• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoookkk kararsızım :(((

snejana83

..KaLp BeLaM..
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
222
0
96
İstanbul
Şuanki sevgilimle internetteki bi site aracılığıyla tanışmıştım nerdeyse 1 yıldır beraberiz ama onunla tanıştığım için çokta mutlu olduğum söylenemez iyi zamanlarımızda oldu tabiki bunu inkar edemem ama ilişkinin sonu olmadığı belli aslında..çünkü çok sorumsuz biri ve sorumlulukk söz konusu olunca kesinlikle sıkıntıya gelemiyor..bir işe bile benim zorumla giriyor ama sıkıntıya gelince 1 ayı doldurmadan işten çıkıyor :( buda bende ayrı bir stres yapıyor..burda ailesinden uzak yaşıyor hesapta benim için ve çalışmak için gelmişti ama ne doğru düzgün çalışıyor nede beni mutlu edebiliyor çünkü o işsiz olduğu için bi yere gittiğimizde bile herşeyi ben ödüyorum :( Başta çok sorun etmiyodum ama sürekli herşeyi ben karşılayınca zoruma gitmeye başladı sonuçta bayan olan benim ama ilişkide erkek görevini ben yapıyorum sanki aile babası benim kendisi evin hanımı :( Tabiki hayat müşterek yeri gelir bende karşılarım ama sürekli oluncada artık kendimi kullanılıyomuşum gibi hissetmeye başladım :(
Üstelik evlilik söz konusu oluncada seninle ciddi düşünüyorum,senden başkasıyla artık olamam diyo ama zaman konusuna gelince benim şuanda hiç bişeyim yok bişeyleri elde edip belirli bir birikim yapmam lazım bunun içinde en az 5 yıl geçmesi lazım diyo:( benimse yaşım 27 okadar bekleyemem dediğimde kıyamet kopuyo ama artık konu zamanıda geçti gerçekten sorumluluk sahini olabileceğine inansam 10 yıl bile beklerim sorun olmaz ama ondan hiçbir çaba göremeyince kahroluyorum :(((
Sizce ne yapmalıyım ona şans vermeye devam edip bekleyeyimmi yoksa geçen zamanı silip yoluma devammı edeyim?
Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

geçen zaman 1 yıl
boşu boşuna bekleyeceğin zaman ömür boyu:44:
bence bir an önce postala onu
işe girmeye bile üşenen insandan ne eş olur ne de baba

geçen zaman 1 yıl
boşu boşuna bekleyeceğin zaman ömür boyu:44:
bence bir an önce postala onu
işe girmeye bile üşenen insandan ne eş olur ne de baba

bende aslında bunun farkındayım ama neden şu kalbime söz geçiripte mantığımı dinlemiyorum diye kendime kıza kıza bi bakmışım 1 yıl olmuş zaten :( ömür boyu boşuna beklenmez haklısın tşk ederimm düşünceni paylaştığın için

en güzel yıllarını heba etme bu adam için..yoluna bak şekerim..bidaha gelmez bugünlerin.

ayril canim deymez beklemene cünki belli o adamdan bisey cikmaz
ictigiiniz iki fincan cayin kahvenin paraisini bile ödeyemeyen adamdan aile babasi olmaz sorumluluk üstlenemez

gerek yok zaman harcamaya... 1 yıl geçmiş ve sen artık tanımışsındır o yüzden uzatmaya gerek yok bence de...

sanırım öle gözüküyo başka seçeneğim yok :( yeterince zaman tanıdım kendimi yeterince yıprattım :( artık gücümde kalmadı zaten..benim için zor olsada onu hayatımdan çıkartıp yoluma devam etmekten başka çarem gözükmüyo :(
bi tarafımda hala saf gibi keşke düzelse diyo ama bu saate kadar düzelmeyen bu saatten sonra düzelmez bununda farkındayım

keşke bende bu konuya dışardan bakıp cevap verebilsem ama içinde olunca kolay olmuyo..sonucunu bile bile devam ettirdiğime mi yanayım geçen zamanamı yanayım yoksa harcadığım sevgiye kaybettiğim güvenemi yanayım bilmiyorum :(

Yaşamayan için ayrıl demek çok kolay. Ayrıl, boşver demek kolayca çıkıverir insanın ağzından. Evet belki bu böyle ama dışardan bakmakta denebilir buna diğer bir yönüyle incelediğinizde.

Sevgi çok kıymetli birşey ister 1 yıl olsun ister 1 ay emek emektir ; fakat bir erkek belli bir yaşa gelmişse ve bu yaşta bile sorumluluğunu zorla üstleniyorsa evlilik zor kurulur bu kişiyle. Ciddi bir eğitimi ve akabinde iş çabaları olsaydı düşün derdi herkes bence. Ama sorumluluk sahibi olmak bir erkkekte bulunması gereken EN ÖNEMLİ kriterlerden. Asla es geçilmemesi lazım asla.

Hayırlı kararlarınız olsun inşaallah.

bu tiplerıde hıc sevmem ha:( bence bıran önce kurtul bu parazıtten senı kullanıyor gıbı geldı bana:(

Yaşamayan için ayrıl demek çok kolay. Ayrıl, boşver demek kolayca çıkıverir insanın ağzından. Evet belki bu böyle ama dışardan bakmakta denebilir buna diğer bir yönüyle incelediğinizde.

Sevgi çok kıymetli birşey ister 1 yıl olsun ister 1 ay emek emektir ; fakat bir erkek belli bir yaşa gelmişse ve bu yaşta bile sorumluluğunu zorla üstleniyorsa evlilik zor kurulur bu kişiyle. Ciddi bir eğitimi ve akabinde iş çabaları olsaydı düşün derdi herkes bence. Ama sorumluluk sahibi olmak bir erkkekte bulunması gereken EN ÖNEMLİ kriterlerden. Asla es geçilmemesi lazım asla.

Hayırlı kararlarınız olsun inşaallah.

teşekkür ederimm anlayışlı düşüncen için ...
evet sevgi emeksiz olmuyo gerçekten ama sadece tek tarafın emeği oluncada bütün yük sadece bi kişinin üzerinde oluyo :( eğitimi geçtim gerçekten ciddi iş çabaları olsaydı ben yinede eyvallah derdim bazı şeylere ama buda olmayınca artık olumlu şeyler düşünemiyorum :( bu zamana kadar olumlu olan ve bu ilişkiyi devam etmeme neden olan tek şey sevgimdi ve onun sevgisine inanmamdı..ama artık onun benim için çabalamadığını farkedince sevgisinede inanmaz oldum..sonuçta sevgi sadece göstermekle yada seviyorum demekle olmuyo...sevdiği için bişeyler yapmak,çaba sarfetmek önemli..biraz daha şans verirsem iyice saf durumuna düşmekten korkuyorum :(

teşekkür ederimm anlayışlı düşüncen için ...
evet sevgi emeksiz olmuyo gerçekten ama sadece tek tarafın emeği oluncada bütün yük sadece bi kişinin üzerinde oluyo :( eğitimi geçtim gerçekten ciddi iş çabaları olsaydı ben yinede eyvallah derdim bazı şeylere ama buda olmayınca artık olumlu şeyler düşünemiyorum :( bu zamana kadar olumlu olan ve bu ilişkiyi devam etmeme neden olan tek şey sevgimdi ve onun sevgisine inanmamdı..ama artık onun benim için çabalamadığını farkedince sevgisinede inanmaz oldum..sonuçta sevgi sadece göstermekle yada seviyorum demekle olmuyo...sevdiği için bişeyler yapmak,çaba sarfetmek önemli..biraz daha şans verirsem iyice saf durumuna düşmekten korkuyorum :(

böyle bir ikilemde olduğun sürece ne karar verirseniz verin, içiniz rahat etmez. ayrılırsanız hep aklınızın bir köşesinde "acaba düzelir miydi?" diye kalabilir. belki bir süre sonra ona olan siniriniz geçecek ve tekrar birlikte olacaksınız. ayrılmazsanız da "boşa zaman mı harcıyorum" diye düşünüp ilişkinize yeterince konsantre olamayacaksınız belki.

bunlar sadece kendi deneyimlerimle düşündüklerim, ihtimaller.

aynı şekilde olmasa da bendeki güvenini benzer bir şekilde sarsmış birisiyle onu çok sevdiğim için birlikte olmaya devam ettim, bir şeyleri kurtarmaya çalıştım çünkü buna değecek duygularım vardı. ama bir yerden sonra baktım ki ilişki=sorun haline gelmiş, beni fazlasıyla yıpratmış. bunu düşünebildiğim anda zaten ona olan sevgim de bitmişti. o yüzden ayrıldım ve artık daha huzurluyum. sizin de duygularınız konusunda net olmadan karar vermemeniz gerek.

böyle bir ikilemde olduğun sürece ne karar verirseniz verin, içiniz rahat etmez. ayrılırsanız hep aklınızın bir köşesinde "acaba düzelir miydi?" diye kalabilir. belki bir süre sonra ona olan siniriniz geçecek ve tekrar birlikte olacaksınız. ayrılmazsanız da "boşa zaman mı harcıyorum" diye düşünüp ilişkinize yeterince konsantre olamayacaksınız belki.

bunlar sadece kendi deneyimlerimle düşündüklerim, ihtimaller.

aynı şekilde olmasa da bendeki güvenini benzer bir şekilde sarsmış birisiyle onu çok sevdiğim için birlikte olmaya devam ettim, bir şeyleri kurtarmaya çalıştım çünkü buna değecek duygularım vardı. ama bir yerden sonra baktım ki ilişki=sorun haline gelmiş, beni fazlasıyla yıpratmış. bunu düşünebildiğim anda zaten ona olan sevgim de bitmişti. o yüzden ayrıldım ve artık daha huzurluyum. sizin de duygularınız konusunda net olmadan karar vermemeniz gerek.

bende bu ikileme yada bu pişmanlığa düşmemek için biraz düşünmek için zaman ayırdım kendime..hemen acele kararda vermek istemiyorum..biraz düşünüp olumlu olumsuz taraflarını tartıyorum..buna göre kesin kararımı verip bu yönde hareket edicem ve arkama bakmıycam kesinlikle..öle yapabilmeyi umut ediyorum yanii..

Back
X