çöp kovasına wc ..

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
114
688
39
kızlar sizlere birşey soracagım enterasan bi konu kusurumada bakmayın böyle bir konu ile karşınıza geldiğim için.
bugün arkadaşım geldi wc girdi ardından ben girdim baktım çöp kovasının yanındaki paspasın ucu ıslanmış çöp kovasının içini açtım baktım tüm peçeteler ıslak ve çöp kovamızın altı kırık oldugundan dışarı akmış hı birde hiç kuyllanılmamış peçetelerle örtülmüş. neyse sanıyorum değil eminim arkadaşım çöp kovasının içine yapmış çişini :( biraz titiz mikrop kapcam diye wc oturmamış. gel gelelim onunla evde gezindi annemde girdi kızın yanında temizleyemedim bi paspasları makinaya attım. halılaırmda dün geldi yıkamadan gene yıkamaya veremem param yok oturup ya kendim yıkıcam ya silcem :( şimdi benim kıza söylemem lazım bunu ama nasıl? ne yapcam ben? neden dengesiz insanlar beni buluyor. yıllardırda tanırım ama hatırlamıyorm hiç bizim evde wc girmişmiydi. ne yapayım?

şöyle desem cnm kusurabakma da birşey soracagım wc girdiğinde çişini çöp kovasınammı yaptın eğer öyleyse halıları tekrar yıkayayım turab yerlerde geziyor ya mikrop kapmasın kusurabakma falanmı yazsam? kaç kez yazdım msj sildim. offff yada hiçbirşey olmamış gibi msj atmasam mı?

Ayıp yaptığı yahu,düşünmesi gerekirdi bunu.. Bence mesaj atmayın,eğer yapmış olsa sanki "aa evet ya oraya yaptım" mı diyecek? Hayır.. Rahatsız olacaksan temizliğe girişmende fayda var..

nasıl yani !!!
wcye girdi ve çöp kovasına mı yaptı çişini..
iğrenç kadın ya..
ne pis şey o öyle..
bide titizmiş, ne titizi pisliğin mikroplunun teki..
titiz olan kapı kapı gezmez, wc sorunu yüzünden..
çok titizde wc ye gitmek istemiyorsa otursun evinde..
tiksinç şey, elalemin çöp kovasına işemiş pis kadın ya..
çıldırcam..

ALLAH'IM SEN KORU YARABBİİİİİMM..

Resmen dellendim..

yani büyük söylemeyeyim, eğer öyle birşey yaptıysa;
iki cihan bir araya gelse onunla bir daha görüşmem..
ölse umrumda olmaz..
ben temizlik hastasıyım ve bu durum çıldırma sebebim..

zaten benimde bunun kadar olmasada,
bir iki tane pis arkadaşım vardı..
tuvaleti doğru düzgün kullanmadıkları için derhal hayatımdan çıkardım..
kapıya geldiklerinde evde yok numarası yaptım..
anladılar en sonunda görüşmek istemediğimi..
hiiiçte lazım değil bana öyle arkadaş..
şimdi tertemiz arkadaşlarım var..
dünyada insanmı kalmadı da o pis kızlarla arkadaşlığımı sürdüreyim..

ver arkadaşım ver halıları yıkamaya..
bul buluştur, yıkamaya yolla tekrar..
böylelerinin adama ne faydası var, zarardan başka..

ya böyle şeylerde hep beni bulur..
ben hep bdv ye takılırım ama forum takipte rastladım bu konuya..
hayattada böyle, ben pislikten kaçtıkça hep gelip beni bulur..
kkda da geldi bu konu beni buldu ya, pess diyorum artık..

walla iyi çıldırttı senin misafir beni, çeneme vurdu sinirim..

kızlar sizlere birşey soracagım enterasan bi konu kusurumada bakmayın böyle bir konu ile karşınıza geldiğim için.
bugün arkadaşım geldi wc girdi ardından ben girdim baktım çöp kovasının yanındaki paspasın ucu ıslanmış çöp kovasının içini açtım baktım tüm peçeteler ıslak ve çöp kovamızın altı kırık oldugundan dışarı akmış hı birde hiç kuyllanılmamış peçetelerle örtülmüş. neyse sanıyorum değil eminim arkadaşım çöp kovasının içine yapmış çişini :( biraz titiz mikrop kapcam diye wc oturmamış. gel gelelim onunla evde gezindi annemde girdi kızın yanında temizleyemedim bi paspasları makinaya attım. halılaırmda dün geldi yıkamadan gene yıkamaya veremem param yok oturup ya kendim yıkıcam ya silcem :( şimdi benim kıza söylemem lazım bunu ama nasıl? ne yapcam ben? neden dengesiz insanlar beni buluyor. yıllardırda tanırım ama hatırlamıyorm hiç bizim evde wc girmişmiydi. ne yapayım?

şöyle desem cnm kusurabakma da birşey soracagım wc girdiğinde çişini çöp kovasınammı yaptın eğer öyleyse halıları tekrar yıkayayım turab yerlerde geziyor ya mikrop kapmasın kusurabakma falanmı yazsam? kaç kez yazdım msj sildim. offff yada hiçbirşey olmamış gibi msj atmasam mı?

aman allahım, çöp kovası olmasa nereye yapacaktı peki
ayrıca bunun titizlikle alakası yok bence ya, psikolojik bi sorunu olmasın
ya ağzını ara bence, ben olsam o insanla bi daha görüşmem
klozetin çevresine döşesin tuvalet kağıtlarını otursun, çok tiksiniyosa o zaman başkasının evine gitmesin yani, çok tuhaf geldi

Ben olsam ne yapardım diye düşündüm de;

zaten çiş çiştir yani su ile karıştırılmaz,eminsem çöp kovamı wc olarak kullandığına tabii söylerim.

Ama %100 eminsem söylerim,o ister inkar etsin ister kabul etsin,fark etmez o saatten sonra.

tövbe tövbe...:53:bence su filandir ya akil mantik var cop kovasinda anlasilmicakmi isedigi acaba taharet filan alirken suyu dokmus olmasin :26:

Bir bayan çöp kovasına nasıl işeyebilir ki? :))))
Madem kıçı havada işeyebiliyor klozete işeyeydi :37:

wc den mikrop kapabilir de çöp kovasına tuvalet kağıdı vs atılmıyor mu ki sanki
samimiyet derecenize göre sorun derim bi şekilde
ufak bebeğiniz var sonuçta

Alışveriş merkezlerinde klozetin üzerine tırmanıp, tüneyip klozetin içi hariç her yere işeyenler mi istersiniz, restoran tuvaletinde yine tüneme sırasında klozet kapağına büyük tuvaletini yapanlar mı?..... Titizlik, temizlik buysa, kusura bakmayın da başlarım öyle titizliğe... Herkesle aynı klozete oturmak istemiyorsanız, sereceksin tuvalet kağıdını öyle oturacaksın. Artık yetişkin insanlara da en baştan tuvalet eğitimi mi vermek lazım? Ne biçim insanlar var ya.. :19:

Yok canım daha neler artık eğer öyle birşey yapmış olsa temizlenmez ki öyle peçeteyle falan sızar baya baya aşağısından da kırıkmış madem çöp kovası. Sadece paspası az ıslatmakla kalmazdı yani silmesine fırsat kalmadan nasılda akardı ay söylerken bile tiksiniyorum ama zannetmem kesinlikle. Siz tabii ki çöp kovasına böyle birşey yaptın mı diye mesaj atma olur mu hiç öyle birşey eğer böyle birşey yapmadıysa çok ayıp olur yapmış olsa da deme görüşmezsin bir daha olur biter. Hiç duymadım böyle birşey.

Yok artık yaa :53: :53:

çöp kutusunaa.. :37: :37: Ne desem bilemedim.. Hasta o kadın hasta..Bir daha geldiğinde çöp kovasını banyodan çıkartın bakalım ne yapacak :)))

çöp kutusunaa.. :37: :37: Ne desem bilemedim.. Hasta o kadın hasta..Bir daha geldiğinde çöp kovasını banyodan çıkartın bakalım ne yapacak :)))

Bu sefer de lavaboya yapar :31:

Umarım sadece zannediyorsunuzdur fakat böyle bir ihtimal de var tabi çünkü ben de bikeresinde avm de tuvalete girdim klozetti sonra bi baktım yer ıslak üstüne basmışım falan:53: sanırım yere işemiş insanlıkdışı varlık!!! İğrençti ya iğrenç inşallah böyle 'titiz' olduğu için bencilce davranıp başkalarını hiçe sayan insancıkların başına da ayyynısı gelir. Kendilerinin en dikkat ettiği en istemediği şeyin içine eder gelir biri! :47::47::47:

Neyse keşke paranız olsaydı da o ıslaklıktan örnek alıp laboratuvara verip eğer o ıslaklık idrar ise suratına çarpsaydınız:47:

Samimiyetiniz nedir ve bundan sonra ona nasıl davrancaksınız bilemem ama güvenilmez bir insan olduğunu düşünüyorum.

Halılarınızı da birşekilde temizlemeniz gerek iyi bir dezenfektanla!

Kolay gelsin diyorum ama yanına bırakmayın eğer emin olursanız:41::19::47::47::47:

valla su olmaısnı temenni ederdim ama adım kadar eminim. nasıl diyeceksiniz çöp kovasının içine su gelmesi imkansız klozetin muslugundan alıp içine dökmesi lazım ki tüm peçeteler ıslar komple sızmış paspasım ıslak 1 2 metre peçeteyi üstüne koymuş oda nemli. çöpün içindeki poşeti çıkarttım akıyor kovada var. böyle yani.
yok artık !!! su falan o canım yaa kesin :ssz:

zaten bugün halılarımı koltuklarımı yıkadım. paspasları dün attım, ozonladım 3 kez wc yi. kovayı.
Ayıp yaptığı yahu,düşünmesi gerekirdi bunu.. Bence mesaj atmayın,eğer yapmış olsa sanki "aa evet ya oraya yaptım" mı diyecek? Hayır.. Rahatsız olacaksan temizliğe girişmende fayda var..

:) valla cnm haklısın ne desen.
nasıl yani !!!
wcye girdi ve çöp kovasına mı yaptı çişini..
iğrenç kadın ya..
ne pis şey o öyle..
bide titizmiş, ne titizi pisliğin mikroplunun teki..
titiz olan kapı kapı gezmez, wc sorunu yüzünden..
çok titizde wc ye gitmek istemiyorsa otursun evinde..
tiksinç şey, elalemin çöp kovasına işemiş pis kadın ya..
çıldırcam..

ALLAH'IM SEN KORU YARABBİİİİİMM..

Resmen dellendim..

yani büyük söylemeyeyim, eğer öyle birşey yaptıysa;
iki cihan bir araya gelse onunla bir daha görüşmem..
ölse umrumda olmaz..
ben temizlik hastasıyım ve bu durum çıldırma sebebim..

zaten benimde bunun kadar olmasada,
bir iki tane pis arkadaşım vardı..
tuvaleti doğru düzgün kullanmadıkları için derhal hayatımdan çıkardım..
kapıya geldiklerinde evde yok numarası yaptım..
anladılar en sonunda görüşmek istemediğimi..
hiiiçte lazım değil bana öyle arkadaş..
şimdi tertemiz arkadaşlarım var..
dünyada insanmı kalmadı da o pis kızlarla arkadaşlığımı sürdüreyim..

ver arkadaşım ver halıları yıkamaya..
bul buluştur, yıkamaya yolla tekrar..
böylelerinin adama ne faydası var, zarardan başka..

ya böyle şeylerde hep beni bulur..
ben hep bdv ye takılırım ama forum takipte rastladım bu konuya..
hayattada böyle, ben pislikten kaçtıkça hep gelip beni bulur..
kkda da geldi bu konu beni buldu ya, pess diyorum artık..

walla iyi çıldırttı senin misafir beni, çeneme vurdu sinirim..

valla sende haklısın cnm hepiniz haklısınız.
aman allahım, çöp kovası olmasa nereye yapacaktı peki
ayrıca bunun titizlikle alakası yok bence ya, psikolojik bi sorunu olmasın
ya ağzını ara bence, ben olsam o insanla bi daha görüşmem
klozetin çevresine döşesin tuvalet kağıtlarını otursun, çok tiksiniyosa o zaman başkasının evine gitmesin yani, çok tuhaf geldi

%100 eminim mümkünatı yok oraya hemen hemen 1 maşrapa su dokmenin ki wc de maşrapada yok artı psikopatmı ne diye peçetelerin oldugu yere su döksün.
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm de;

zaten çiş çiştir yani su ile karıştırılmaz,eminsem çöp kovamı wc olarak kullandığına tabii söylerim.

Ama %100 eminsem söylerim,o ister inkar etsin ister kabul etsin,fark etmez o saatten sonra.

değil cnm
tövbe tövbe...:53:bence su filandir ya akil mantik var cop kovasinda anlasilmicakmi isedigi acaba taharet filan alirken suyu dokmus olmasin :26:

baya güldüm valla dediğine bencede keşke adam gibi wc işeseydi yada bana deseydi ya cnm ben titizim yapamam bana birşey verde içine işiyim verirdim işe yaramayan bi kap kacak pet atardık çöpe garipsemezdim
Bir bayan çöp kovasına nasıl işeyebilir ki? :))))
Madem kıçı havada işeyebiliyor klozete işeyeydi :37:

valla yekten soramadım ama evi kırkladım
wc den mikrop kapabilir de çöp kovasına tuvalet kağıdı vs atılmıyor mu ki sanki
samimiyet derecenize göre sorun derim bi şekilde
ufak bebeğiniz var sonuçta

ay evet sorma ya avm ler restoranlar vs berbattt
Alışveriş merkezlerinde klozetin üzerine tırmanıp, tüneyip klozetin içi hariç her yere işeyenler mi istersiniz, restoran tuvaletinde yine tüneme sırasında klozet kapağına büyük tuvaletini yapanlar mı?..... Titizlik, temizlik buysa, kusura bakmayın da başlarım öyle titizliğe... Herkesle aynı klozete oturmak istemiyorsanız, sereceksin tuvalet kağıdını öyle oturacaksın. Artık yetişkin insanlara da en baştan tuvalet eğitimi mi vermek lazım? Ne biçim insanlar var ya.. :19:

zaten kovada biraz kalmış hepsi dışarda benim gördüğümde sızıntıyı azdı sonra hepsi paspastaydı. bende ilk defa yasadım
Yok canım daha neler artık eğer öyle birşey yapmış olsa temizlenmez ki öyle peçeteyle falan sızar baya baya aşağısından da kırıkmış madem çöp kovası. Sadece paspası az ıslatmakla kalmazdı yani silmesine fırsat kalmadan nasılda akardı ay söylerken bile tiksiniyorum ama zannetmem kesinlikle. Siz tabii ki çöp kovasına böyle birşey yaptın mı diye mesaj atma olur mu hiç öyle birşey eğer böyle birşey yapmadıysa çok ayıp olur yapmış olsa da deme görüşmezsin bir daha olur biter. Hiç duymadım böyle birşey.

valla yok artık. bende öyle yapacagım bir daha geldiğinde wcden kovayı çıkartacagım

zannetmiyorum eminim cnm kopmle kırkladım evi.
Bu sefer de lavaboya yapar :31:

Umarım sadece zannediyorsunuzdur fakat böyle bir ihtimal de var tabi çünkü ben de bikeresinde avm de tuvalete girdim klozetti sonra bi baktım yer ıslak üstüne basmışım falan:53: sanırım yere işemiş insanlıkdışı varlık!!! İğrençti ya iğrenç inşallah böyle 'titiz' olduğu için bencilce davranıp başkalarını hiçe sayan insancıkların başına da ayyynısı gelir. Kendilerinin en dikkat ettiği en istemediği şeyin içine eder gelir biri! :47::47::47:

Neyse keşke paranız olsaydı da o ıslaklıktan örnek alıp laboratuvara verip eğer o ıslaklık idrar ise suratına çarpsaydınız:47:

Samimiyetiniz nedir ve bundan sonra ona nasıl davrancaksınız bilemem ama güvenilmez bir insan olduğunu düşünüyorum.

Halılarınızı da birşekilde temizlemeniz gerek iyi bir dezenfektanla!

Kolay gelsin diyorum ama yanına bırakmayın eğer emin olursanız:41::19::47::47::47:

biraz önce aradı napıyorsun dedi dedim evi kırkladım neden dedi ya wc de paspas ıslanmış çöp kovası falanda suydu artık ne olmuş bilemiyorum işgillendim halıları koltukları yıkadım evi ozonladım dedim aaa ne olmuş ki dedi bilmem su nasıl gitmiş çöp kovasına bende anlayamadım oda konuyu değiştirdi falan falan :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla.. bugün okadar yoruldugumamı yanayım sinirlendiğimemi yanayım her wc girdiğimde aklıma gelmesinemi yanayım bilemedim. yekten söylemek de vardı ama kendime yakıştıramadım. utandırmak istemedim. ama lafı söyledim o da anladı ve kapattı teli zaten.ç

bence iyi yapmışsın, direk söyleyip utandırmaya gerek yoktu

senin içinde enteresan bi anı oldu
:1::1:

bence iyi yapmışsın, direk söyleyip utandırmaya gerek yoktu

senin içinde enteresan bi anı oldu
:1::1:

bence direkt söylenip utandırılmalı kusurabakma..
ne demek yani çöp kovasına yapmak?

sokakta biryerde yapmıyor ki..

çok titizse peçeteleri serer klozetin kenarına oturur ..öyle de oturamıyorsa gitmesin kimsenin evine..

millet onun çişini ordan burdan temizlemek zorunda mı?

o başkalarının çişinden titizleniyor da, millet onun çişini temizlemek zorunda mı?

ben bile 2 yaşındaki kızımın çişi biryere sıçrarsa 20 kere siliyorum kocaaa insanın çişini ben neden ordan burdan silecek mişim?
kesinlikle birşekilde söylerdim içimde neden kalsın?

heryerde böyle yapıyordur millet de utanıp söylemiyordur o da devam ediyordur..birilerinin ona haddini bildirmesi lazım

bir daha da görüşmem..

terbiyesiz şey..

bence direkt söylenip utandırılmalı kusurabakma..
ne demek yani çöp kovasına yapmak?

sokakta biryerde yapmıyor ki..

çok titizse peçeteleri serer klozetin kenarına oturur ..öyle de oturamıyorsa gitmesin kimsenin evine..

millet onun çişini ordan burdan temizlemek zorunda mı?

o başkalarının çişinden titizleniyor da, millet onun çişini temizlemek zorunda mı?

ben bile 2 yaşındaki kızımın çişi biryere sıçrarsa 20 kere siliyorum kocaaa insanın çişini ben neden ordan burdan silecek mişim?
kesinlikle birşekilde söylerdim içimde neden kalsın?

heryerde böyle yapıyordur millet de utanıp söylemiyordur o da devam ediyordur..birilerinin ona haddini bildirmesi lazım

bir daha da görüşmem..

terbiyesiz şey..

valla canım çok haklısında, ben böyle bir insanla bir daha görüşmeyeceğim için son görüşmemizin bu şekilde olmasını istemezdim, yani benim başıma gelse

çöp kovasına nasıl yapabilir ki? ancak bir erkek çocuğu yapabilir bence bunu :19:

çöp kovasına nasıl yapabilir ki? ancak bir erkek çocuğu yapabilir bence bunu :19:

Hastanede idrar tahlili için bardaklara nasıl yapılabiliyorsa, çöp kovasınada yapılabilir :40:

Ama çook sinir bozucu birşeyy ben olsam kesinlikle yüzüne söylerdimm.. kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil..

Back
X