Cooookkk üzülüyorum

Arkadaşım ne güzel tüm kontroller temiz çıkmış. Demek ki sadece bireysel farklılık söz konusu.

Benim kardeşim de geç konuştu, üstelik arada seninki tek tük kelime biliyormuş, bizimki sanki başka bir dil konuşur gibi anlamsız heceler, kelimelerle konuşurdu. Hatta kendi kendine konuşuyordu, uzun zaman da devam etti.

Şimdi mükemmel konuşur, zaten bir konuşmaya başladı herkes hayret etti bu çocuk nasıl böyle güzel konuşuyor diye.

Yani öyle çocukken konuşma problemi yaşayıp ömür boyu sorun yaşayan belki çok çok az vardır.

Oyleleri cookkk arkadaslar ben neler duydum bosda veremiyorum birkere esimin bir akrabasi bize gelmisti kizi vardi uc yaslarinda masallah dedim cok tatli evet kizim oyledir seninkide tatli ama iste konusamiyor diyir cookkk uzuldum neden konusamiyor diye soruyor boyleleri cookk benim oglumda tatliymis ama konusamiyormus:(:43:

Pardonda ne alaka???

anlayamadım...sız şimdı benım sıze onerdıgım programamı tepkı yaptınız ...nasıl ne alaka..gıttıgınız her dr bır sorun olmadığını soylemış...e oyle ıse..aıle arası bır ıletışımsızlık var dıye duşunuyorum..programı dınleyıp yorum yapsaydınız bu cevabı yazmazdınız..neyse...allah yardımcın olsun...

Aile içindeki iletişim eksikliğinden kaynaklanan bir duruma şahit olmuştum. Çocukla pek konuşmuyor, oynamıyor, çocuğu sadece oyalıyorlardı - yani sebebin bu olduğu ortaya çıkmıştı. Oyalamak derken; çocuğu uslu dursun diye televizyonun karşısına oturtmak gibi alışkanlıkları vardı. Aile davranışını değiştirdikten sonra zamanla düzelmişti.

Aile içindeki iletişim eksikliğinden kaynaklanan bir duruma şahit olmuştum. Çocukla pek konuşmuyor, oynamıyor, çocuğu sadece oyalıyorlardı - yani sebebin bu olduğu ortaya çıkmıştı. Oyalamak derken; çocuğu uslu dursun diye televizyonun karşısına oturtmak gibi alışkanlıkları vardı. Aile davranışını değiştirdikten sonra zamanla düzelmişti.

Ins bizimkide zamanla duzelir:43:

bir kardeşi var mı ? bnm yiğenimde de bu sorun vardı kardeşi olunca maşallah şakımaya başladı:34:

Back
X