N nokasem Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2010 43 0 46 Kocaeli 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #1 Doktoruma sormayı unuttum bunun içinde rahatsız etmek istemiyorum
NEVRAA bebeğimm Kayıtlı Üye 17 Mart 2010 3.505 0 316 İstanbul 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #2 merhaba .. ben 33. haftada bıraktım .. 32 de ve 34 de bırakanlarda var biliyorum ... bu haftalardan sonra bebğin kalbine zararlıymış kaç haftalık hamileliğiniz???
merhaba .. ben 33. haftada bıraktım .. 32 de ve 34 de bırakanlarda var biliyorum ... bu haftalardan sonra bebğin kalbine zararlıymış kaç haftalık hamileliğiniz???
insirah3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 354 2 46 İstanbul 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #3 ben hiç kullanmadım abimin bebegi bu yüzden dudagı yarık dogduktan sonra korktum tavsiyem çok mecbur kalmadıkça kimsede kullanmasın ilaç sonuçta.
ben hiç kullanmadım abimin bebegi bu yüzden dudagı yarık dogduktan sonra korktum tavsiyem çok mecbur kalmadıkça kimsede kullanmasın ilaç sonuçta.
NEVRAA bebeğimm Kayıtlı Üye 17 Mart 2010 3.505 0 316 İstanbul 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #4 insirah3 .!.: ben hiç kullanmadım abimin bebegi bu yüzden dudagı yarık dogduktan sonra korktum tavsiyem çok mecbur kalmadıkça kimsede kullanmasın ilaç sonuçta. Genişletmek için tıkla... orası öyle ama bazı gebeliklerde bu ilacı kullanmazsan bebeğe kan gitmediğinden kalbi durma tehlikesi var...
insirah3 .!.: ben hiç kullanmadım abimin bebegi bu yüzden dudagı yarık dogduktan sonra korktum tavsiyem çok mecbur kalmadıkça kimsede kullanmasın ilaç sonuçta. Genişletmek için tıkla... orası öyle ama bazı gebeliklerde bu ilacı kullanmazsan bebeğe kan gitmediğinden kalbi durma tehlikesi var...
insirah3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 354 2 46 İstanbul 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #5 NEVRAA .!.: orası öyle ama bazı gebeliklerde bu ilacı kullanmazsan bebeğe kan gitmediğinden kalbi durma tehlikesi var... Genişletmek için tıkla... onu bilmiyordum bak Allah öle olanlara şifa versin.
NEVRAA .!.: orası öyle ama bazı gebeliklerde bu ilacı kullanmazsan bebeğe kan gitmediğinden kalbi durma tehlikesi var... Genişletmek için tıkla... onu bilmiyordum bak Allah öle olanlara şifa versin.
E ESMA-22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2007 248 0 96 İstanbul 9 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #6 günde 1 tane alıyorum yanında progesteron.32.haftaya kadar kullanacaksın dedi doktorum.
E ESMA-22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2007 248 0 96 İstanbul 9 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nokasem #7 benim 4.bebeğim bebeğe kan gitmeme dumrumu olabilir sebep olarak dedi doktorum ondan solayı kullandırıyor.
benim 4.bebeğim bebeğe kan gitmeme dumrumu olabilir sebep olarak dedi doktorum ondan solayı kullandırıyor.