Hamilelikte coraspin kullanımı

yaren440

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
46
11
3
Herkese merhabalar şuan çok yeni hamileyim geçmişte 2 düşük öyküm var doktorum coraspin yazdı kullanmaya başladım ama korkuyorum yan etkisi var mıdır zararı var mıdır kafamı çok bulandırıyor kullananlar var mı acaba

Herkese merhabalar şuan çok yeni hamileyim geçmişte 2 düşük öyküm var doktorum coraspin yazdı kullanmaya başladım ama korkuyorum yan etkisi var mıdır zararı var mıdır kafamı çok bulandırıyor kullananlar var mı acaba
Ben kullanıyorum coraspin ve oksapar iğne :) 22 haftalığız hiç merak etme benim de iki kaybım var 8-9 haftalarda ama bunda coraspin ve oksapar sayesinde ilerlediğimi düşünüyorum yani her ilacın zararı var elbette ama bu ilaçların zararı yararının yanında görünmez bile o derece :)

Benim de dusugum var o nedenle doktor önlem olarak bana da verdi.kan sulandirici .bebege daha fazla kan gider gelişimi hızlanır inşallah. Başka etkileri varsa da bilmiyorum

Benim de dusugum var o nedenle doktor önlem olarak bana da verdi.kan sulandirici .bebege daha fazla kan gider gelişimi hızlanır inşallah. Başka etkileri varsa da bilmiyorum
Hiç korkma 2 gebeliğimde 6 binlik iğneyle. Birlikte corasprın kullandım öncesinde 2 düşüğüm olduğu için

Back
X