çoookkk heyecanlıyım

avakado9341

Belki bir gün olurr. .
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
334
245
31
Arkadaslar bu ayın 11 in de 5. Gün embriyosu transfer edilmişti bugün bugün 9. Gün dayanamayıp test yaptırdın değeri 143.8 sizce nasıl iyimi valla çok korkuyorum ya düşerse diye lütfen cevap verin

Arkadaslar kb heyacandan elim ayağım titriyor kelimeleri yanlış yazmış olabilirim lütfen kusura bakmayın tekrar yani sorum şu sizce değerin iyimi değerin düşme ihtimali var mı ve sizin 9. Günde değeriniz neydi

Inşallah canım Sağol ya inşallah sende hayirlisiyla kucağına alırsın valla çok heyecanlıyım ya
Amin anlıyorum senin heyecanını değer katlansin kese görünsün kalp atışı göreyim böyle devam ediyor annelik işte dikkat et kendine Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin :KK68:

Amin anlıyorum senin heyecanını değer katlansin kese görünsün kalp atışı göreyim böyle devam ediyor annelik işte dikkat et kendine Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin :KK68:
Aynen canım ya daha şimdiden delirmiş gibiyim test sonucunu telefonla öğrendim resmen delirdim ya güler misin Ağlar mısın eşim az daha kendime geleyim diye tokat atacakmıştı oda korkmuş :)

Gozun aydin canim gayet iyi degerin rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

X