- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
tabiki yasal yolu var öyle şey yapamaz hiçbir hukuki hakkı yok bunu yapmaya. Belediye ile bir konusun polise de şikayet edin
ÇALIŞIYORUM BELEDİYE YERİNE KARAKOL YARDIMCI OLURMU Kİ
haklısınız. çok zor bir durum.bahçesi varsa oraya neden koymuyorki. girişte böyle bir görüntü bende istemem. hemde bööcek geliyormuş. belediyeye haber verin bence. yada mahalledeki muhtara..arkadaşlar merhaba hemen konuya başlamalıyım çok çaresizim bundan yaklaşık 1 yıl önce 4 katlı bir apartmanın 3 katına taşındım kiracıyım alt katımda ev sahibim onun altındada kızları oturuyo ilk aylarda hiç bir sıkıntım yoktu ancak 1 kat komşum eşinden boşandı 2 tane çocuguyla kaldı öylece kadın çareyi çöp toplamakta buldu üzülüyorum haline ama artık durum degişti ve topladıgı bütün çöpleri apartman girişine koyuyo ve biz evimize girmek için çöplere çarparak zorlanakark giriyoruz koskocaman bahçesi oldugu halde oraya taşımak zor geldigi için girişe koyuveriyo 3-4 kez konustum hala aynı eşim ev sahibine şıkayet etti kadın kimseyi dinlemiyo evim karınca ve böcek yuvası oldu bi misafirim geldiginde utanıyorum kadına acıyorum ancak bahçesi var orayada koyabilir lütfen bu işin yasal bi yolu varmı karakolamı şikayet etmeliyim napabilirim lütfen yardımcı olun
YA MAŞALALLAH KADINDAN KURTULMAK İÇİN HER ÇAREYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZDA İNSANSLIĞINIZI UNUTARAK BU KADINA NASI YARDIMCI OLABİLİRZ NASI YARDIM TOPLAR DERNEKLRE BAŞVURABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNMÜYORSUNUZ AMA PARDON DOĞRUYA FAKİR OLAN O MUHTAÇ OLAN O O DÜŞÜNMELİ SİZN TUZUNUZ KURU SANIRIM ŞUNU UNUTTUNUZ HERŞEYİ VEREN NASI ALLAHSA HERŞEYİ ALACAK OLANDA ALLAH
Kaymakamliktan yardim alsin ya ne demek cop toplamak. evlere temizlige gitsin daha cok kazanir ya. Niye pislikle ugrasiyor sanki baska is yok.
önce diğer apartman sakinlerinden imza alıp, sonraarkadaşlar merhaba hemen konuya başlamalıyım çok çaresizim bundan yaklaşık 1 yıl önce 4 katlı bir apartmanın 3 katına taşındım kiracıyım alt katımda ev sahibim onun altındada kızları oturuyo ilk aylarda hiç bir sıkıntım yoktu ancak 1 kat komşum eşinden boşandı 2 tane çocuguyla kaldı öylece kadın çareyi çöp toplamakta buldu üzülüyorum haline ama artık durum degişti ve topladıgı bütün çöpleri apartman girişine koyuyo ve biz evimize girmek için çöplere çarparak zorlanakark giriyoruz koskocaman bahçesi oldugu halde oraya taşımak zor geldigi için girişe koyuveriyo 3-4 kez konustum hala aynı eşim ev sahibine şıkayet etti kadın kimseyi dinlemiyo evim karınca ve böcek yuvası oldu bi misafirim geldiginde utanıyorum kadına acıyorum ancak bahçesi var orayada koyabilir lütfen bu işin yasal bi yolu varmı karakolamı şikayet etmeliyim napabilirim lütfen yardımcı olun
hem görüntü hem de sağlık açısından güzel bir durum değil.
kimin kime nasıl yardım edip etmediğini de bilemeyiz.
ancak kendisi mağdursa ve insanlar da ona hoş görü gösteriyorsa o da elinden gelini yapmak zorunda ve topladıklarını en azından kimseye zarar vermeyecek yere koyması lazım ki yaptığını hiç tasvip etmiyorum.
çalışsın, yapabileceği o kadar çok şey var ki.
diğer komşular rahatsız değil mi?kesinlikle öyle cnm ben böcegide geçtim artık en azından görüntü olarak içim rahatlatsın çöplükte yaşadıgımı hisetirmesin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?