Tüp Bebek Merkezleri umut tüp bebek mi yoksa acıbadem mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
33
0
86
İstanbul
Merhaba Tüp bebek yapmaya karar verdim, umut tüp bebek zaten duyduğum ve fazlasıyla met edilen bir yer, bende ulun beyle görüştüm gayet olumlu geçti görüşmem, ancak acıbadem içinde daha önce beni takip eden dr. kendisinin acıbademe geçmiş olmasından dolayı banada tüp bebeği orada yapmamı önerdi. prof. tayfun beyle tanıştıracak takibim orada yapılsın die önerdi. şimdi kafam karıştı her iki yer içinde önerilerinizi alabilirmiyim. salıya kadar karar vermem lazım.

yns selam ;

Ben de Memorial ile Acıbadem arasında kaldım. Tayfun Hoca ile ilgili çok olumlu şeyler duydum. Benim durumum genetik hastalık olduğundan biraz farklı. Bu hafta içi Tayfun Hoca ile görüşmeyi planlıyorum.

evet tayfun bey içinde olumlu görüşler var hep, bende salı tanışacağım, ancak hangi merkezin daha uzman olduğu yönünde kaygılarım var, ikiside ii gibi memorial içinde olumlu şeyler söyleniyor, kara vermek çok zor :(

Ben Memorial ile görüştüm. Oranın doktorları da çok iyiler. Merkez de güvenilir bir merkez. Oraya gidersen Nur Hanım'ı tavsiye ederim. Çok güleryüzlü, anlayışlı , iyi bir doktor. Bence Acıbadem ve Memorail'dan birini seçmekte fayda var .Bu iki merkez Tüp konusunda iyi ve güvenilir. Umut Tüp bebek hakkında bilgi sahibi dahilim.

Yumurta rezervimin az olması ve kalitesiz olması nedeniyle 1 aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım 4 deneme çin umut tüp bebek merkezini tercih ettim Doktorum süleyman beyden ve merkezden çok memnun kaldım o yüzden arkadaşım soruna vereceğim tek cevap umut tüp bebek merkezi

Son düzenleme:
teşekkür ederim, yarın acıbademle de görüşeceğim sonra da kara vercem.

umut tüp bebek son derecede kaliteli ve çok güvenilir bi yer ben aralık ayında başladım tedaviye benim doktorum ulun bey kendisi mükemmel bi doktor şuan 4 aylık hamileyim ilk denemem olmadı ikinci denememde umut tüp bebek merkezini tercih ettim ve sonuç pozitif şiddetle tavsiye diyorum

Yumurta rezervimin az olması ve kalitesiz olması nedeniyle 1 aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım 4 deneme çin umut tüp bebek merkezini tercih ettim Doktorum süleyman beyden ve merkezden çok memnun kaldım o yüzden arkadaşım soruna vereceğim tek cevap umut tüp bebek merkezi

benimde yumurta rezervim az ve kalitesiz.3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım.2 denememi umutta yaptırdım ve çok memnun kaldın.3. deneme için yine orayı tercih etmeyi düşünüyorum.ama yumurta rezervi nedeniyle yine aynı sorunları yaşamaya korkuyorum.senden Amh testi istendimi?genetik testler falan.kaç yumurtan oluyor ve nasıl bir tedavi uygulanıyor...?

bugün acıbadem tayfun beyle görüştüm, rahim içinde polip tespit edildi. bu nedenle önce polip i aldırmam gerekiyor, bende çok beğendim dr. ve hastaneyi ancak, umut tüp sanki daha sıcak geliyor bana da.. bir de polip tedavisi olanınız var mı,??

Back
X