Belli ki bamya pipilinin kuyruk acısı var size karşı. Zira aldatma sonrası intikam alır gibi tüm detayları sizinle paylaşması bunu düşündürdü bana. Belli ki özgüven problemi var ve sizin ondan daha üstün olduğunuzu ya da böyle hissettirdiğinizi düşünüyor.
Kadın biblo gibi demiş ya emin olun matruşkadır o. Aldatan adamların ortak cümlesi bu sanırım. "sen beni erkek gibi hissettirmedin" sülük pipine rağmen bunu yapmak zordu demek var ama işte demiyor kadınlar.
Ben sizin aşk acısı çektiğinizi düşünmüyorum. Yazdıklarından anladığım kadarıyla bamya pipinin bunları size yaşatmış olmasını sindiremiyorsunuz. Sen bamya pipi, sen kim köpek hissiyatı ile acı çekiyorsunuz. Belki bir de alışkanlık. Her türlü zordur tabi aldatılmak lakin acınızı hafifletecekse, gecede 5 falan hep yalan bacım. Sülük bir anda bereket tanrısına dönüşmez.
Siz bir doktora gidin, bir rahatlayın. Sonra da boşayın gitsin. Sonraki yıllarda gecede beş kez yapacak bir pipili ile karşılaşır iseniz mesaj atarsınız "ay çok haklısın gecede 5 fenaymış" diye ahshsh.
Kimse söylememiş muhtemelen acı çekiyorsunuz diye ama ben söylemek istedim. Eşiniz ne yaparsa yapsın size yapıyor. Çocuklarına değil. Dolayısıyla çocuklarımı bir daha göremez vs demeniz doğru değil. Çocuklar onun da çocuğu şerefsiz bir koca olsa da. Hem ne münasebet. Eşek gibi bakacak çocuklarına, sorumluluk da alacak, maddi manevi ihtiyaçlarını da karşılayacak. Ne güzel dünya o öyle, metresle sabahlar olmasın siz de tek başınıza iki çocuğun sorumluluğunu alın. Yok ya. Sizin olduğu kadar onun da çocukları. Sakın gururu abartıp benim sana ihtiyacım yok çocuklarıma bakarım vs deyip ekmeğine yağ sürmeyin. Aksine iki çocuğu olduğunu her daim hatırlatın. Manevi olarak çocukların yanında olup olmayacağı onun tercihi ve sizin müdahale etmeye hakkınız yok ama paşa paşa maddi destek verecek.