- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
Çok doğru yazdıklarınız çocuklarımın yanında hiç ağlamadım çok sıradanlaştırdım müziği açıp deli gibi dans ettik hoplaya zıplaya hiç yüzümü asmadım büyük oğlum gidip gelip gözümün içine bakıyor anne iyi misinGeçecek arkadaşım geçecek .Ama biz kadınlar hep aldatmalarda kendimizi değersiz hissediyoruz önce bu duygudan kurtulmaya bakın gerekıyorsa destek alıp daha çabuk atlatın.Aslında bir kadını değerli yapan eşinin sevgisi sadakati olmadığı gibi değersizleştiren de eşinin sadakatsizliği değildir.Çocuklarınızın yaşları küçük onların olaya bakış açısı sizinkinin taklidi olacak .Çok zordur eminim ama onların yanında ağlamayın çocuklarda babam bizi bırakıp gitti çaresiziz duygusu uyanmasın.Çocukların yanında sıradanlastırın durumu bazen anne babalar anlasamaz bosanır bızım gıbı anlasamayıp bosanan cok var ama o sızın hep babanız sadece benım kocam olmayacak seklınde. Aksi takdirde çocuklar sizin kadar çabuk toparlanamaz.Siz yalnız kaldıgınızda ağlayın tabi ki de kusun öfkenizi.Bir de hiç onur gurur yapmayın danışın bir avukata ne koparıyorsanız koparın dımdızlak kalsın.
Neden bu kadar mutlusun diye bile sordu her zaman ki halim olduğunu onlarla olduğum için hep mutlu olacağımı söyledim
Benim bu duruşumdan sonra oğlumun kaygısı bi tık daha azaldı
Takip edeceğim çocuklarımda bi farklılık sezersem pedagojik yardım da alacağım onlar için
Ama bunlar hep dışım, ya içim yangın yeri hiç dinmiyor içimdeki ses susmuyor ne uyku ne yeme ne içme
Bunları çok acil toparlamam lazım