyim yok en azından bundan sonraki yolumda tavsiye istiyorum.ulun bey bana gerçekten çok ilaç yazmış gibi geldi.ilaçlar konusundaki fikirlerinizide beyan edermisiniz.bence bizi en iyi bizler anlar ve yardımcı oluruz.bide bu cirino jeli nasıl kullanacagım konusunda bir fikri olan varmı çok zor geldi bana

ya arkadaşlar bende umut tüp bebekte ulun beyin hastasıyım bugun yumurta toplamam oldu hatta bukadar olumsuz sonuca rağmen inş.sonucum iyi olur korkmaya başladım.sizlerinde yeni gittiği yerde sonuçları iyi olurda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inş...dediğim gibi be geçen sene bülent beyn hastasıydım acıbadem maslakta hiç memnun kalmadım okadar araştırmadan sonra umut tüp bebek hakkındaki olumlu sonuçlara dayanarak orayı tercih ettim.merkezden şimdilik bi şikayetim olmadığı için olumlu fiirlerimi beyan ettim.bu olumsuz yazan arkadaşlarada kızmadım değil şimdi. neden daha önce yaşadıklarını paylaşmadıkları için.merkezleri bilmediğimiz için yorumlara göre hareket ediyoruz hepimiz.bence yaşanan olumsuzluklar paylaşılmalı paylaşılmaliki yol göstersin bizlere.neyse benim şuan yapacak birşeyim yok en azından bundan sonraki yolumda tavsiye istiyorum.ulun bey bana gerçekten çok ilaç yazmış gibi geldi.ilaçlar konusundaki fikirlerinizide beyan edermisiniz.bence bizi en iyi bizler anlar ve yardımcı oluruz.bide bu cirino jeli nasıl kullanacagım konusunda bir fikri olan varmı çok zor geldi bana

canım merhaba..
sen şu anda tedavidesin sanırım böyle yazılara çok takılıp tedavi sürecini yıpratma.. hastane değiştirme süreçlerinde bu tarzda topicleri takip etmen daha iyi olur.. gerçi bende yıllarca araştırmadım..
umutta iyi sonuçlar alan yüzlerce arkadaşta var.. belkide ulun bey sana iyi gelecek ve bebişine kavuşacaksın.. kafanı olumsuz düşüncelerle karıştırmaman daha iyi olur.. sonuçta hangi hastanede pozitifi yakalarsak en iyisi orası, hangi hastanede negatifi görürsekte en kötüsü orası oluyor buda ayrı bir gerçek..

Back
X