Çocuk Hastalıkları çooooook acil yardım anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

macar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
37
0
86
42
İstanbul
sevgili anneler bebeğimin burnu tıkalı ememiyor deniz suyu okyanus suyu damla hepsini denedim doktora götürdüm ciddi bişe değil dedi ama bi görseniz yavrumu nefes alamadıkça öksürüyor ve ağlıyor genzi balgamlanmış ama ben ne yapıcamı bilmiyorum lütfen bana yardımedin

chicco nun iyonlu soğuk buhar makinası var..kullanmanı tavsiye ederim..bebişin bulunduğu ortam da kalorifer klima varsa ortamı çok kurutur..ben kullanıyorum çok da memnunum...ayrıca benimkinin burnu tıkalı olduğunda japlo marka aldığım bir burun aspiratörü var...önce serumla yıkayıp burnun içini yumuşatıyorum sonrasında aspiratörle çekiyorum..artı buhar makinasını kullanıyorum..rahat nefes alıyor..geçmiş olsun

chicco nun iyonlu soğuk buhar makinası var..kullanmanı tavsiye ederim..bebişin bulunduğu ortam da kalorifer klima varsa ortamı çok kurutur..ben kullanıyorum çok da memnunum...ayrıca benimkinin burnu tıkalı olduğunda japlo marka aldığım bir burun aspiratörü var...önce serumla yıkayıp burnun içini yumuşatıyorum sonrasında aspiratörle çekiyorum..artı buhar makinasını kullanıyorum..rahat nefes alıyor..geçmiş olsun

çok teşekkür ederim sağolasın.ev kaloriferli tavsiyelerin çok işime yarayacak

Bende free-love arkadaşımın kullandıklarını kullanıyorum Özellikle chicco iyonizeden çoookk memnunum. Birde en son doktorumuz 1 lt sıcak suya biraz viks koy odanın bir köşesine yerleştir demişti o da çoookk iyi geldi oğluma

Bende free-love arkadaşımın kullandıklarını kullanıyorum Özellikle chicco iyonizeden çoookk memnunum. Birde en son doktorumuz 1 lt sıcak suya biraz viks koy odanın bir köşesine yerleştir demişti o da çoookk iyi geldi oğluma

viks olayını bende denicem çok iyi bir fikir...tşk ederim

canım ya bişi sorcam konuyla alakası yok ama yardımcı olursan sevinirim..bu siteye yeni üye oldum...bende bebişimin resmini eklemek istiyorum..fakat mesajın alt kısmına yani sendeki gibi bunu nasıl yapabilirim...

selam.en üstte kullanıcı paneli var ordan kullanıcı profilini düzenleyip istediğin resmi koyabilirsin albüm bile yaparsın buarada hoşgeldin aramıza bende kulüpte çok eski değilim ama çok faydasını gördüm

Back
X