Çorap üstü sandalet giyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busra_tuna

Ziyaretçi
Yaz geldiği zaman dikkat çeken vakalardan biride bu durum:1no2:.Beyaz çorabın üstüne sandalet giyen krolar sokaklarda,sahillerde salına salına geziyolar:mymeka:.Bende onları görünce çok gülüyorun dayanamıyorum napim:hooray:.Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

beyaz olması gülünç geliyor baana zaten oldum olası beyaz çorap giyen erkekleri sevmem

Cok komik duruyor, ne diyebilirimki:)
Ama genelde gencler oyle giyinmiyor, daha cok (orta) yaslilarda goruyorum ben.

ıyyyyyyyyy tek kelimeyle iğrenç grünüolar ama onlar öle alışmış yapıcak bişi yok şu bi gerçekki gerçekten çok komik duruolar bazılarıda üstüne t-shirt diide atlet giyiyor ya o zmn kopuyorum işte

kocama spor çorapları dşında nebyaz çorap giydirmiyorum uyuz olurum beyaz çoraba.sandalet yada terlik yada herhangi bir açık ayakkabıyla çorap abes duruyor bencede

Benim babam giyiyor ama camiye gidiyor çorapsız olmaz, havada çok sıcak ayakkabıyla gezemiyor. Ama hiç beyaz giymez.

pantolon tamamda ya kısa short giyipte çorapları nerdeyse dizlerine kadar çekmeleri yokmu ayyyy

corabın uzerıne gıyılen sandalet ,corap uzerıne yapıstırılmıs yara bantı kadar komık duruyor:))

hahhahahah ya acayip komik oluyooooooo bu kırocukların hepsiniii bulup imha etmek gerekkkkkkk görüntü kirliliği yaratıyolarrr !!

ck ıgrenc duuruo ya yasın o corapla nasıl duruolar bılmem..
bence bayanlarında sandalet yada babetlerın ıcıne corap gıymelerıde cok ıgrenc oluo:1closedeyes:

walla bende size cok güldüm haaa:1shok:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kizlar corabin üstüne sandalet giyilmezki:=))))))))))))hahahaha
sandaletin üstüne corap giyiyorlar demek istediniz herhalde:=)))naniknaniknaniknaniknaniknanik

Sandaletin üstünemi giyiliyo sizin orda?:1no2: Ora nire?:1shok:

ck ıgrenc duuruo ya yasın o corapla nasıl duruolar bılmem..
bence bayanlarında sandalet yada babetlerın ıcıne corap gıymelerıde cok ıgrenc oluo:1closedeyes:

Bayanların giydiğinide ilk defa duydum..fisfisfisİyiki hiç görmedim:bbo:

belki kötü bi görüntü olur ama ben öyle ayy kırooo faln demem sonuçta hepsi bi insan dalga geçmek hoş degill

ıki yıl sonra konunun yeniden gündeme gelmesi nerden buldun ilahi bu konuyuopuyorumnanaktan
mezar olsa yeri kaybolurdu bu vaktekaydirigubbakcemile3
Neyse ben de hiç hoşlaşmıyorum bu durumdan ama sahilde beyaz donuyla gezeceklerine sandaletle beyaz çorap giysinler daha iyi:sinifsinif:

ayakkabı ayaklaına vuruyorsa ne yapsınlar:) benimde oglum 1 yaşında corap üstüne sandalet giydiriyorum heheh

başlığı okuyunca dahi koptum... çok komik ve kötü duruyor orta yaşlarda göze batmıyo bence gençler giyince çok kötü duruyo

beyaz çorap giyen artık çok kalmadı diye düşünüyorum
biliyorlar kadınlar arasında alay konusu olduğunu
spor ayakkabıyla ve açık renk pantolonla giyenler dışında
ben pek gördüğümü hatırlamıyorum
ya da nadirdir

evet komik bir görüntü ama yinede kendi tercihleri ...
kıro felan denmesi abes sonuçta onlarda insan...

Back
X