çöp kovasına wc ..

Ben de evim dışında bir yerde lavaboyu kullanamayanlardanDIM.
Sürekli sistit sorunum olurdu, doktorum güzel bir şey önerdi.
Eğer gittiğiniz yerlerde klozet kağıdı yoksa siz peçeteyle kaplayın ve sifonu çekip içine 3-5 parça tuvalet kağıdı atın, öyle kullanın demişti.
Artık her yerde bunu uyguluyorum, arkadaşınıza da sanki başkasının başına gelmiş gibi durumu anlatın.
Bu çözümü söyleyin, anlar heralde ne diyeyim...

ben hep böyle yapıyorum
evde de yapıyorum tuvalete tuvalet kağıdı atmayı
çünkü öbür türlü su sıçrayabiliyor

:1:Düşündüm düşündüm buldu m
Poposu havada wc ye yapmaya kalktı sonra denk getiremedi kenarlara ve yere yaptı
Sonra pecetelerle suyunu emdirdi yerlerin ama paspasa bişi yapamadı

Son düzenleme:
Ben hemen mesaj çekerdim '' Canım lütfen birdahaki sefere çöpkutusuna işersen önce sifonu çek! Sonrada pisliğini temizle'' Anlardı ve bir daha gelmezdi sanırım:)
kızlar sizlere birşey soracagım enterasan bi konu kusurumada bakmayın böyle bir konu ile karşınıza geldiğim için.
bugün arkadaşım geldi wc girdi ardından ben girdim baktım çöp kovasının yanındaki paspasın ucu ıslanmış çöp kovasının içini açtım baktım tüm peçeteler ıslak ve çöp kovamızın altı kırık oldugundan dışarı akmış hı birde hiç kuyllanılmamış peçetelerle örtülmüş. neyse sanıyorum değil eminim arkadaşım çöp kovasının içine yapmış çişini :( biraz titiz mikrop kapcam diye wc oturmamış. gel gelelim onunla evde gezindi annemde girdi kızın yanında temizleyemedim bi paspasları makinaya attım. halılaırmda dün geldi yıkamadan gene yıkamaya veremem param yok oturup ya kendim yıkıcam ya silcem :( şimdi benim kıza söylemem lazım bunu ama nasıl? ne yapcam ben? neden dengesiz insanlar beni buluyor. yıllardırda tanırım ama hatırlamıyorm hiç bizim evde wc girmişmiydi. ne yapayım?

şöyle desem cnm kusurabakma da birşey soracagım wc girdiğinde çişini çöp kovasınammı yaptın eğer öyleyse halıları tekrar yıkayayım turab yerlerde geziyor ya mikrop kapmasın kusurabakma falanmı yazsam? kaç kez yazdım msj sildim. offff yada hiçbirşey olmamış gibi msj atmasam mı?

Ben hemen mesaj çekerdim '' Canım lütfen birdahaki sefere çöpkutusuna işersen önce sifonu çek! Sonrada pisliğini temizle'' Anlardı ve bir daha gelmezdi sanırım:)

ewewt muhtemelen gelmezdi bir daha :) o onun cehaleti. insanlık bende kalsın dedim dolaylı söyledim. bir daha aynı şey olursa ki sanmıyorum bir daha yapsın o zaman insanlıktan çıkabilirim :)

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cop kovasına mıııııııııııııııııııııııııı? :52:

yazılanların hepsini okuyamadım ama şöyle sorabilirsiniz. Direk çişini çöpe mi yaptın diye sorulmaz ama kibar bir şekilde çöp kovasının ıslak oldugunu alttan sızıntı yaptıgını anlatın ona. Belki geçreği söyler. Hem bakalım ne diyecek bu duruma :s

hem güldüm hem sinirlendim
ya ama illaki ya kokar yada sızar çöp kovasından bunu düşünememiş mi ne ayıp şey ya tutup kendi evinde gitseymiş,insanların midesini bulandırıyo

ünideyken bi arkadaş vardı okuldaki wc lere gidemiyordu yanında çöp poşeti getirip ona yapıp atıyodu,bazen gittiği başka yerlerde de uyguluyomuş bunu o aklıma geldi:))

titiz insanlar çok ilginç geliyor bana ne biliyim otobüste direklerden tutunmayan başkasının tuvaletine giremeyen denk geldimi söylüyorum yapmadıkları şey neyse onu söyleyip arkadaş yaptı kanser oldu diyorum :) tuvalette titizlenmek nedir yaa zaten yaptığın pislik elini yıkarsın olur biter altınmı sıçıyosunda titizleniyosun :)

hem güldüm hem sinirlendim
ya ama illaki ya kokar yada sızar çöp kovasından bunu düşünememiş mi ne ayıp şey ya tutup kendi evinde gitseymiş,insanların midesini bulandırıyo

ünideyken bi arkadaş vardı okuldaki wc lere gidemiyordu yanında çöp poşeti getirip ona yapıp atıyodu,bazen gittiği başka yerlerde de uyguluyomuş bunu o aklıma geldi:))

bunlar kendini temizlik abidesi olarak görüyor artık düşün :)

Benim böyle bi tanıdığım var tuvalet ihtiyacını kimsenin ve hiç bi yerin wcsinde gidermiyo tutuyo..
Bize gelsin tutar eve gider yada o halde ona çare bulmalı bezlensin bu ne iğrençlik yafuu

ewet eminim.
Şaka gibi sinir oldum yaaa eminmisiniz peki :53: :53: :53:

ben dolaylı yoldan söyledin anladıysa ne ala anlamadıysa ne yapalım :) anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı soksan az
yazılanların hepsini okuyamadım ama şöyle sorabilirsiniz. Direk çişini çöpe mi yaptın diye sorulmaz ama kibar bir şekilde çöp kovasının ıslak oldugunu alttan sızıntı yaptıgını anlatın ona. Belki geçreği söyler. Hem bakalım ne diyecek bu duruma :s

bence o kovaya yapıp wcye dökücekti ama sızınca tuvalat kağıdıyla olayı kapamaya çalışmış olmamış :9: sizin adınıza üzüldüm böle hastaysa altını bezlesin en iisi nebiçim insanlar var alışveriş merkezi hastanelerde falan hep görüyoruz göya çok titizler heryere işeyip suyu bile çekmezler pismiş diye ulan sen öle yapmasan wc öle pislenirmi valla kadınlar erkeklerden pis olmaya başladı bu nedir :47:

kızlaaarr kopuyorum cevaplara kopuyorumm harikasınızzzz. işyerindeyim kendi kendime katılıyorum bilgisayarın önündeeee gören olmasın mazallahh :27:
konuya gelince aklım havsalam mantığım aklı başında,yetişkin hele de titiz bir bayanın çöpe çiş yapabileceğini almıyoor,hala başka bişeydir diye düşünüyorum veya öyle düşünmek istiyorumm...eğer gerçekten böyle birşey yaptıysa üzgünüm ama arkadaşınız ruh hastası şizofren bile olabilir :50:

Arkadasiniz birdaha size gelirse wc ye
Giderken eline bir lazimlik tutusturn bence.

hahahah aklıma bir çöp kovası fantazim geldi ,
arkadaşımın şirketteyiz ,bir sanayi sitesi içerisinde şirketi ve bloklardan oluşan binalar şeklinde ofisler ,wc ler her binanın en alt katında ,akşam saati çıkıcaz ,sitebekçisi tüm ışıkları söndürmüş,kimse kalmadı diye ,ama biz içerdeyiz ve ben çok sıkıştım ,yani hani son raddeye gelir de yürüyemessin ya öyle oldum ,arkadaş çöp kovasını verdi al yap buna bu karanlıkta wc yi bulamayız dedi ,altına yapmandan iyidir dedi,yaptım tabi :1:sonra kovayla beraber çişi çıkıştaki çöp konteynerına attık,
aklıma birden bu geldi ,tabi bu arkadaşın yaptığı akıl almaz ,ben zor durumdaydım ,ama onun elinin altında yapabileceği bir wc varmış ,ne akla hizmet çöpe yapmış anlayamadım valla.

Back
X