Şuanki sevgilimle internetteki bi site aracılığıyla tanışmıştım nerdeyse 1 yıldır beraberiz ama onunla tanıştığım için çokta mutlu olduğum söylenemez iyi zamanlarımızda oldu tabiki bunu inkar edemem ama ilişkinin sonu olmadığı belli aslında..çünkü çok sorumsuz biri ve sorumlulukk söz konusu olunca kesinlikle sıkıntıya gelemiyor..bir işe bile benim zorumla giriyor ama sıkıntıya gelince 1 ayı doldurmadan işten çıkıyor
buda bende ayrı bir stres yapıyor..burda ailesinden uzak yaşıyor hesapta benim için ve çalışmak için gelmişti ama ne doğru düzgün çalışıyor nede beni mutlu edebiliyor çünkü o işsiz olduğu için bi yere gittiğimizde bile herşeyi ben ödüyorum
Başta çok sorun etmiyodum ama sürekli herşeyi ben karşılayınca zoruma gitmeye başladı sonuçta bayan olan benim ama ilişkide erkek görevini ben yapıyorum sanki aile babası benim kendisi evin hanımı
Tabiki hayat müşterek yeri gelir bende karşılarım ama sürekli oluncada artık kendimi kullanılıyomuşum gibi hissetmeye başladım 
Üstelik evlilik söz konusu oluncada seninle ciddi düşünüyorum,senden başkasıyla artık olamam diyo ama zaman konusuna gelince benim şuanda hiç bişeyim yok bişeyleri elde edip belirli bir birikim yapmam lazım bunun içinde en az 5 yıl geçmesi lazım diyo
benimse yaşım 27 okadar bekleyemem dediğimde kıyamet kopuyo ama artık konu zamanıda geçti gerçekten sorumluluk sahini olabileceğine inansam 10 yıl bile beklerim sorun olmaz ama ondan hiçbir çaba göremeyince kahroluyorum
((
Sizce ne yapmalıyım ona şans vermeye devam edip bekleyeyimmi yoksa geçen zamanı silip yoluma devammı edeyim?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Üstelik evlilik söz konusu oluncada seninle ciddi düşünüyorum,senden başkasıyla artık olamam diyo ama zaman konusuna gelince benim şuanda hiç bişeyim yok bişeyleri elde edip belirli bir birikim yapmam lazım bunun içinde en az 5 yıl geçmesi lazım diyo

Sizce ne yapmalıyım ona şans vermeye devam edip bekleyeyimmi yoksa geçen zamanı silip yoluma devammı edeyim?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..