çorap seçim önerisi ?

leycan10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
28
0
16
Burdur
$44444.webp $44444.webp

fotoğrafda gördügünüz gibi fit 15 ten rengi elimle nasıl bi renk farkında,,,,sahra rengide açık kalıyor ,

çorap seçerken ten renginize uygun çorap seçin ,en kolayı (ben kolumun iç tarafıyla renk karşılaştırıyorum)

Ben aslında ten rengi çorabın tam da benim tenimin renginde olmasına dikkat etmiyorum her zaman. Mesela bazen sanki bronzlaşmışım gibi görünmek ya da daha sağlıklı bir görüntü sağlamak için 38 numara çorap giyiyorum. Eğer etek çok kısa değilse zaten kollarımla arasındaki renk farkı çok da dikkat çekmiyor.

Bir de her markanın 57 numarası aynı renk olmuyor aslında. Mesela Daymod'un ten rengi çorapları biraz daha açık renk oluyor pentiye göre. Parlak çoraplar mat çoraplara göre daha koyu görünüyor nedense.

Ben mesela Daymod Elit Mat 15 Çorap Sihirbazı: Günün Çorabı - Daymod Elite 15 Mat
bu çorabın ten rengini tam kendime uygun buluyorum

Ben aslında ten rengi çorabın tam da benim tenimin renginde olmasına dikkat etmiyorum her zaman. Mesela bazen sanki bronzlaşmışım gibi görünmek ya da daha sağlıklı bir görüntü sağlamak için 38 numara çorap giyiyorum. Eğer etek çok kısa değilse zaten kollarımla arasındaki renk farkı çok da dikkat çekmiyor.

Bir de her markanın 57 numarası aynı renk olmuyor aslında. Mesela Daymod'un ten rengi çorapları biraz daha açık renk oluyor pentiye göre. Parlak çoraplar mat çoraplara göre daha koyu görünüyor nedense.

Ben mesela Daymod Elit Mat 15 Çorap Sihirbazı: Günün Çorabı - Daymod Elite 15 Mat
bu çorabın ten rengini tam kendime uygun buluyorum

daymod safir 20 natural çok saglam şu an tercihim o

bacagında kı guzel ama bence ya tamam elınle farklıda o kadar da duramaz sanırım aynı ton da :/

Back
X