Teşekkür ederim

Duruşma gününden bir gün öncede bana duruşmadan önce kahvaltı yapalım diye mesaj atmıştı. Ne münasebet dedim. Çocuklarının babası değil miyim dedi. Yol arıyordu yani kendine. Şimdi mi aklına geldi çocuklarımın babası olduğun dedim tersledim. Ertesi günde duruşmada hiç yüzüne bile bakmadım. Bir ara gördüm beş karış suratla duruyordu bende gayet relaxtım arkadaşımda vardı yanımda gülüp geçtim umrumda bile olmadı eminim bu daha da gıcık etti onu.. Çok fedakarlık ettim ve vazgeçmem sanıyordu. Yıllarca sırtımda yük taşıyan ben , sonra başkasını bulup bi tarafları kalkıp havalara giren kendisi...
2. eşimde bekarken daha beni seviyordu akrabalık var herkes biliyordu beni istediğini ama olmadı o zamanlar ben düşünmemiştim evlenmeyi kendiside hiç evlenmedi zaten. Benimle ilk evliliği.. Bu sefer içimden nasıl geliyorsa öyle yaptım herşeyi

Gözüm kalmadı hiç birşeyde. Düğünde yaptık güzel bir otelde çok da eğlenceli oldu. ( düğünü eşimin ısrarlarıyla yaptık ben istememiştim ) iyi ki de yapmışım düğünü diyorum.