Çöp olan emekler

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
iki senedir üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene ikinci girişimdi baştan çok inançlıydım fakat geçen haftaki sınavım sene başındaki denememden bile kötü geçti şu an hiçbir inancım yok haliyle. İki senedir inanın katıldığım etkinlikler sayılıdır kendimi bile unuttum ben bu uğurda kitap okumaya bayılırım ama iki senedir ne kitap okudum ne film izledim öyle gergin zamanlarım olduki en yakın arkadaşlarımdan bile koptum asosyallikte zirve yaptım ve şu an sil baştan yine aynı yerdeyim çalışmalarım lanet bi sınavda çöp oldu gitti moral bozukluğundan bu haftakinede konsantre olamadım aklımda hep koca bi yaz napıcam var herkes arkadaşlarıyla tatile gidiyo ben ailemle gitmek istemiyorum çok bunaldım hem asosyal biri oldum çıktım hem gidiceğim okul istediğim okul olmiycak nasıl topliycam ben kendimi

Şu ruh haliyle böyle görmeniz çok normal.
Ama akademik düzeyde sorular varmış bu yıl..
Herkes Sizin gibi büyük hayal kırıklığı yaşadı.
Bir de bu açıdan bakın.
Hafta sonu olacak sınavlarınızın akıbetini de olumsuz etkilemeyin.
Başarılar.

Evet herkese zor olabilir ama beni ilgilendirmiyo ben iki ay çalıştığım konudan çıkan soruları yapamadım isterse sıralamam iyi olsun bu nasıl bi sistem aklım almıyo çoğu öğretmenin yapamayacağı soruları niye soruyolar ? bu sistemde okumak çok zor çok...

canım üzme kendini bak ben 2006 senesinde ilk defa lise -2 ve lise-3 konu ilk defa çıkacaktı ikinci senemdi lise de 2 ve3 sınıf ta öss çıkmaz diye ders işlenmedi temel yok dershanede ne kadar tamamlayabilridim ki çok çalıştım .. gelen puan diğer seneden bile kötüydü ... ama sıralamaya bakınca bir önceki seneye çevirince puanım iyileşti

puanı görünce bende kahroldum ağladım .. ama öğrenince ve istediğim yere tutuyordu SIRALAMAM .. anlatılamaz bir duygu .. şuan iş bulamasam da istediğim yeri kazanmıştım .. o yüzden sınavın kötü geçtiğine bakma .. sıralama sınavı bu zaten .. sana zor geldiyse herkese zor gelmiştir .. haticeye değil neticeye bak .. bu sene girenden çok kontejyan olacak sıkma canını .. mutlaka bir yer olur .. her şey gönlünce olsun üzülmeye değmez inan biz üniversite okuduk da ne oldu o yıllar çalışmaya başlasam işimin uzmanı olup arabamını bile alırdım belki de .. şimdi yaş olmuş 26 halen bir şeyler okumaya çalışıyorum hayatımı kurmak için ... ünv okumayan kuzenler işinde ilerledi , evlendi , çocuk yaptı , evine bile aldı ...

canım sıkma canını hiç..
yıllar önce girdiğim zaman sınava,
ben de çok başarılı idim denemelerde dersanede..
sınava girdim ilk sınavım beklediğimden de kötüydü..
sıralamam vs. dersanedekilerden de düşüktü..
sonra diğer sınavlara girdim eşit ağırlıkçıydım..
mat2 geo2 coğ2 ve edebiyatı fulle yakın çıkardım..
sıaralamam bi fırladı ben bile şaşırdım..
şu an da istanbulda çok iyi bi özel okulda tam burslu istediğim bölümü okuyorum..
inancını kaybetme sakın ve 2. sınavlara çok ağırlık ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…