- 7 Temmuz 2015
- 334
- 245
- 31
- Konu Sahibi avakado9341
Arkadaslar bu ayın 11 in de 5. Gün embriyosu transfer edilmişti bugün bugün 9. Gün dayanamayıp test yaptırdın değeri 143.8 sizce nasıl iyimi valla çok korkuyorum ya düşerse diye lütfen cevap verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım TebriklerArkadaslar bi cevap verin lütfen ya
Inşallah canım Sağol ya inşallah sende hayirlisiyla kucağına alırsın valla çok heyecanlıyım yaCanım Tebrikler
Benim 13.gun 186
15.gun 601 di
Gayet güzel değerin inş sağlıklı bir şekilde katlanır
Sağol canım ya inşallah daha da katlanır değerim allahım isteyen herkese nasip etsinDeğerin gayet iyi canım 2 gün sonra tekrar edersin allah tamamına erdirsin
Amin anlıyorum senin heyecanını değer katlansin kese görünsün kalp atışı göreyim böyle devam ediyor annelik işte dikkat et kendine Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsinInşallah canım Sağol ya inşallah sende hayirlisiyla kucağına alırsın valla çok heyecanlıyım ya
Aynen canım ya daha şimdiden delirmiş gibiyim test sonucunu telefonla öğrendim resmen delirdim ya güler misin Ağlar mısın eşim az daha kendime geleyim diye tokat atacakmıştı oda korkmuş :)Amin anlıyorum senin heyecanını değer katlansin kese görünsün kalp atışı göreyim böyle devam ediyor annelik işte dikkat et kendine Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin
Ayyy allah bağıslasin canım ya inşallah darısı başima145.2 falandı benimde ve sonuç mu: 2 aylık bir kızım var:) inşaallah darısı sana
Allah razı olsun..inşaallahAyyy allah bağıslasin canım ya inşallah darısı başima
Inşallah canım ya bakalım yarım yaptırıcam tekrardan hayırlısı allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyuİKİNCİ TESTTE İNŞALLAH DEĞERİN KATLAR
yükselmiş tabi gözün aydın sağlıklı hamilelik dilerim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklaArkadaslar 2. Testi dün yaptırdım ve sonuç 322.2 ye yükselmiş nasıl sizce ?
canım değerin çok güzel hatta tebrikler....Arkadaslar kb heyacandan elim ayağım titriyor kelimeleri yanlış yazmış olabilirim lütfen kusura bakmayın tekrar yani sorum şu sizce değerin iyimi değerin düşme ihtimali var mı ve sizin 9. Günde değeriniz neydi