Coraspin kullanan arkadaslar acil bi bakın...

snglfhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
67
11
38
36
Arkadaşlar ben 37 haftalik hamileyim kanımda az da olsa pihtilasma çıktığı için doktor bana coraspin 100 mg verdi 5 haftalik dan beri kullanıyorum doktorumu 10 haftalikken değiştirdim o bana doğuma kadar kullan dedi ama eski doktorum ben 32. Haftada kesiyorum dedi cocugun kalbinde sıkıntı yapabiliyomus cok dardayim uykuularim kacti ben hapi daha bugün biraktim doğum yapan arkadaşlar yada hala kullananalar kaçıncı haftada kestiniz

Arkadaşlar ben 37 haftalik hamileyim kanımda az da olsa pihtilasma çıktığı için doktor bana coraspin 100 mg verdi 5 haftalik dan beri kullanıyorum doktorumu 10 haftalikken değiştirdim o bana doğuma kadar kullan dedi ama eski doktorum ben 32. Haftada kesiyorum dedi cocugun kalbinde sıkıntı yapabiliyomus cok dardayim uykuularim kacti ben hapi daha bugün biraktim doğum yapan arkadaşlar yada hala kullananalar kaçıncı haftada kestiniz
Tahmini doğuma ne kadr var.. bn bir hafta kala bırakan okumustm ama genelde 32 veya 34de kesiyorlarmis..

kendi kafana göre bırakmadın dimi? doktoruna sor öyle bırak kan sulandırıcı iğne ile beraber kullanıldıgında 32.haftada coraspin bırakılıyor iğne devam ediyor pazartesi git hemen sor kendi durumunu

Valla sadece bugün icmedim canım yarın sabah ilk is doktoru ariyacam

Back
X