coraspin kullanan var mi kacinci haftaya kadar kullanacaksiniz

Ben 5.haftadan beri kullanıyorum canım doğuma kadar da kullanacakmışım ben ayrıca her gün göbekten iğne de oluyorum adı hibor 3500 o da doğuma kadar hatta Allah nasip ederse doğumdan sonra 1 ay daha. Kanda pıhtılaşma sorunum yani hasta vs değilim ama daha önceden düşüğüm olduğu için yapılan testlerde pıhtılaşmaya genetik yatkınlığım çıktı o yüzden önlem amaçlı kullanıyoruz

Canim ayniyiz senle,

Kaç haftalık hamilesin canım? Yukarıda eksik kalmış yazdığım, bende kanda pıhtılaşma çıkmadı yani hastalık teşhisi konmadı sadece önlem almak için verdi doktor doğuma kadar da kesmeyecek

Kaç haftalık hamilesin canım? Yukarıda eksik kalmış yazdığım, bende kanda pıhtılaşma çıkmadı yani hastalık teşhisi konmadı sadece önlem almak için verdi doktor doğuma kadar da kesmeyecek
Canim
32 olduk Allahin izniyle'bende besinci haftd baslamistim

kızlar bende cocuk dusundugum ıcın bu testı yaptım pıhtılasma cıktı bende ıgne yapacagm hamıle kalırsam fakat hamıle kalmadan once asprın almama gerek var mı

kızlar bende cocuk dusundugum ıcın bu testı yaptım pıhtılasma cıktı bende ıgne yapacagm hamıle kalırsam fakat hamıle kalmadan once asprın almama gerek var mı

Canim doktoruna git coraspini korunmaya biraktigin an kullan der doktorun

tamam canm folıkasıtle bırlıkte kullanayım o zaman.

Ben de kullanıyorum coraspin bende kanama alanı görünüyordu ultrasonda. 2 hafta oldu kullanalı ve önemli ölçüde azaldığını söyledi doktor, 13. Haftaya kadar devam dedi bana da... 9 ay da kullanırım yeter ki sıkıntı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…