Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşım dayanmak zorundasın seni en iyi ben anlıyorum nefes alamıyorsun bazen oralarda durmak istemiyorsun onu her gördüğün de için içini yiyor ama onunla konuşamıoyrsun işde ah o hesap soramamak yok mu insanın içini yiyor.deli gibi sevdiğin aadam zamanını herşeyini onun için harcadığın adam suratına bile bakmıyor.güzel yüzlü arkadaşım sana unut diyemem unutamassın yaşanılan herşey hep önünde olucak ama sabret derim allah kaldıramayacağı yükü kimseye vermez een bulur bir gün görüceksin bu haksızlık kimsenin yanına kalmıcak sevgiler
cnm yapma ne olur..bak daha önceki konularımı takip edersen,geçen yıl zamanlar kadar çok acı yaşadımki,nasıl ayakta kaldım ben bile inanamıyorum..çok sevdiğim abimi kaybetmenin ardından nu tanıyıp onunla hayata gülmeye başlamıştım ama 1 yılın ardından o daha çok acıttı içimi..bıraktı ellerimi hemde sebepsiz...yıkıldım evet yıkıldım ama mücadele ettim ve tekrar hayatıma yeniden başladım..depresyonlarmı dersin,ilaçlarmı dersin,gecenin bir yarısı sinir krizlerimi dersin neler neler...şu an ne söylesekte sen uyumayacak,yemeyecek,içmeyecek ve kendne resmen işkence yaşatıcaksın ama inan değmiyr be güzelim değmiyor..şimdi aynaya baktığımda o günlerin beni ne kadarda yıprattığını farkediyorum..yapma lütfen biz yanındayız..bze yaz ama toplamaya çalış kendini..biliyorum söylemesi kolay ama başarırsın cnm sen güçlüsün bunu farketmek senn elinde inan
ahh ahh içim alev alev.. kalbim acıyo daralıyor..
cuma günü tamamen ayrılırken sarıldığımız anda doyamadım doyamıyorum sana diyen..
beni sıkıyorsun yüzünü görmek istemiyorum diyor akabinde..
sonra da hiçbirşeyime inanmıyor..sonra beni gerçekten sevdiğini biliyorum diyor..
şaştım kaldım ne düşündüğü hakkında...
ben onu o kadar çok sevdim ki...
yeri geldi anne arkadaş yeri geldi tutkulu bi aşık oldum onun için..
düşününce ta kalbimin ortası sızlıyo..
çok sevdim onu çoookk....
hem sevgi istedi benden.. bende bütün sevgimi verdim ona..bıraktı gitti sonra beni..:gitme:
sağolun hepinize..
bugün okulda ciddi bi mesele vardı notlarımla ilgili..
sevgilimde çok iyi anlardı onun çok gidip gelmişliği vardır sorun çıkardı durmadan..
mesaj atmak durumunda kaldım ona gayet ciddi bi mesajdı.. o da anlayışla karşıladı yapmam gerekenleri söyledi mesajda..
sonra benim için kötü bi olay oldu not sisteminde hallettin mi dedi hayır dedim..
mesaj atmaya başladı hayırlısı sen yaparsın sen edersin bende çok üzüldüm çok az puanım kalmıştı dedim bu teselli vermeye bana destek olmaya çalıştı..
bende durgunum senin üzgün olduğunu bilmek üzüyor beni.. iyiyim ama durgunum sessizim..
sen üzgünken ben mutlu olamam..aklıma geliyorsun..
sen mutlu olunca ancak ben mutlu olurum gibilerinden laflar etti o da üzüldü ama elimden bişey gelmiyo
tam bu konuyu atlatırken başka konu geliyor gündeme bununla birleşip tekrar ortaya çıkıyor....
onunla temas kurmayacaksın, temas kurmanı gerektiren durumlarda bile. bu kadar basit.
seni kimse onun giBi sevmesin zaten mümkünsedelikanlı adam sevdiğini yarı yolda Bırakmaz Bunu Bilir Bunu söylerim
![]()