Çooook çooook kötüyüm....nolur destek olun gücüm kalmadı.. tükendim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım güç ver...
Allahım güç ver..
Allahım güç ver..

güç ver..güç ver.. güç ver..
Dayanamıyorum Allahım güç ver... güç ver..
ağlamıcam hayır ağlamıcam Allahım güç ver bana

canım arkadaşım dayanmak zorundasın seni en iyi ben anlıyorum nefes alamıyorsun bazen oralarda durmak istemiyorsun onu her gördüğün de için içini yiyor ama onunla konuşamıoyrsun işde ah o hesap soramamak yok mu insanın içini yiyor.deli gibi sevdiğin aadam zamanını herşeyini onun için harcadığın adam suratına bile bakmıyor.güzel yüzlü arkadaşım sana unut diyemem unutamassın yaşanılan herşey hep önünde olucak ama sabret derim allah kaldıramayacağı yükü kimseye vermez een bulur bir gün görüceksin bu haksızlık kimsenin yanına kalmıcak sevgiler

canım arkadaşım dayanmak zorundasın seni en iyi ben anlıyorum nefes alamıyorsun bazen oralarda durmak istemiyorsun onu her gördüğün de için içini yiyor ama onunla konuşamıoyrsun işde ah o hesap soramamak yok mu insanın içini yiyor.deli gibi sevdiğin aadam zamanını herşeyini onun için harcadığın adam suratına bile bakmıyor.güzel yüzlü arkadaşım sana unut diyemem unutamassın yaşanılan herşey hep önünde olucak ama sabret derim allah kaldıramayacağı yükü kimseye vermez een bulur bir gün görüceksin bu haksızlık kimsenin yanına kalmıcak sevgiler

inşallah canım..bugün resmen bitmek istedim..ölmek istedim..
herşey o kadar üstüme geliyor ki...
ister istemez etrafımda sorunu olmayanlardan eksiğim ne nerede hata yapıyorum diyorum.. çok özeniyorum resmen içim gidiyor çok..imreniyorum...
ben sadece sevmiştim sadece çok sevdim...
Allahımm yapamıyorum artık..

cnm yapma ne olur..bak daha önceki konularımı takip edersen,geçen yıl zamanlar kadar çok acı yaşadımki,nasıl ayakta kaldım ben bile inanamıyorum..çok sevdiğim abimi kaybetmenin ardından nu tanıyıp onunla hayata gülmeye başlamıştım ama 1 yılın ardından o daha çok acıttı içimi..bıraktı ellerimi hemde sebepsiz...yıkıldım evet yıkıldım ama mücadele ettim ve tekrar hayatıma yeniden başladım..depresyonlarmı dersin,ilaçlarmı dersin,gecenin bir yarısı sinir krizlerimi dersin neler neler...şu an ne söylesekte sen uyumayacak,yemeyecek,içmeyecek ve kendne resmen işkence yaşatıcaksın ama inan değmiyr be güzelim değmiyor..şimdi aynaya baktığımda o günlerin beni ne kadarda yıprattığını farkediyorum..yapma lütfen biz yanındayız..bze yaz ama toplamaya çalış kendini..biliyorum söylemesi kolay ama başarırsın cnm sen güçlüsün bunu farketmek senn elinde inan

cnm yapma ne olur..bak daha önceki konularımı takip edersen,geçen yıl zamanlar kadar çok acı yaşadımki,nasıl ayakta kaldım ben bile inanamıyorum..çok sevdiğim abimi kaybetmenin ardından nu tanıyıp onunla hayata gülmeye başlamıştım ama 1 yılın ardından o daha çok acıttı içimi..bıraktı ellerimi hemde sebepsiz...yıkıldım evet yıkıldım ama mücadele ettim ve tekrar hayatıma yeniden başladım..depresyonlarmı dersin,ilaçlarmı dersin,gecenin bir yarısı sinir krizlerimi dersin neler neler...şu an ne söylesekte sen uyumayacak,yemeyecek,içmeyecek ve kendne resmen işkence yaşatıcaksın ama inan değmiyr be güzelim değmiyor..şimdi aynaya baktığımda o günlerin beni ne kadarda yıprattığını farkediyorum..yapma lütfen biz yanındayız..bze yaz ama toplamaya çalış kendini..biliyorum söylemesi kolay ama başarırsın cnm sen güçlüsün bunu farketmek senn elinde inan

ben onu o kadar çok sevdim ki...
yeri geldi anne arkadaş yeri geldi tutkulu bi aşık oldum onun için..
düşününce ta kalbimin ortası sızlıyo..
çok sevdim onu çoookk....
hem sevgi istedi benden.. bende bütün sevgimi verdim ona..bıraktı gitti sonra beni..:gitme:

anladigim kadariyla surekli iyi kotu anilari yadedip kendine iskence ediyorsun.
elimde degil diyeceksin, ama elinde. haksizlik edilen sensin. ayip edilen sensin. basini dik tut ve hayatina bak. birak o dusunsun bunlari. seni nasil kaybettigini dusunup o paralasin kendini. sen de sabirli ol ve tavrindan odun verme. bu dengesiz insana artik inanma.

hayat ne olursa olsun geç kalmayı affetmiyor.benim 7 ayım gecem gündüzüm olmadı.geçicek diyoruz ama bu acı geçmek bilmiyor güzel arkadaşım sanki ömür boyu bu yükü taşıycağım gibi hissediyorum.acaba onlar da bizim gibi üzülüyolar mı hayır sanmıyorum allaha dua et her akşam ediyorum allah yardımcımız olsun unutmak için yardımcı olsun

kac senelik sevgilim beni terk ettiginde tam 9 ay boyunca cok aci cektim, bu arada oss zamaniydi. oss'ye iki hafta kala onun baska birini sevdigini ogrendim ve tekrar yikildim, buna ragmen oss'den cok yuksek bir puan aldim hayatima bir sekilde devam ettim. ama aci gecmedi, kalp kirikligi gecmedi.
sonra ondan cok daha kiymetli, duzgun bir insan tanidim. yaralarimin hepsi iyilesti, hicbir sey kalmadi geriye.
omur boyu bu yuku tasimaktan, asik olamamaktan, guvenmemekten korkmayin. cunku oluyor. size degil, karsinizdaki insanin duzgunlugune, kalitesine bagli birsey bu. degmeyecek, dengesiz insanlar icin bosu bosuna aci cekmeyin. cektiginiz aciyi bile inceleyin ve hazmedin, sonra o kismi geride birakin, ta ki kafanizdaki tum hesaplari kapatana kadar. verilen sozlerin arkasindan kosmayin, cunku o sozler karsi taraf cayana kadar gecerli, sonra yakasina yapismanin bir faydasi yok, zorla guzellik olmuyor

Son düzenleme:
ahh ahh içim alev alev.. kalbim acıyo daralıyor..
cuma günü tamamen ayrılırken sarıldığımız anda doyamadım doyamıyorum sana diyen..
beni sıkıyorsun yüzünü görmek istemiyorum diyor akabinde..
sonra da hiçbirşeyime inanmıyor..sonra beni gerçekten sevdiğini biliyorum diyor..
şaştım kaldım ne düşündüğü hakkında...

Yanlış anlamayın ama dengesizmiş!!!!

Niye bu adam için yıpratıyorsunuz ki kendinizi...
Zamanında bizlerde yaşadık aynı acıyı ilginç bi boşlukta hatta uzay boşluğundaymış
gibi hissedersin kendini..
Ama zaman öyle güzel bir ilaç ki..
Kuzenimle aynı anda sevgililerimizden ayrılmıştık(erkektir kendisi)
"sen nasıl unuttun peki "demiştim.
klişe bir cevapla"hani eczanelerde falan bulunmayan bi ilaç var ya"dedi.
hangisi demiştim bende saf saf :)
"zaman"dedi
zaman herşeyin ilacıymış meğerse demişti...

gerçekten zamanla ohh çekeceğinden eminim....
her son yeni bir başlangıçtır...

ben onu o kadar çok sevdim ki...
yeri geldi anne arkadaş yeri geldi tutkulu bi aşık oldum onun için..
düşününce ta kalbimin ortası sızlıyo..
çok sevdim onu çoookk....
hem sevgi istedi benden.. bende bütün sevgimi verdim ona..bıraktı gitti sonra beni..:gitme:

ne kadr kendimi buldum sende biliyomusun okudum bastan sona ağlamamak için kendimi hakim olamadım 1 ay oldu bende terkedıldımm ne kadr acı bi duygu biliyorum 1 aydır her saniye bu acıyı içimde yaşıyorum inan..ölmek için dua edermi insan ediyosun herseyın sonu gelmiş gibi ama bunca seye ragmen hayata devam ediyosun..çok iyi anlıyorum gerçekten seni..allah sabır versin daha beter acılardan sakınsın...

sağolun hepinize..

bugün okulda ciddi bi mesele vardı notlarımla ilgili..
sevgilimde çok iyi anlardı onun çok gidip gelmişliği vardır sorun çıkardı durmadan..
mesaj atmak durumunda kaldım ona gayet ciddi bi mesajdı.. o da anlayışla karşıladı yapmam gerekenleri söyledi mesajda..
sonra benim için kötü bi olay oldu not sisteminde hallettin mi dedi hayır dedim..
mesaj atmaya başladı hayırlısı sen yaparsın sen edersin bende çok üzüldüm çok az puanım kalmıştı dedim bu teselli vermeye bana destek olmaya çalıştı..
bende durgunum senin üzgün olduğunu bilmek üzüyor beni.. iyiyim ama durgunum sessizim..
sen üzgünken ben mutlu olamam..aklıma geliyorsun..
sen mutlu olunca ancak ben mutlu olurum gibilerinden laflar etti o da üzüldü ama elimden bişey gelmiyo
tam bu konuyu atlatırken başka konu geliyor gündeme bununla birleşip tekrar ortaya çıkıyor....

Son düzenleme:
hayat habitata tabi ilişkiler silsilesidir genelde. siz aynı okulda olmanıza rağmen karşılaşmanıza rağmen tekrar bir araya gelemiyorsanız zaten bitmiş bu iş. at kafandan gerçekleri gör lütfen.

sağolun hepinize..

bugün okulda ciddi bi mesele vardı notlarımla ilgili..
sevgilimde çok iyi anlardı onun çok gidip gelmişliği vardır sorun çıkardı durmadan..
mesaj atmak durumunda kaldım ona gayet ciddi bi mesajdı.. o da anlayışla karşıladı yapmam gerekenleri söyledi mesajda..
sonra benim için kötü bi olay oldu not sisteminde hallettin mi dedi hayır dedim..
mesaj atmaya başladı hayırlısı sen yaparsın sen edersin bende çok üzüldüm çok az puanım kalmıştı dedim bu teselli vermeye bana destek olmaya çalıştı..
bende durgunum senin üzgün olduğunu bilmek üzüyor beni.. iyiyim ama durgunum sessizim..
sen üzgünken ben mutlu olamam..aklıma geliyorsun..
sen mutlu olunca ancak ben mutlu olurum gibilerinden laflar etti o da üzüldü ama elimden bişey gelmiyo
tam bu konuyu atlatırken başka konu geliyor gündeme bununla birleşip tekrar ortaya çıkıyor....

onunla temas kurmayacaksın, temas kurmanı gerektiren durumlarda bile. bu kadar basit.

ne zaman sevdiğim Birinden ayrılsam, hakkımda hayırlısı Bu değilmiş, kocam olacak adam Bir yerlerde Beni Bekliyor diye düşünürdüm hep.. hep.. hep.. gene aşık olup gene sevdalanıp sevgimi yüreğimi Beni hakedecek o adam giBi adamı Bekledim hep... hiç Bir yanlış aşk Beni umutsuzluğa itmedi.. Bu da değilmiş dedim ve yoluma devam ettim, kaderimde yazılı yol arkadaşımı Bulmaya.. ve sanırım sonunda Buldum.. eğer bu da değilse, gene umutsuzluğa kapılmam.. Benim sevgimi hak edecek Bana layık Biri Bi yerlerde mutlaka Beni Bekliyor diye düşünürüm

beni kimse bu kadar çok sevmemişti..
aramızın çok kötü olduğu dönemlerde bile bana kendimi o kadar özel hissettirdi ki..
bende ona karşı öyle davrandım.. bende onu çok sevmiştim..
ve çok korkuyorum..
ilerde hep onun sevgisini ararsam..ya onun kadar kimse sevemezse..
hiçbir zaman onla olduğum kadar mutlu olamazsam

seni kimse onun giBi sevmesin zaten mümkünse :delphin: delikanlı adam sevdiğini yarı yolda Bırakmaz Bunu Bilir Bunu söylerim :delphin:

seni kimse onun giBi sevmesin zaten mümkünse :delphin: delikanlı adam sevdiğini yarı yolda Bırakmaz Bunu Bilir Bunu söylerim :delphin:

bu kesinlikle doğru..
benim karşıma hiç gönlümce sevebileceğim kimse çıkmıcak herhalde..
ne zaman birini korkmadan sevmeye başlasam.. yarı yolda kalıyorum...
:gitme:

erkekler böyledir canım
belkide bu onların vicdanını rahatlatma yöntemidir
günah çıkarmada diyebiliriz
şöyleki nasılsa o benim için üzülmedi,benimleyken mutlu değildi gibi sözlerle vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyo olabilirler
ayrılığı kabullenmen, bu acıyla yaşaman büyük başarı !
zor olmuştur eminim ama başarmışsın
buda geçicektir eminim
ayrılık acısına dayanana bu acı vız gelir
allah yardımcın olsun inşallah :çok üzgünüm:

kabullendim.. 3 4 gün geçince onun yanında olamayınca insana dank ediyor..
ama benim mutsuzlupumun tek suçlusu o..
hayatımı bozdu..:gitme:

Back
X