çöp sorunu

rengarenk00

mucizem göbişimde
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.671
8
156
İstanbul
merhaba arkadaslar
karsı komsumla ılgılı sorunlarım var.tasındıklarından berı cok ses yapan bır aıle.bu yaz ogulları evlenecekmıs ve eve gelın gelecekmıs dolayısıyla kendılerı de baska bır eve tasınacaklarmıs.ben kotu komsu olmak ıstemedıgımden elımden geldıgınce anlayıslı davranmaya calısıyorum.gurultulerı hıc bıtmez.evde hasta bır amca var.sımdı de onun hasta bezlerını sanırım kapılarının onune koyuyorlar geceden.olacak sey mı.hepımızın balkonu var.bu sabahta aynı posetı gordum.tam emın olamadııgm ıcın uyarmalı mıyım karar veremedım.sızce ne yapmalıyım?

İnsan çok sinir oluyor,bizim komşu da bebeğinin bezlerini koyar,gelir köpekler parçalardı,gerisi malum..Uyarın yoksa bu tip insanlar başka türlü iflah olmaz

cevabınız ıcın tesekkurler.komsum bunları apartmanın ıcındekı kapısının onune koyuyor.nasıl ınsanlar anlamadım gercekten.

Son düzenleme:
cevabınız ıcın tesekkurler.komsum bunları apartmanın ıcındekı kapısının onune koyuyor.nasıl ınsanlar anlamadım gercekten.

bizim komşu da aynen...hatta bezleri evin önünde annemin bahçesi var oraya atardı,oğlunun iç çamaşırlarını da bahçeye atardı,üstüne yufkalarını küflendirip yine bahçemize atardı.Terbiyesiz her yerde terbiyesiz cnm..Biz taşındık şükür....

daha yenı bır apartman.tasınalı 5-6 ay ancak oldu.apartmana en son tasınanar arasındalar.ılk tasındıklarında gece 1 e kadar yatak odasını supurduler kı ben sabah erkenden kalkıp ıse gıdıyorum.sureklı gurultu patırtı.apartman toplantısında dıle getırdık bazı seylerı.ne yapıyım benım mısafırım cok gelıyor dedı kadın.hem gecen gun sıze de mısafır geldı dedı.allah ım bu nasıl bır cahıllık.tabı kı mısafır gelır gıder.onemlı olan kımseyı rahatsız etmemektır.

Back
X