Çoook mutsuzum! Bıktım artık

selam arkadaşlar
bu başlığı niye açtım inanın bilmiyorum o_O Ama bıktım yaşamaktan, nasıl bir dünya bu. Her şey çıkar, rekabet, tam bir kaos. işsizim, bekarım, bir ilişkim yok ve nerdeyse 30 geldim. Öğretmenim atanamadım, medya sektöründe çalıştım bir süre. Uzun süredir de iş arıyorum ama yok. Geçim sıkıntısı, o bu derken bıktım, hala ailemle yaşıyorum ve onların laf çarpıtmalarından (işsizlik, parasızlık, bekar olma konularında) artık ölmek istiyorum. Nasıl geçeçek bu zor bu günler????

Not: Formu pek bilmiyorum, inşallah yanlış yere açmadım.

Merhaba,

Seni alıyorum ama ne kadar güzel mesleğin var. Benim mesleğim muhasebe sadece oda işe giriyorum burnum bir kurtulamadı 1 ay çalışıyorum işten atılıyorum ekonomik sebepler deniyor. Bir kaç kişiyi sevdim onlarda olmadı. Bekarım. 27 yaşındayım çok farkımız yok aile içinde aynı baskılar bende de mecvut ama yaşıyorum bir şekilde psklojik olarak insan çöküyor. Sağlığın yerinde çok saygın bir mesleğin var yine buna şükür etmelisin.

Tamam tabi büyükşehirler gibi olmaz ama mutlaka vardır ya günlük iş veren firmalar web sitelerinde adresleri yazar git ofise veya ara bisiler yap hem kafan dağılır, açılışlar olur başka etkinlikler olur eğlenceli şeyler oluyor.. ayda bir işverenle tanissan bile kârdir..ayrıca işi geçtim bekar insanlarla tanışma imkanı da doğuyor😄

Yaz sezonu geliyor düğün kına dans ekipleri var roman oynamayı seversen arkadaşım ayda 3-4bin liralar kazandı

selam arkadaşlar
bu başlığı niye açtım inanın bilmiyorum o_O Ama bıktım yaşamaktan, nasıl bir dünya bu. Her şey çıkar, rekabet, tam bir kaos. işsizim, bekarım, bir ilişkim yok ve nerdeyse 30 geldim. Öğretmenim atanamadım, medya sektöründe çalıştım bir süre. Uzun süredir de iş arıyorum ama yok. Geçim sıkıntısı, o bu derken bıktım, hala ailemle yaşıyorum ve onların laf çarpıtmalarından (işsizlik, parasızlık, bekar olma konularında) artık ölmek istiyorum. Nasıl geçeçek bu zor bu günler????

Not: Formu pek bilmiyorum, inşallah yanlış yere açmadım.
Bir anne baba kızına nasıl laf çarpar işsiz diye? Erkek kardeşin var mı ona da laf çarpıyorlar mı?

Bir anne baba kızına nasıl laf çarpar işsiz diye? Erkek kardeşin var mı ona da laf çarpıyorlar mı?
Sizin çevreniz farklı herhalde ama benimkiler hep böyleydi. Sizin adınıza sevindim böyle olunca insan psikolojisi zor oluyor. Erkek kardeşim yurt dışında çalışıyor bu arada.

Sizin çevreniz farklı herhalde ama benimkiler hep böyleydi. Sizin adınıza sevindim böyle olunca insan psikolojisi zor oluyor. Erkek kardeşim yurt dışında çalışıyor bu arada.
Seni çokkk iyi anlıyorum öyle bi çarparlar kii hemdeeee 😤😤😤 sen onlar için hayatını kenara koyarsın ama onlar lafta çarpar sen ne yaptın ki de derler... çünkü niye çevrede yetişme tarzında belli bi yaşa gelince özellikle kadınların belli bi düzwni evi barkı olmasına alışmışlardır demezler ki bizim için işinden gücünden hayatından vazgwcti bizim hastalıklarla evle ugrastı demezler... buda bizim imtahanımız 😕😕

Sana demek istediğim tek şey bukadar karamsar olma Allah büyük kara gün kararıp kalmaz emin ol kimse kadir kıymet bilmek yerine üzmeyi kırmayı bilir Ama Rabbim emin ol unutmaz yuregini elinden geldigince ferah tutt kuzumsun nekadar zor olsada...

Toplumsal değerler değişiyor her halde. Kızlara çalış para getir diye baskı yapılıyor ama 30 yaşında hala baba parası yiyen erkeklere ses edilmiyor.
Yakında avrupalılar gibi çocuklarımızı 18 yaşında evden de göndeririz. Kızları tabi. Erkekleri değil. :KK12:

Bana işsizlik baskısı yapılmadı ama başka şeyler yapıldı. Herkesin imtihanı farklı işte.

Back
X