canım üzme kendini bak ben 2006 senesinde ilk defa lise -2 ve lise-3 konu ilk defa çıkacaktı ikinci senemdi lise de 2 ve3 sınıf ta öss çıkmaz diye ders işlenmedi temel yok dershanede ne kadar tamamlayabilridim ki çok çalıştım .. gelen puan diğer seneden bile kötüydü ... ama sıralamaya bakınca bir önceki seneye çevirince puanım iyileşti
puanı görünce bende kahroldum ağladım .. ama öğrenince ve istediğim yere tutuyordu SIRALAMAM .. anlatılamaz bir duygu .. şuan iş bulamasam da istediğim yeri kazanmıştım .. o yüzden sınavın kötü geçtiğine bakma .. sıralama sınavı bu zaten .. sana zor geldiyse herkese zor gelmiştir .. haticeye değil neticeye bak .. bu sene girenden çok kontejyan olacak sıkma canını .. mutlaka bir yer olur .. her şey gönlünce olsun üzülmeye değmez inan biz üniversite okuduk da ne oldu o yıllar çalışmaya başlasam işimin uzmanı olup arabamını bile alırdım belki de .. şimdi yaş olmuş 26 halen bir şeyler okumaya çalışıyorum hayatımı kurmak için ... ünv okumayan kuzenler işinde ilerledi , evlendi , çocuk yaptı , evine bile aldı ...