çoooook acil yardım bi akıl verin

sttk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
41
0
46
İstanbul
terziye etek ve gömlek diktirdim ilk olarak modelleri gösterip . fiyatını ögrendim .keseme uyarsa diktirecektim bana etegi 30 tl gömlegi modeline göre 25 30 arası dedi tamam bugün elbise için son provaya gitigimde gömlek hiç olmamıştı saat bir buçukta gidip dört te çıktım dört beş keç giy çıkar orasını daralt burasını kaldır sonunda üzerime oturan bi gömlek çıktı ortaya borçumu sordugumda 80 milyon dedi .. bende çıkışınca 70 indi neymiş bu günkü günden beri benle ugraşıyormuş .bana yarın 70 tl geliyorsun elbiseni alıyorsun yoksa alamazsın bende elbise senin olsun kumaşımın parasını verdedigimde hadicanım hadi .diyip ugurladı şimdi ben nidim

Konuyu 2 defa açtınız.zaten fikrim söylemiştim diğer sayfada benimle beraber birkaç arkadaşta..Ama yeniden söyliyim.Terzi kendi beceriksizliğinin faturasını size çıkartmış ve birde saygısızlıkla süslemiş.Bence tüketici haklarına şikayet edin.Edin ki yaptığı saygısızlığın ve beceriksizliğinin bedelini ödesin..

evet bunu bende düşündüm ama elimde herhangi bir belge ne bilim fatura gibi birşeylerin olması gerekmiyormu.. açıkcası yarın gidip 60tl yi verip elbisemi almayı düşünüyorum aynı şekide davranırsa polisi çagıracagım

Back
X