Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet kızlarrrr 2009 yılı itibariyle çöp tenekenize kimleri attınız? çöpünüzü temizledinizmi?
ben 4 kişiyi hayatıma bir daha dahil etmemek üzere çöpe attım. 2010 ve daha sonrada hayatımda olmayacaklar.............
evet siz kimlere çöpe attınız...........
:) az önce bilgisayarımda geçmişe ait msn konuşmalarını çöpe attım...
1 yıl önce yapmalıydım belki ama şimdi hiç içim acımadan attım...
ama çok şükür hayatımdan çıkarmak zorunda olduğum insanlar yok...
bir de umutsuzluğu ve mutsuzluğu çöpe atıyoruuum... güle güle hüzüüünn ...gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah... uzun yollara gidip kaybolasın inşallah laelaelaelaelae
çok ilginç ve güzel bi konu, KK dan değer verdiğim ama boşuna değer verdiğimi anladığım birini çöpe attım, gerçek hayatta çöpe attığım biri yokkaydirigubbakcemile5
bende çok önem verdiğim kişileri çıkardm valla gereksizmiş.
ayrıca çok umursamamaya çalışacağım herşeyi, ümitsizliği çöpe attım, ve çok istediğim şeyler için adım atacağım yılgınlığıda çöpe attım, yılmayacağım, bakalım ne kadar verdiğim sözleri tutabileceğim 2010 un sonunda yazarım buraya kaydirigubbakcemile3